Diskuze a otázky - Ano, centralismus nahradí decentralismus

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 05. 2019, 22:38:51 |

Aby měla elita zde výhody, které si nezaslouží tak k tomu používá centralismu, není zde tedy; parazitismus, feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, byrokratismus, egoismus, dogmatismus, digitalismus, kariérismus, atd. je zde ve skutečnosti už deset tisíc let všude jenom centralismus. Centrem se stávají veliká bohatá města, nadbytek pro tato města vytváří nedostatek pro malé vesnice, kde je tak bída a zaostalost, to logicky vede k ekonomické migraci do velikých bohatých měst.
Centralismus je založen na tom, že jsou lidi ekonomicky a psychicky vykleštění, a tak se z lidí stává konzumní dobytek, se kterým si může mocná elita v centru, dělat co jí napadne, a tak zde jsou veliké zbytečné války, ve kterých se vraždí lidi, a ničí se veliké hodnoty. Závist se tak stala ekonomickým motorem, který pohání konzumní centralizovanou civilizaci, dobrota je v konzumní centralizované civilizaci jenom žebrota. Ryba smrdí od hlavy těch, co zde mají moc a bohatství, nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají, nadbytek je možný jenom díky nedostatku.
Revoluci odstartovala Čína, která se odmítla podřídit USA, které si zde dneska pyšně hraje na ředitele planety Země, najednou je zde globální ekonomická válka, není to nic nového, USA pomocí ekonomické války, dokázalo eliminovat v minulosti RVHP. Tak jako vandalové zničili v Evropě vyspělé civilizace, tak i Čína zničí ekonomicky USA a Kanadu, multikultura která je v USA a Kanadě nemá ekonomickou budoucnost, podívejme se do minulosti na multikultury jak dopadli. USA a Kanada je vysoký dům který nemá pevné základy a tak brzo tento dům ekonomicky spadne, základem pro ekonomiku a politiku je čistota, nestačí jenom čistota na povrchu, čistota musí být v konzumním systému i pod povrchem.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 132 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑