Diskuze a otázky - Ano, jenom blázni milují populární knihy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 8. 11. 2022, 23:21:23 |

S knihami byli od samého počátku jenom samé problémy, naštěstí je zde už digitalizace, a tak můžeme knihy vyhodit, vše je zde evolučně dočasně, ještě nějakou dobu zde budou existovat elektronické knihy ale i ty časem evolučně zaniknou. Budoucnost je ve virtuální realitě, která vypadá jako moderní počítačové hry. Knihy vznikají z knih, originální kniha je utopie, každá kniha je kopie jiných knih, něco může vzniknou jenom z něčeho!

Z dálky může nějaká kniha vytvářet iluzi originality a z blízka poznáme že je to kopie jiných knih. Zdědil jsem po rodičích mnoho knih a všechny knihy jsem vyhodil, protože pro mě nemají už žádnou hodnotu. Problémem knih je zastarávání, svět se rychle mění a co bylo to zde už není, veškeré informace a programy podléhají zastarávání s tím nejde nic udělat, navíc je zde ještě móda, která eliminuje informace a programy.

Feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus atd. evolučně všude skončil a je zde všude populismus, popularita se stala pevným bodem, kolem kterého se v naší společnosti vše točí, za vším je proto propaganda a cenzura, lidem je programově vymýván mozek tak dokonale, že je snadné lidi nahnat do zbytečné války, nebo do povolání kde lidem hrozí smrt nebo nemoci. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 69 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑