Diskuze a otázky - A co EXTÁZE???

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 21:54:22 |

Jednou jsem zkusila, bylo to fajn, i když jsme pak nemohla celej den spát, ale bojim se možná závislosti, proto už radši ne-e.

reagovat

Bez čeho nepřežiješ?

V anketě hlasovalo celkem 29 uživatelů

V diskuzi je 55 příspěvků a shlédlo ji 837 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 04. 2009, 13:31:53

Extaze je nejšpinavějši drga za 1nikdy neni čista max3% mdma v1 tabletě zbytek sou všejaky srčky a spidi kery akorad skurvěj zaludek a tet se i na trhu objevujou podobny sračky s kterejma neni radno si zahravat trochu slabši srdce a pruser je na svete,mnohem leši je čiste MDMA a mam stim opravdu dobre skusenosti akorad předavkovani je krapet neprijemny ale jenom poprvi pak jeto prijemna latka ke konzumaci!1423!

uživatel eliminován | 21. 03. 2008, 00:01:46

celej den si nespala,ale di!811!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 23:15:15

Weruss: Řikám, fakt jen jednou, navíc s žádnou jiou drogou sem nikdy nebyla v kontaktu, tak mě to fakt zajímalo, já ani nevim kolik jedna pilule stojí, fakt jsme amatér a taky tak zůstanu, bylo mi to nabídnuto, byla oslava tak jsme do toho šla a ted mě z nudy napadlo co na to ostatní...víc nic

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 23:04:04

to, že hulí všichni, je nestoudná lež, tím se jen hlupáci snaží své hulení omluvit...hulí jen ubožáci a slaboši, kteří se bez toho svinstva neumí vůbec bavit, ubožáci a slaboši, KTEŘÍ SI ZCELA VĚDOMĚ A ÚMYSLNĚ NIČÍ VLASTNÍ, A NĚKTEŘÍ DAREBÁCI NEJEN VLASTNÍ, ZDRAVÍ TÍM SAJRAJTEM...jenom kdyby si pak následky své hlouposti měli platit ze své kapsy, brzy by se ze své naivity probudili...


V žádném případě nemohu souhlasit s tím, aby se tu něco mlelo o tom, že hulení je neškodné nebo dokonce prospěšné, je to svinstvo, a je jen otázkou času a frekvence užívání, kdy se ten škodlivý účinek hulení projeví, beru, že pokud někdo hulí 1x měsíčně, že je to lepší, než když někdo hulí pětkrát denně, ovšem to škodlivost hulení nesnižuje. Hulení je škodlivé pro lidské zdraví a s výjimkou několika raritních stavů, většinou stavů beznadějných, jen degraduje lidskou osobnost a dělá zejména z mladých lidí trosky. A proto jsem vždycky byl proti, jsem proti a budu proti...

Fascinuje mě drzost některých místních obhájců drog...neštítí se tu to svinstvo obhajovat, vychvalovat a někteří dokonce i propagovat... komu vy, ubožáci s drogami dávno vypatlaným mozkem, chcete kázat cosi o tom, že si každý může dělat co chce? Až si ponesete důsledky svých rozhodnutí, až je nebudete přenášet na nás ostatní, pak teprve ten váš argument vezmu...a komu se tady nelíbí, ať si sbalí svých pět švestek a táhne kam chce...proč se neseberete a netáhnete do Holandska, když se to tam smí? Jistě by tam na takové genitální myslitele čekali s otevřenou náručí, možná že by vám tam dokonce postavili i slavobránu...kdybyste tam byli už včera, už je pozdě...!450!!517!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 23:03:02

Další tema o drogách další ignorace lupacovych pravdivych vyjadření.A další liní adminé co to nesmaznou.

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:59:49

Konzumace jakýchkoliv psychoaktivních latek (včetně alkoholu, kofeinu či nikotinu) v období dospívaní je spojena s vyšším rizikem rozvoje různých poruch zdraví až závislosti. Nejen že kouření devastuje Vaše plíce, cannabinoidy mohou ovlivnit dokončující se vývoj Vašeho mozku. Vim, že pubescenti velmi neradi slyší, že stále nejsou ještě dospělí, byť jejich tělo na první pohled vypadá srovnatelně s dospělými jedinci. Rozdíly, které Vás od dospělého stále odlišují jsou však ukryty především v mozkových drahách a stále se utvářejícím sítím nervových buněk do jejichž přirozeného vývoje může konzumace canabinoidů negativně a v extrémních případech i nezvratně zasáhnout. Přísloví "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne" platí pro postupné sčítání drobných poškození přirozeného vývoje vašeho mozku (osobnosti, duše, charakteru, schopností - vyberte podle libosti;), které jednou přerostou ve vážnou poruchu psychického zdraví, často až s tragickou přesností.


Zásadní rozdíl, který nechtějí obhájci jakýchkoliv drog, tedy i kouření a chlastu, vzít v úvahu je ten, že zatímco mnohým rizikům, vyplývajícím ze znečištěného životního prostředí a současného způsobu života celé populace, se prostě nijak vyhnout NELZE, tak braní jakýchkoliv drog je další riziko navíc, KTERÉ K ŽIVOTU NENÍ NAPROSTO NUTNÉ A NEZBYTNÉ A VĚTŠINA ROZUMNÝCH LIDÍ TOTO RIZIKO NA SEBE NEBERE!!! Jen slaboch nebo bezohledný sobec a idiot se nechá ovládat takovýmto hnojem, osobnost, která má vlastní zdravý rozum a vůli, se takovýmito sajrajty ovládat nedá a nepodlehne jim.

Ať je to kterýkoliv omezenec, co tady obhajuje drogy, je to pořád jen hnus a sajrajt...jemu totiž ani žádný detail unikat nemusí, jemu totiž unikají zcela zásadní věci, např. to, že pořád jsou drogy v naší společnosti nežádoucí a že jejich propagace je porušováním paragrafu 188a trestního zákona, a i pouhá marihuana je dle zákona považována za drogu ILEGÁLNÍ!!! Mlít si tu může co chce, obhajovat se čím chce, zákon hovoří jasně. Myslím, že admini by právě takového uživatele a i diskuze, ve kterých jsou drogy jednoznačně vychvalovány, měli okamžitě vymazat.

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:59:01

LudveisseR když je dostatek vodky :D tak si nedáš...tak bych to formuloval...!2!!2!!2!!5!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:57:43

PODLE MĚ SI TO ještě neměla a proto se ptáš bo to chceš vyzkoušet a bojíš se aspon si to myslim...to napiše rovnou...odpovidáš na dotazy hledně toho nějak divně jak bys to v životě neměla v hubě..pochybuju že bys na tom mohla bejt zavisla...mit totiž kolač každy den...bych tě chtěla vidět potom

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:57:43

chce to jediné: zavést osobní účty pro zdravotnictví, aby si každý platil za péči, kterou čerpá a rázem bude po rozumu...rázem i tito omezenci pochopí, že každý špás něco stojí, ale bohužel zatím na tyto omezené hlupáky, co kouří, chlastají a berou drogy, doplácíme všichni...a pak nejsou peníze např. na děti s vrozenými vadami, které za svoje nemoci nemohou a doprošujeme se kdesi na Západě a na tyto děti děláme sbírky...kvůli takovýmto bezohledným a sobeckým oslům a darebákům, kteří si zcela vědomě a úmyslně vlastní zdraví ničí...!450!

Všechny tyto hloupé kecy těch, kteří drogy berou a hájí, nemohou nic, ale zhola nic změnit na zásadním faktu, který ani oni nemohou vyvrátit. To jest, že všechny drogy, některá víc, jiná míň, některá dřív, jiná později, ale všechny bez výjimky, zdraví člověka škodí a je jenom otázkou času, kdy se ten špatný vliv a do jaké míry projeví. Mohou tu mlít co chtějí, lidé, kteří mají v hlavě zdravý rozum, nikdy dogy nemohou hájit, protože vědí, že by hájili neobhajitelné. Lze pochopit, že mladá generace si chce zkusit všechno a udělat si na všechno vlastní názor, ale pochopit něco je věc jedna a schvalovat nebo dokonce propagovat taková svinstva a sajrajty je věc naprosto odlišná, která, podle zatím platných zákonů této země je TRESTNÝM ČINEM!!! Většina těch, co se drog zastávají, je kolem 18 let, tedy má základní vzdělání, ještě nic nedokázala, ničím není, většinou tyto oslíky živí rodiče, ale hlavně že se ohání svou "zkušeností". Přitom obor zvaný toxikologie, drtivá většina z těchto samozvaných "expertů" nejen nikdy nestudovala, ale ani o něm neslyšela a tudíž ani netuší, co to obnáší. Jen k smíchu je argumentace o léčivosti marihuany: Proč tedy není zařazena Státním ústavem pro kontrolu léčiv mezi léky? Asi proto, že tam sedí samí idioti. Jakému procentu lidí je marihuana prospěšná? Je to řádově 0,0001% populace a mezi tuto populaci mládež do 18 let v drtivé většině případů rozhodně nepatří.

Varuju všechny slušné a zdravý rozum mající mladé lidi před JAKÝMKOLIV ZKOUŠENÍM DROG, včetně chlastu, kouření cigaret a marihuany!!! Nedejte se mýlit a masírovat si hlavu některými pošetilými lidmi, kteří vám budou cokoliv z těchto hnojů a sajrajtů vychvalovat do nebe a obhajovat vším možným, deklamovat tu nesmyslné teorie o škodlivosti čokolády, kávy a čaje, prohlašovat, že JIM SE TO PŘECE STÁT NEMŮŽE, že ONI TO PŘECE NEMUSÍ, že to mají pod kontrolou, a že to a ono je taky škodlivé a že je to uklidňuje a podobné další hovadiny. Až vás tyto hnusy připraví o to nejcennější co máte, o zdraví a případně i o život, ať už váš nebo někoho jiného, je pak na všechno pozdě a pak už zbude jen smutek a kdyby, mnohým se to líbit nebude, ale je přesto je třeba to všem, kdo sem chodí, dát jasně najevo. Často jedinou odpovědí těchto pošetilců jsou jen osobní urážky a výpady, věcné argumenty ani mít totiž nemohou, tito lidé to dobře vědí, že nemají pravdu, ale nechtějí se s tím smířit, protože by museli uznat, že jsou slaboši, protože toto je mimo jakoukoliv diskuzi...to je možná nepříjemná a pro mnohé nestravitelná pravda...


uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:45:53

závislost???? fyzická určitě nee a psychická jen možná - když máš aspoň trochu vůle tak na to nemyslíš, nedáš si....

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:45:12

dej si další a uvidíš, že pohoda..!5!..!747!

czloviczek

czloviczek | 20. 03. 2008, 22:39:35 | více příspěvků | napsat uživateli

Ok... lidi já vám to neberu, je to každýho názor... já zas nechápu kuřáky.. ale je to jejich život- jejich věc... a přitom každej ví že retka jsou mnohem větší svinstvo... ale je to furt droga- jen není uznaná zákonem... takže co si budem vyčítat... že _?

czloviczek

czloviczek | 20. 03. 2008, 22:34:18 | více příspěvků | napsat uživateli

Prdloska: můj člověk !!!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:31:22

fetko...

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:28:26

Nikoush: No jo jasný, píšu to protože sem prostě dokonalá a nikdo tady na mě nemá !383! Doufám že chápete ironii...děcka v klidu!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:27:31

Nesnáším drogy, stejně tak i trávu a další. Jak se někdo neumí bavit i bez tohohle hnusu, je to pro mě chudák. A nikdy bych nebyla s člověkem, co něco bere nebo hulí... !793!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:21:49

modry delfinkove!11! bo modre pusinky!11!

nikoush

nikoush | 20. 03. 2008, 22:20:46 | více příspěvků | napsat uživateli

jezis my sme si dali bambulku jo not to je uzasne se vsichni poserem ne

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:19:34

!577!!577!!577!!577!

Bublees

Bublees | 20. 03. 2008, 22:17:28 | více příspěvků | napsat uživateli

z koule závislost??no nemyslím si že je to droga kterou by si brala každej den..no ty stavy nevím..!1337!!1337!!1337!

andiilekk

andiilekk | 20. 03. 2008, 22:15:57 | více příspěvků | napsat uživateli

!1081!!1081!!1081!

czloviczek

czloviczek | 20. 03. 2008, 22:14:45 | více příspěvků | napsat uživateli

Renc... tak víš jak viď..!12!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:11:12

Geidl ale ale..., já sem ten typ když se chci bavit tak naplno...tak pro to spestření si tu kulatou dám...

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:10:19

HONZINekk no něco někdo takovýho říkal!2! spíš by to chtělo jet na takový akce jak je např. loveparade tam bych jela!2!!2!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:10:16

slyšel jsem, že techno je všechno, ale ještě mnohem víc je piko :-!:-!:-!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:09:19

Geidl: jj souhlas!1252!

czloviczek

czloviczek | 20. 03. 2008, 22:09:11 | více příspěvků | napsat uživateli

Život je úlet a úlet je párty a párty je techno a techno je všechno... Realita je pouze iluze způsobená nedostatkem alkoholu a drog... !12!

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:08:18

draluska jj ,ale áčko mě už nejak nebere nevím no...pořád to samé...ted na podzim se v brně budou rozjíždet staronové akce tak sem zvědav..

uživatel eliminován | 20. 03. 2008, 22:06:49

HONZINekk jak koukám rád chodíš na techno!2!!2! jaj na áčko taky!2!!2!

misha.in

misha.in | 20. 03. 2008, 22:06:13 | více příspěvků | napsat uživateli

Na extázi se nevytváří fyzická závislost. Tak maximálně psychická... to je jako s čokoládou.

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

celejextázezávislostden

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑