Diskuze a otázky - !1394! Teorie politického úspěchu !1394!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 10. 03. 2020, 15:33:22 |

!1394!
Deprese a stres je následkem našeho neúspěchu v životě a lékem na depresi a stres je logicky úspěch v životě v nějaké nám blízké specializaci. Tam kde je veliká konkurence tam je velmi obtížné být nejlepší a tak být úspěšný, tam kde není konkurence je snadné být úspěšným, ale tento úspěch nemá většinou bohužel žádnou hodnotu.
!1394!
Podívejme se do přírody na to, jak se dosahuje ve veliké konkurenci úspěchu, protože v principech je si zde vše podobné. V přírodě je úspěšné to co se úzce specializuje a tak to nechybuje, jde o to do toho vidět jak to v praxi funguje, pokud do něčeho nevidíme, tak jsme neúspěšní o tom to je.
!1394!
Proč do něčeho nevidíme? Ti co jsou úspěšní dělají vše pro to aby ti co jsou neúspěšní neviděli do toho jak funguje v jejich specializaci úspěšnost, je to jako s iluzionistou na jevišti, pokud jsou jeho triky odhalené tak je iluzionista neúspěšný.
!1394!
Pokud by voliči viděli do toho jak funguje demokratické politika tak by zvolili o volbách správné politiky a tím by měli špatní politici smůlu, a nebyli by už v politice úspěšní. Zde se dostáváme k tomu že každý se snaží o to aby byl úspěšný a když to nejde bez lží a krádeží tak to zkusí pomocí lží a krádeží, jenom ve sportu není možné lhát a krást, zde není pokrytecký kariérismus založený na protekci.
!1394!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 477 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 22. 03. 2020, 12:35:59

A za koho kandiduješ ty,za zapsaný spolek pacientů psychiny? !11!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

úspěchkonkurenceživotdepresestresneúspěchhodnotanásledekvětšinapřírodaprincipteorielékspecializace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑