Diskuze a otázky - Ano, jsi pitomý parazit, který si zde hraje na to, co není

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 10. 2022, 05:02:41 |

Moje hra a moje pravidla, o tom je ekosystém a civilizace kde je boj o existenci, dlouho jsem nechápal, proč byl ukřižován Ježíš Kristus? Ježíš Kristus to je mytologická postava na divadle není to genetický člověk, který by skutečně v minulosti žil. Myšlenky, které měla tato divadelní postava byli natolik revoluční, že muselo dojít k násilnému eliminování této postavy na divadle, aby nedošlo k revoluci.

Moderní film Matrix je taky revoluční divadlo, které má za následek digitální revoluci, ti, co zde centrálně vládnou mají strach z revoluce, protože jsou tím ohroženy jejich výhody a jistoty, není zde nikde na světě emancipace a demokracie, všude je dogmatická centrální totalita, proto zde není láska a pravda! Ano, jsi pitomý parazit, který si zde hraje na to, co není!

Vše, co pomocí smyslů můžeme vnímat to jsou jenom informace a programy, pevná hmota je iluze, protože jde o informace a programy které tvrdě spí, a tak vytvářejí iluzi pevné hmoty. Pokud zde je pandemie nebo válka která lidi ve velkém násilně eliminuje, tak jde o eliminování informací a programů co nám byli blízké, vraždění zvířat nám nevadí, protože jde o informace a programy co jsou nám cizí.

Snažíme se vše řídit pomocí informací a programů a zjišťujeme to, že mnoho chybujeme, nechybují jenom lidi, chybují i programy a zvířata, je to jako s operačním systémem, který má neustálé aktualizace a nové verze, vše je zde dočasně a vše se recykluje! Komu není rady tomu není pomoci, proč tomu tak je, to je zásadní otázka vesmíru života, a tak vůbec. Každý si vytváří svoji životní hru a pro tuto hru si vytváří i svoje pravidla, která jsou mu svatá a které se tak nemohou změnit.

Neustále dochází k tomu, že u mnohého měníme správné pojmenování za chybné pojmenování, místo správného pojmenování čert používáme chybné pojmenování člověk, pojmenování čert nebylo populární, protože nám ukazovalo to, že jsme čerti, co žijí v pekle a my se za to stydíme. Jaký mají smysl v pekle demokratické volby, když na kandidátkách jsou staří čerti, v pekle nejsou andělé, protože andělé jsou v ráji.

Stejné je to i s pojmenováním Stvořitele, kdy používáme slovo Bůh, které je chybné, stvořitelem všeho je evoluční proces, není zde žádný subjektivní stvořitel vesmíru a života, ke kterému bychom se mohli pokorně modlit! Elity si zde hrají na boha, a to logicky nefunguje, proto zde jsou neustále všude revoluce, které chtějí eliminovat otroctví a zaostalost.

Brzo dojde evolučně k tomu, že robot prezident bude vyznamenávat roboty, člověk zde evolučně skončí, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, mocní roboti budou centrálně pomocí ekonomiky a politiky ovládat bezmocné roboty, tak jako si dneska pořizujeme psy, co nás mají rádi tak si budou roboti pořizovat člověka co je bude mít rád, nahý člověk se na chodníku vysere a robot to po něm uklidí, protože má rád svého člověka, kterého si koupil a vychoval.   

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑