Diskuze a otázky - !1394! Toužení po zázracích je nám soužením !1394!v

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 04. 2020, 16:27:00 |

!1394!
Realita má základy v reálných pravidlech a reálných limitech, postavit kulturní konzumní civilizaci na pravidlech a limitech které nejsou reálné to nefunguje, protože systém postavený na chybách jistě spadne. Komu není rady tomu není pomoci, zbabělci se uzavřeli do svých pevností protože jsou nemocní a tak jsou unavení a nedokážou přijmout realitu takovou jaká je.
!1394!
Proč selhala; politika, ekonomika, náboženství, sekty, hnutí, filosofie, věda, technika, doprava, školství, rodina, stavebnictví, průmysl, obchod, turistický ruch, umění, sport, atd. příčinou jsou chyby co dělají lidi, největší lidskou chybou jsou války, kdy se lidi násilím eliminují pomocí zbraní ve velikém množství, člověk je člověku vlkem, bylo a ještě dlouho bude.
!1394!
Jak se má nezkušené dítě zachovat, když mu sobecký otec autoritativně řekne, jsi sobec, otec má ve svém oku trám a poukazuje na to že dítě má třísku ve svém oku, kde je zakopaný pes? Je třeba lidi globálně sledovat pomocí GVKB  čipu v hlavě aby lidi už nemohli chybovat, podíváte se na cizího člověka a budete o něm okamžitě vše vědět nebude možné už lhát a krást, nezvolíme si už za své politické zástupce lháře a zloděje.
!1394!
Vládnout nám budou lidi co nelžou a nekradou, stejné to bude i u ředitelů a celebrit, nebudeme už potřebovat policii a armády, svět se změní a ti co se neumí chovat dobře, poznají už jako děti, že ten kdo lže a krade, ten se jistě do ekonomického pekla hrabe. Už nebude docházet k tomu, že zlí lidé umožní to, že z laboratoře v Číně unikne Koronavirus, který pozabíjí globálně obrovské množství lidí, nebo že někdo postřílí na ostrově 77 lidí, skončí doba lidí, co mají v hlavě díky drogám bordel.
!1394!
V restauracích se nebude kouřit a nebudou se zde podávat alkoholické nápoje, nebudou zde ani neslušná slova která by ubližovala druhým, nebudou už ani potřeba moderátoři na sociálních sítích, GVKB kontrola bude přeci v každé hlavě. Když to nejde s hříšníky po dobrém tak se to vyřeší po zlém pomocí GVKB čipů do hlavy.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 255 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑