Diskuze a otázky - Ano, bude se lhát a krást ve velkém

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 11. 2022, 08:03:29 |

Pokud na ulici zastavíte lidi a požádáte je o to, aby vám vysvětlili, co je to politika a ekonomika tak zjistíte, že většina lidí neví, co je to politika a ekonomika, a přesto chodí volit politiky?

Politika je kariéristický boj o veliká státní koryta, víte kolik, jsou náklady, na zbytečnou funkci prezidenta, je to vrchol egoistické pyramidy a pod vrcholem je; předseda vlády, ministři, poslanci, senátoři, poradci, diplomaté, soudci, profesoři, celebrity, ředitelé, podnikatelé atd.

Stát je všemocná organizace, která vybírá peníze na příživníky, problém je v tom, že většina takto násilím vybraných peněz pomocí; cla, daní, poplatků, pokut atd. skončí v kapsách příživníků. Pokud by zde nebyli příživníci, tak by měl každý plat mnohem větší. Jsi okrádán tak že většina peněz, které vyděláš, ti ukradnou všemocní příživníci.

Na jedné straně je zde bezdomovec, který žebrá, aby neumřel hlady, a na druhé straně je zde mocný a bohatý příživník, který má; drahé auto, drahé letadlo, drahý dům, drahé sluhy atd. ryba smrdí od hlavy, rovnost je zde jenom ve smrti, je to celé o selhání kontroly nad lidmi, v přírodě je nad vším kontrola, a tak zde vše funguje optimálně.

Vždy se ptejte na to, komu zlo přineslo užitek, ve jménu dobra je spácháno každé zlo. Co se ale stane, když nám stroje a programy vezmou všem práci a výhody, najednou všichni skončíme v rezervacích a zde se oddělí muži od žen, aby se tak nenásilně realizovala globální genocida, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasným evolučním experimentem.

reagovat

Ano, bude se lhát a krást ve velkém

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 78 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑