Diskuze a otázky - !955! Lidí je zde jako sraček !955!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 2. 03. 2020, 22:10:59 |

!955!
Nevidíme si na špičku nosu, ti co jsou nahoře jednají s těmi co jsou dole jako s malými dětmi a potom se diví tomu že ti co jsou dole nechtějí platit veliké daně, dospělost těch co jsou dole je v tom že si mohou říci cenu za svojí práci kdy se jim zisk z práce vyplatí, nutit ty co jsou dole k tomu aby pracovali za ubohé mzdy má za následek logicky ekonomickou krizi, přej a bude ti přáno dej a bude ti dáno.
!955!
Není to nový problém, jde o velmi starý lidský problém, který vznikl s přelidněním, které vedlo logicky k válkám o teritoria a jiné hodnoty. Čím více je lidí tím menší je hodnota lidí to je logické, války v nahotě odhalují hodnotu lidí protože se ve válkách eliminují lidi ve velkém pomocí násilí a lidi se tomu nijak nemohou bránit, někdy může dogmatická totalita v době míru, násilím utajeně eliminovat obrovské množství lidí, co pro dogmatickou totalitu nemají ekonomickou hodnotu.
!955!
Vše zde jsou jenom příčiny a jejich následky, pokud půjdeme do hloubky systému ve kterém žijeme, tak zjistíme že v hloubce je evoluce, která dělá z lidí levný materiál na svoje pokusy, pro evoluci jsi jenom číslem ve statistice a tvoje hodnota je pro evoluci nulová. Vše je takto jenom hrou o to co potřebujeme a milujeme, pravidla hry určuje; situace, elita, náhoda, víra, atd. za každý dobrý skutek v této životní hře je zde spravedlivý trest.
!955!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 554 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 3. 03. 2020, 08:45:07

https://gvkb.blogspot.com/2020/03/pokud-by-zde-byli-jenom-milionari-kdo.html

SmoulaSipkar42

SmoulaSipkar42 | 2. 03. 2020, 22:53:08 | více příspěvků | napsat uživateli

gurubhagavan : a ty jsi vrátnej nebo uvítač? :D


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑