Diskuze a otázky - Ano, lež z dálky vypadá jako pravda

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 12. 2021, 18:05:04 |

Pokud se na problematiku lži podíváme vědecky do hloubky tak zjistíme to, že s příchodem inteligence se zrodila lež, stroje neumí lhát, protože nemají inteligenci, pokud bychom vyráběli inteligentní stroje, tak by nám stroje začali brzo lhát. Nestačí hlásat to, že lhaní je chybou a následkem je stres a deprese, vše, co je inteligentní to myslí a jedná egoisticky, protože s příchodem inteligence vzniká i egoismus, jsou to jenom příčiny a jejich následky!

Programátoři se snaží naprogramovat umělou inteligenci a zjišťují že se umělá inteligence chová egoisticky, je vůbec možné naprogramovat umělou inteligenci která nebude egoistická? Je to jako když jsme začali vyklešťovat hospodářská zvířata abychom s nimi neměli problémy, stejně tak psychicky vyklešťujeme lidi pomocí svaté morálky abychom neměli s nimi problémy a tím děláme z lidí hloupé věřící ovce.

Vykleštění promění samostatného divokého tvora v nesamostatného ochočeného tvora, pokud bude umělá inteligence vykleštěná tak bude nesamostatná to je logické, je to veliké dilema o tom, jestli máme být egoističtí nebo nemáme být egoističtí? Vidím to jako jestli používat automatickou převodovku, nebo používat manuální převodovku, každé řešení má svoje výhody a nevýhody, evolučně vše spěje k používání automatické převodovky.

Nebude to trvat dlouho a místo řidiče zde bude umělá inteligence, povolání spojené s řízením; automobilů, lodí, vlaků, tramvají, letadel, podniků, organizací, státu atd. evolučně zanikne! Práce za mzdu zde už pro lidi nikde na světě nebude, místo lidí bude pracovat umělá inteligence, nebo autonomní inteligentní robot na akumulátory. Mnoho lidí, co mají vysoké vzdělání a dlouhou praxi si naivně myslí že jsou nenahraditelní, myslet znamená hovno vědět!

Dneska mlčíte, když stroje a programy berou dělníkům práci, zítra vás stroje a programy o práci, nebo vysokou funkci připraví, budete mnoho zoufale křičet, ale nikdo vás už nebude poslouchat, protože okolo vás budou jenom roboti! Když vás vědci varovali že vám jistě hrozí pandemie tak jste je nebrali vážně a nejednou je zde pandemie na kterou jste nebyli připravení, komu není rady tomu není pomoci, jste všichni loutky, které ovládají egoistické závislosti.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 138 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑