Diskuze a otázky - Ano, Andrej Babiš vyhraje prezidentské volby

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 31. 10. 2022, 08:18:55 |

Vše je zde hra, ve které nikdo nechce prohrát a v politice jde o popularitu, nejpopulárnějším politikem je jednoznačně Andrej Babiš, který má velikou podporu u; prezidenta, politiků, podnikatelů atd. je to pro voliče sázka na jistotu, a voliči nechtějí sázet na něco co je nejisté, kdo je z kandidátů na prezidenta dokonalý?

Dokonalý kandidát na prezidenta je mediální iluze, nikdo není dokonalý ani svatý, každý má mnoho chyb a mnoho hříchů s tím nejde nic udělat. Podívejme se na alfa jednice, který je většinou vůdcem smečky a nikdo nepochybuje o tom, že Andrej Babiš je alfa jedinec, alfa jedinec je nejsilnější samec ve skupině predátorů, kterého ostatní predátoři poslouchají a následují jako přirozenou autoritu.

Alfa jednici jedinci si nárokují právo na přednostní oplodňování samic a jejich kvalitní genetika je pak v nové populaci predátorů častá. Konkurenti Andreje Babiše dělají vše pro to, jak jej politicky a ekonomicky násilně eliminovat, jakmile se stane ale Andrej Babiš prezidentem na deset let, tak začnou Andreje Babiše chválit a podporovat, je to celé o tom, že ten druhý je; egoista, pokrytec, hříšník, blázen, vůl, blbec, kariérista, svině, zmrd, psychopat, deviant atd.

reagovat

Andrej Babiš vyhraje prezidentské volby

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 68 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑