Diskuze a otázky - !905! Skutečným nepřítelem jsou veliké dluhy !905!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 19. 04. 2020, 20:11:12 |

!905!
Nejprve je třeba pochopit do hloubky co je to lidský život, víme co je to život u rostlin a zvířat, život člověka se v mnohém liší od života zvířat, máme sice tělo, které funguje podobně jako tělo u zvířat a tak se rozmnožujeme podobným způsobem, hlavní odlišnost člověka od zvířete je v tom že člověk umí mluvit a umí zvládnout složitou práci. Člověk vytvořil civilizaci založenou na tom, že zde jsou organizace, které slouží civilizaci, evoluce zde postupuje od jednoduchých organizací ke složitým organizacím.
!905!
Lidská civilizace se vzdaluje od ekosystému, to lidem přináší výhody a nevýhody, je zde dneska snaha o to ovládat vše dálkově a minimalizovat osobní vztahy, dále je zde snaha dělat vše ve velkém, protože je to ekonomické. Proč chodit do divadla, když máme doma velikou televizi, proč se zdržovat vařením, když zde jsou; konzervy, mražené potraviny, polotovary.
!905!
Nemusíme pracně hledat informace v knihách nebo časopisech, můžeme použít internetový vyhledávač, vše je o tom, že staré nahrazuje rychle nové. Podívejme se třeba na filmové kamery, první kamery používali děrovaný film, potom přišli kamery na magnetofonové pásky a video kazety, dneska máme kamery na paměťové karty, v budoucnosti nebudou mít kamery paměťové karty a záznam se bude rovnou bezdrátově přenášet na internet ve velikém rozlišení.
!905!
Nejde si nevšimnout toho, že se vše zrychluje, problémem je to že člověk je pomalý a nedokáže se přizpůsobit nové rychlé době, to řešíme tím, že zaměstnance nahrazujeme za stroje a programy, zde je možno realizovat práci velmi rychle s minimálními náklady.
!905!
Následkem nasazení strojů a programů je logicky nedostatek práce pro lidi co nemají vysokou školu a neumí několik cizích jazyků. Mnoho lidí se živilo řízením aut, autobusů, vlaků, tramvají, lodí, letadel, atd. to skončí, protože se zde na řízení použijí stroje a programy, je naivní si myslet, že se zánikem mnoha povolání, automaticky vzniknou nová povolání a lidi se jenom přeškolí.
!905!
S příchodem umělé inteligence nastane dominový globální efekt, kdy přijde většina vysokoškoláků o svoje dobré zaměstnání, bude to stejný šok, který se bude podobat současné pandemii covid-19, která globálně ochromila rychle naši kulturní konzumní civilizaci.
!905!
Platíme si z daní drahé armády a neuvědomujeme si to, že nepřítel není jiný stát, ale nepřítelem je nezaměstnanost a tím bída a deprese. Zavede ze pro lidi globálně trvale zákaz vycházení z domů a potraviny se budou lidem dovážet do jejich domů, ten kdo poruší zákaz vycházení ten skončí automaticky ve vězení, nebudou zde pro nikoho výjimky a imunita. Zakáže se lidem rozmnožování protože děti už nebudeme k ničemu potřebovat, takto zde hříšný člověk evolučně skončí a místo něj zde budou svaté stroje a svaté programy.
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 271 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑