Diskuze a otázky - Ano, člověk na člověku parazituje

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 21. 07. 2022, 18:12:15 |

Pandemie, která násilně narušila naši globální společnost je o parazitování, za každou pandemií je parazitování jednoho živého systému na jiném živém systému, v digitálním virtuálním světě je taky parazitování v digitální formě.
!905!
Ukřižování Ježíše Krista je spojeno s tím, že se paraziti báli o svoje výhody, když jedna forma parazitování přestane fungovat tak brzo vznikne nová forma parazitování, následkem jsou války mezi parazity o teritoria a výhody.
!905!
Pokud půjdete volit prezidenta republiky tak si uvědomte, že ti, co chtějí dělat prezidenta republiky to jsou paraziti, proto náboženství a politika nefunguje. Peníze parazitům nesmrdí o tom je rozdělní lidí na ty, co jsou bohatí a ty co jsou chudí. Nacismus v nahotě odhalil, jak funguje parazitování bohatých na chudých, chudý člověk nemá pro bohaté parazity žádnou hodnotu.
!905!
Vše evolučně směřuje k tomu, že se lidi ve virtuální realitě naskenují a po naskenování se lidská těla v krematoriu eliminují jako evoluční odpad, z lidí se stanou virtuální otroci, co budou dělat programátory a administrátory, otrokářem zde bude umělá inteligence. Jsme všichni oblečené opice, co si zde hrají na to, co ve skutečnosti nejsou.
!905!
Vše je o ekonomice, náklady na oblečené opice jsou veliké a náklady na virtuální otroky jsou malé, pochopte to, že genetický člověk to byla testovací verze a finální verzí bude virtuální otrok, který nepotřebuje; jíst, pít, spát, odpočívat, lhát, krást atd. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 157 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑