Diskuze a otázky - Ano, každý originál je kopie

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 09. 2022, 13:08:50 |

Nemůže zde z ničeho vzniknout něco! Klasická otázka zní, pokud bůh vše stvořil z ničeho, tak kdo proboha stvořil boha? Boha stvořili lidi, co měli strach z problémů, čím větší je někde zaostalost tím větší je tam i víra v boha!
!905!
Vše, co je napsáno na papír nebo internet to bylo zkopírováno, stejné je to i s hudbou, autorské právo je tedy logicky nesmysl, protože se kopie vydává za originál! Mnoho jsem četl knihy, a nakonec jsem přestal knihy číst a začal jsem knihy psát!
!905!
Představme si spisovatele, který je negramotný, a tak nemůže číst knihy to je pitomost stejné je to i s hudebníky a zpěváky. Zakazovat kopírování knih a hudby je chybou, dneska je moderní kopírovat programy a programátoři se snaží zabránit kopírování programů, aby mohli na programech vydělávat hodně peněz.
!905!
Nebude to už trvat evolučně dlouho a lidem se zakáže rozmnožování pomocí sexu a lidi se budou vyrábět jenom průmyslově, aby se mohli tak zaměstnanci s čipem v hlavě prodávat zaměstnavatelům. Vše se digitalizuje, a tak nově vyrobený zaměstnanec nebude mít už mozek a místo mozku bude mít napojení na globální umělou inteligenci, tím logicky místo jména a titulu bude mít jenom globální statistické číslo. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 61 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑