Diskuze a otázky - Ano, jsi dokonalý zmetek

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 07. 2022, 07:51:27 |

!737!
Všechny naše problémy jsou o příčinách a následcích, vše je to tom, jak si to uděláš takové to i máš, realita o protikladech, mezi kterými je napětí. Ano, jsi dokonalý zmetek podívej se na minulost, jak lidi dělali chyby a většinou se nedokázali ze svých chyb poučit, a tak chyby opakovali, největší lidskou chybou je selhání kontroly kvality, pokud mají nekvalitní lidé děti tak jejich děti budou logicky nekvalitní v přírodě vše, co je nekvalitní to se stává snadnou potravou pro zvířata, co jedí většinou maso zvířat.
!1124!
Neustále naše společnost má mnoho problémů, se kterými si neumí optimálně poradit, protože vše řeší jenom povrchně, je třeba nahradit lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy. Člověk to je oblečená opice, která si pro sebe vytvořila optimální podmínky, problémem je to že optimální podmínky proměnili oblečené opice na dokonalé evoluční zmetky.
!1333!
Nebude to už trvat evolučně dlouho a práce pro lidi zde už nebude, na práci stroje a na řízení práce programy, lidi se odsunou z civilizace do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby se už lidi nemohli rozmnožovat jako invazní druh. Zájem evoluce je nadřazen zájmům člověka, vše je zde experiment, který je zde evolučně dočasně, je to jako s operačními systémy, které mají neustále aktualizace a nové verze, když člověk nejde už evolučně opravit, tak se nahradí za autonomního inteligentního robota na akumulátory.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 90 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑