Diskuze a otázky - !905! Zaměstnavatelé chtějí, aby zaměstnanci pracovali jako roboti a tak dostanou roboty !905!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 04. 2020, 10:17:51 |

!905!
Přiznejme si že vše co je inteligentní to není dokonalé, inteligence je evoluční omyl který je zde dočasně, se stroji nejsou problémy protože stroje nejsou inteligentní. Jakmile se nám podaří lidi nahradit za stroje a programy, tak bude naše civilizace dokonalá, lže a krade se tam, kde jsou lháři a zloději, zloděj zde honí zloděje a lhář zde honí lháře, dobrota je zde žebrota.
!905!
Restartování naší civilizace začne s výrobou robotů, najednou nebude už pro lidi zaměstnání za mzdu, aby se už ekonomičtí příživníci nerozmnožovali jako invazní druh, tak se globálně optimálně oddělí muži od žen, není sex nejsou děti. Představme si národ, ve kterém jsou samé ženy, není zde problém se studem za nahotu, není zde znásilnění, není zde rodina, atd.
!905!
Z pohledu evoluce je zde vše dočasně, to že člověk evolučně zanikne, je, jako když zanikne semeno a vznikne tak z malého semena veliký strom. Kdo dneska ještě používá koně v zemědělství, když zde jsou traktory, kdo ještě dneska používá psací mechanický stroj, když zde jsou počítače a tiskárny, atd. roboti budou vyrábět a opravovat roboty.
!905!
Zaměstnavatelé chtějí, aby zaměstnanci pracovali jako roboti a tak dostanou roboty, co bylo, to bylo, teď jsem autonomním robotem na akumulátory. Logicky to co je vyspělejší, eliminuje evolučně to co je zaostalé, veliká města jsou liduprázdná, a lidi sedí doma u televize nebo u počítačů, a čekají naivně na to, že bude líp, komu není rady, tomu není pomoci. Místo lidských soch na podstavci, zde budou sochy, kde bude robot na podstavci, roboti nakonec z historie vymažou to, že existoval hříšný člověk, který evolučně vznikl z opice.
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 246 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑