Diskuze a otázky - AMERIKA JE SATAN? KRETÉNI !!!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 6. 09. 2007, 23:10:31 |

Prosím už dál nezakládejte další a další hloupé diskuze s linky na stránky s "pravdou" o jedenáctém září. Musim se vám smát, když jste natolik hloupý že se necháte ovlivnit nějakou konspirační teorii, kterou někdo udělal tak, aby se ji prostě nedalo neuvěřit.... !5!


Pro většinu z vás je Amerika Satan...Amerika je to největší zlo na této planetě...a Amerika dělá ty nejhorší věci na této planetě !5!

Američani můžou za globální oteplování, Američani můžou za to, že ježíšek je na ustupu, Američani můžou za to, že lidi ve světě pijí tu zlou coca-colu od těch zlých Američanů....!1331!

--------------------------

Směju se vám, Protože jste hloupý !27! Vážně hloupý. Amerika (USA) je nejmocnější stát na této planetě. To není fráze to je prostě fakt. Amerika má největší vojenskou sílu. To je také fakt. Amerika je mocnost. !331! TO JE PROSTĚ FAKT. A protože, je nejmocnější tak je zlá? Protože někdy, jako kdokoliv jiný obhajuje své zájmy tak je zlounská? Kdyby měla Česká republika armádu jak USA, dělala by to samé. Také by si dělala uzemní nároky...atd atd atd...!1363!

A zapomínáte na jednu věc. Nebýt USA, kdo by zachranil Celou Evropu? !331! Rusové? Po kapitulaci Británie? !1331! Těžko......to si uvědomte !!! Válečné filmy o amerických vojácích nejsou jen americké akčnáky. Mají v sobě kus pravdy. Američtí vojáci umírali aby zachránili vaše zadky. Zadky těch, kteří ted na ameriku plivou.....stydte se !1281!


A otázka na konec...Kolik myslíte, že je v Afgánistánu ropy? !1330! Asi určitě hodně, když váš argument proč amerika sama zbořila své dva mrakodrapy 11. záři je ten, že chtěla mít záminku pro získání ropy !5!!1358!

reagovat

Hlupáci....

V anketě hlasovalo celkem 18 uživatelů

V diskuzi je 1005 příspěvků a shlédlo ji 3605 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 300 | 600 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

radegast321

radegast321 | 13. 06. 2015, 13:54:27 | více příspěvků | napsat uživateli

Za Islámský stát může absurdní invaze
USA do Iráku, shodují se experti

Zdroj: http://www.lidovky.cz/za-islamsky-stat-muze-absurdni-invaze-usa-do-iraku-tvrdi-britsti-experti-1l2-/zpravy-svet.aspx?c=A150125_134543_ln_zahranici_mmu

uživatel eliminován | 3. 12. 2009, 11:27:59

jsi uplne stejne zmanipulovany, akorat z opacne strany. Amerika sice neni satan, ale zadnej andilek taky... takze si to trochu preber !1390!

uživatel eliminován | 3. 12. 2009, 11:26:02

viite o tom hovno a hazete tu machry stenak stim nic neudelate !745!!745!!745!!465!!624!

uživatel eliminován | 28. 10. 2007, 12:55:55

2 alien-nepritel_statu :

Tam, kde pozbývají fakta, musí nastoupit vyumělkovaná rétorika.

uživatel eliminován | 27. 10. 2007, 14:47:22

Falešná tiskovka

Americká Federální agentura pro řízení záchranných prací (FEMA), která dohlíží na potírání ničivých požárů v jižní Kalifornie, se v pátek omluvila za falešnou tiskovou konferenci o vývoji situace. Na urychlené svolané setkání se zástupci médií totiž žádný novinář nepřišel, a tak si na ně zahráli sami zaměstnanci úřadu.

Na to, že na tiskové konferenci něco nehraje, vyplynulo z videozáznamů, které chvatně pořídilo několik televizních štábů, jež na místo kvapně přišly, aby aspoň pořídily nějaké snímky. Chyběli tam nicméně skuteční reportéři a tak se pokládání otázek ujali zaměstnanci tiskového odboru FEMA.
A i ty byly podezřelé. Někdo se například zeptal Johnsona, zda je spokojen s tím, jak agentura do boje proti požárům a jejich následkům úspěšně zasáhla. Po kladné odpovědi Johnson ještě troufale dodal, že agentura má výhodu v "dobrém vedení" a že nic záporného z toho, co se dělo po řádění Katriny, se neopakovalo.

!400!
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/americka-agentura-pro-katastrofy-fingovala-tiskovou-konferenci_125502_4gebe.html

uživatel eliminován | 27. 09. 2007, 10:28:51

alien-nepritel_statu
Zase. Hodně slov a žádnej obsah. Ty tvoje monology jsou k hovnu.

uživatel eliminován | 27. 09. 2007, 10:15:29

ajembest: Asi jsi to nepochopil, ale já s demencí nesmyslných hádek antiUSA and USA fans nemíním mít nic společného-obě skupiny jsou stejně zaslepení nepřemýšlející blbci.Patříš zjevně do té první.
Na mě skutečně obecné paušální nic neříkající klišé větičky nepoužívej, na mě neplatí.Pokud máš něco faktického nebo argumentačně smysluplného do diskuze, pak mě otravuj, jinak ne.
A že je většině lidí bližší košile než kabát, je klasika-já můžu dát systémové řešení, prosazovat podle mě správné myšlenky, ne vést armádu, dělám to, co umím nejlépe.
A řešení konkrétně terorismu je právě ve vytvoření zásahové armády a elitních jednotek organizace sdružující tzv. demokracie+všechny ostatní, které (klidně pod ekonomickým tlakem) se zaváží sdílet shodné idee, tedy ochranu lidských práv a svobod kdekoliv na světě a vojenské zásahy tam, kde nějaký režim nebo diktátor vraždí a mučí lidi, nebo podporuje teroristy poskytováním zbraní, výcvikových táborů a financí.Ochrana všech členů a loajalita je samozřejmostí-přesně to, co osn nehrozí díky jeho pomatenému principu a "systému", tedy schopnost zasahovat a pomáhat, kde je potřeba.
Kde tam vidíš nějaké kdyby?To neschopné osn je jedno velké kdyby-když je napaden jeho člen, tak dříve než se všichni dohádají, bude ze země škvarek.
Jinak myslím, že v mých reakcích je narozdíl od většiny subjektivních emoticních výkřiků nejvíce faktických konstatování a konstruktivních návrhů.
A k tvému plácání o válkách se skutečně musím smát.Víš, jakej je dokonalej syndrom laických antiUS fanatiků?Že se nikdy nezapomenou zmínit o válce v Korei-použij pana gůgla a zjistíš, že tm je oběť a snaha nejen USA ale všech koaličních zemí čistě na ochranu demokracie J. Korey.
To ty a tví soudruzi z obou stran barikády jste vybrakovaní médii a jednostrannými zdroji informací-já se řídím fakty, sháním si informace z co nejvíce zdrojů, zasazuju si je do souvislostí následně rozumem vyhodnocuji.
Co tobě říkají v bedně, je mi fuck-tv jsou jen jeden z mnoha zdrojů informací a je na každém, jak si je přebere.To je další syndrom lidí tvého typu: tv je špatná, média jsou špatná, nova je špatná, supestar je špatná...dívám se jen na čt2 a na naučné pořady o bobrících....heh. :) A pak na to svorně čučíte v hospodě a na cíleně českými médii diskriminované dokumenty o zločinech komunismu, nacismu ve dvě ráno se dívám tak já a pár statečných.
Škoda slov, mě do vaší zaslepené šaškárny nepleť, hochu-já se řídím rozumem, fakty a znalostmi.Zásadně se nehádám o ničem s laiky a zaslepenci, diskutuju s relevantními partnery do debaty na úrovni.

alien

uživatel eliminován | 27. 09. 2007, 09:41:30

alien-nepritel_statu Na můj vkus je v tom tvým názoru trochu moc těch "kdyby" a vzletných výrazů typu "kdyby demokracie přiložily ruku k dílu". Takže se v tom naprosto ztrácim.
Co mě ovšem dostává je tvoje nadšení pro zavraždění každého, kdo žije "neamericky", neboli na koho ti v masmédiích ukážou jako na lumpa a nekritická představa o USA jako zachráncích světa. Takže nakonec ty desítky válek a převratů pomocí USarmády a CIA jsou podle tebe ok. K dnešku, počínaje Korejskou válkou se oběti těch experimentů počítaj kolem čtyř až pěti milionů a to mluvíme jenom o mrtvých.

uživatel eliminován | 27. 09. 2007, 08:16:03

ajembest: Svoboda slova je buď naprostá a neomezená, nebo už se o svobodu slova nejedná.Všechna ale a kdyby jsou jen kecy totalitních sviní na obhajování neobhajitelného.
On ten trik je jinde.Kdyby kdokoliv jinej než ahmaněco řekl v USA to, co tam teď řekl on, už by byl za katrem, měl na krku tuny žalob a ve většině tzv. demokracií taky-popírání holocaustu je trestné, hanobení rasy, národa atd. je trestné atd.(teď neřeším, jestli jsou ty zákony správné, což ohledně slovních projevů nejsou-jen konstatuju fakta).
Ahmaněco tam neměl co dělat hlavně proto, že je to zločinec, kterej by měl bejt na elektrickým křesle, ne proto co žvaní.
To je jako by se u Hitlera řešily slova při návštěvě fiktivního izraele, zatímco vesele plynuje lidi v komorách-kdyby ho někdo zastřelil, zvítězila by spravedlnost tam, kde zákon nekoná a pro ahmaněco platí to samé, stejně jako pro všechny podobné.
Kdyby Amíci dotáhli do konce zavraždění Castra, Saddáma apod., stálo by to vše méně času, energie, peněz, utrpení, mučení a životů.
Tady jsme u toho, co jsem psal.Za ukradenou tatranku za katr, za zločiny proti lidskosti, masové vraždy a terorismus slávu a nedotknutelnost.
A USA v mnoha ohledech své zahraniční politiky nedělá nic jiného, než kdysi udělal W. Earp, prostě bere spravedlnost do vlastních rukou tam, kde je zákon a právo k hovnu.Kdyby ostatní tzv. demokracie přiložily ruku k dílu, šly by věci dělat jinak a ten neválečnej nátlak by měl taky jinej účinek, kdyby byly tyto státy jednotné, ekonomicky zatlačily na Rusko a Čínu, ty by se musely chtě nechtě přidat a za pár let by tady žádná Kuba, S. Korea, irán apod. nebyly-a pokud ano, společné koalniční jednotky uskupení těchto států by to vyřešily za pár týdnů.
Problém je v rozhádanosti a nejednotnosti těch alespoň zhruba demokratických zemí.Naopak ty největší svině jsou vždy nejlépe organizované.

alien

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:51:58

hej hochu, tak ty ses nejvetsi idiot, keryho znam....... nemam slov

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:50:17

hej hochu, tak ty ses nejvetsi idiot, keryho znam....... nemam slov

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:47:24

Mluvíte o Afgánistánu a polovina z vás ani neví jaký maj hlavní město a skym sousedí (rychle googlujte) !1371!!1371!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:46:17

taky mam rád krev, krutosti a vraždy, společnými silami podpořme USA!31!

!1350!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:45:56

Amerika je nejlepší země na světě!! Bůh žehnej americe! N fuck all ya haterz!!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:44:10

usa forewer!763!!763!!763!!763!!763!!763!!763!!763!!763!!763!!763!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:43:15

vivalaresistanc - ty seš ale kus debila.......... !1195!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:43:15

Ono to jeste nezmizelo...?

!250!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:43:03

!1324!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:40:06

simon84 Jsi blázen. Oni ho nenechají.

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:15:53

Tak uz jsem to docetl dal.... Jeste tam pisou ze Bili dum o tom vi, ale nemysli si ze by meli neco proti tomu podnikat.
Vsazet se nechci. Je mi to celkem jedno jak to dopadne. Podle me tam vystoupi s prednaskou, odrika si ty svoje blaboly, jako ze holokaust nebyl a podobne a bude od nej klid.!102!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:10:17

simon84 Chceš se vsadit, jak to dopadne?

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 10:06:56

Ajembest: Skoda ze jsi nedodal, ze Michael Bloomberg, coz je starosta New Yorku, rekl ze si univerzita muze pozvat koho chce... Ale to bys pak nemohl pst blaboly jak to v USA upada se svobodnou vymenou informaci....
!102!

B.A.R.U_sha

B.A.R.U_sha | 22. 09. 2007, 09:53:09 | více příspěvků | napsat uživateli

Američani nic nedělali bezdůvodně.....Sou vychcaní....Navíc sou jen póvl Evropy.....Ti co se neuchytili na starým kontinentu...........Prostě nic!!! A to se od nich čeká že pomůžou evropě vždyť tu maj kořeny....Jediní původní Američani sou indiáni, který ty srajdy co kontinent obydleli zatlačili do préríí. Promiň ale Američani sou zdegenerovaní......Jen odpad nás evropanů, bez kultury a morálních zásad......Lidé odjížděli do Ameriky za vidinou peněz a podle toho jejich svět vypadá............

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 09:50:40

a ty proste aby si byl zas zajimavej tak sis vybral nazor kterej .......a je to vlastne jedno,mysli si co chces

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 09:49:02

http://neuf.neuf.sblog.cz/911
koukni na tohle ty káre

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 09:46:43

USA: Mluvčí městské rady v New Yorku Christine Quinn napsala Columbia University dopis, ve kterém požaduje, aby univerzita zrušila naplánovanou přednášku íránského prezidenta Mahmouda Ahmadinejada. Ahmadinejad bude osobně v New Yorku na zasedání valného shromáždění OSN.

"Ahmadinejad je popírač holocaustu," napsala Quinn. "Univerzita by měla mít fórum pro volnou výměnu informací, ale měl by existovat limit."

Cituji dále z článku: "Ve středu newyorská policie sdělila, že Ahmadinejadovi, který požadoval vymazání Izraele z mapy, bylo zakázáno navštívit v průběhu jeho pobytu ground zero - místo, kde stávala dvojčata Obchodního centra".

Článek vyšel v Haaretz.com. Všimněme si, jak média do zblbnutí opakují lež o údajném výroku Ahmadinejada o vymázání Izraele z mapy světa. A co se svobodné výměny informací týče, jde to s ní v USA s kopce.
Zdroj: http://www.haaretz.com/hasen/spages/905809.html

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 09:21:16

alien-nepritel_statu Zajímavý. Alespoň nějakej názor. !1!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 08:11:44

Johny335 - 22.09.07 08:06 přesně tak, komu se tady nelíbí, ať se sebere a jde třeba do ****, nikoho TAKOVÉHO, KOMU SE TU NELÍBÍ a zejména ne fetky, tu NEPOTŘEBUJEME!726!

uživatel eliminován | 22. 09. 2007, 08:06:50

vivalaresistanc: Se tam přestěhuj!1187!

.medx

.medx | 22. 09. 2007, 07:50:16 | více příspěvků | napsat uživateli

coca cola je sračka, respektive teď už je sračka :) dneska už je to jenom komerční výrobek kterej má přinýst jenom další a další peníze... asi tak jako všechno v americký konzumní společnosti... ale dřív se do coca coly přidával extrakt z koky !1107! to bylo asi trochu vo něčem jinym, dát si jednu colu !994!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 300 | 600 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

amerikasatanplanetaameričanipravdastránkaameričdiskuzekreténzloústupzářívětšinaježíšekoteplováníteorievěc

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑