Diskuze a otázky - Ano, chyby zde budou na věčné časy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 14. 11. 2022, 11:29:39 |

Amatéři rádi dělají u mnohého diagnózy, a tak jsou jejich diagnózy chybné, nejvíce se chybuje u diagnózy u lidí a člověka, ten druhý je; pitomec, blázen, blbec, vůl, svině, ubožák, psychopat, kariérista, pokrytec, konfident, hříšník, neznaboh atd. jak udělat profesionální diagnózu u člověka a mnohého jiného, je to jednoduché diagnózu musí dělat správný profesionál co má dlouhou praxi. Nikdo nemůže rozumět všemu, a proto zde jsou specializovaný profesionálové, i v přírodě se vše co je živé na něco dlouho specializuje, aby to nechybovalo. Často zde mnohé dobře dlouho funguje a najednou to už dobře nefunguje, a tak zde musí nastoupit profesionální diagnostika která určí proč to nefunguje správně jako v minulosti.

Mnohdy nemusí být chyba v programu nebo člověku ale chyba může být jinde protože vše je zde provázáno vztahy a pokud se vztahy změní tak následkem může být to, že něco najednou už nefunguje. Podívejme se třeba na vyhledávač Seznam, který dlouho dobře fungoval a najednou zde byl Google vyhledávač, a tak je vyhledávač Seznam v krizi. Nadnárodní obchodní společnosti eliminují národní obchodní společnosti, to je něco s čím se nepočítalo. Dogmatická totalita to je uzavřený centrální systém. Není zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus atd. jsou zde mnoho tisíciletí všude jenom dogmatické totality které jsou uzavřeným centrálním systémem, mnoho knih nastavilo zrcadlo všem dogmatickým totalitám a často došlo logicky k tomu, že tyto kritické knihy cenzura zakázala prodávat a tisknout.

Z díla poznáme tvůrce, a tak každá propaganda a reklama dlouho nefunguje, protože lidem časem dojde že z nich propaganda a reklama dělá pitomce. Zlo spáchal ten, kdo se chce mít dobře, nebo ten kdo se má dobře a nechce se mít zle, když nejde uspět po dobrém tak je zde snaha uspět po zlém a následkem je; konflikt, revoluce, válka, extrémismus, vandalismus, terorismus, monopol, centralizace atd. Vědci často dělají experimenty a pokusy, a tak zjistili že myslíme a jednáme podle situace, pokud žijeme v blázinci tak myslíme a jednáme jako blázni, pokud je zde konzumní blázinec tak to jistě musí mít i nějakou příčinu? Tou příčinou je naše univerzálnost, známe vše povrchně a neznáme nic profesionálně, a tak logicky chybujeme!

V přírodě se každý živý systém dlouhodobě na něco specializuje a není zde nikde univerzálnost, a proto příroda optimálně funguje a nejsou zde krize! Vše zde jsou jenom programy, které vytváří evoluce, pokud jsou v programu chyby tak program logicky chybuje, čas má dost času na to, aby poznal, co je hodnotné a co není hodnotné, vše, co zde dnes je to zde za dlouhý čas už nebude, vše, co vzniklo to i zanikne jenom chyby zde jsou na věčné časy! Dokonalost je tam kde nejsou možné změny, s příchodem změn vznikají chyby, to, co zde má moc a bohatství se snaží o to, aby se zde mnohé změnilo a následkem je stvoření pekla ve kterém mají čerti v hlavě peklo, a tak konzumují alkoholické nápoje, kouří cigarety, věří na to, co si neověřili atd. komu není rady tomu není pomoci.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 163 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑