Diskuze a otázky - !12! Lidi nejsou hříšný dobytek který potřebuje svatého pastýře !31!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 03. 2020, 09:20:48 |

!905!
Existujeme v systému založeném na protikladech a tak je zde; bohatství a bída, pravda a lež, život a smrt, zdraví a nemoc, radost a smutek, den a noc, svatost a hříšnost, realita a iluze, atd. napětí mezi protiklady vytváří zdroj energie který se vším v nás a okolo nás pohybuje, není zde pevný bod hmotný ani duchovní, vše je v pohybu a tak je zde logicky i vše dočasně, to znamená že vše je evoluční testovací dočasnou verzí, něco jako testovací verze operačního systému Windows. Co bylo to už nezměníme, o tom co bude nic nevíme, současnost vyváří budoucnost.
!905!
Pracuji tedy jsem, to co nepracuje to je mrtvé, život byl a bude o práci fyzické a psychické, z díla se pozná to jestli byl tvůrce amatér nebo profesionál. V základních jednoduchých přirozených principech je si zde vše podobné, vždy po akci je zde reakce, něco nevíme a tak myslíme to je jenom akce a reakce, jelikož není možné vše vědět, tak dochází ke specializaci, abychom nedělali něco chybně, protože jsme amatéry.
!905!
V minulosti zde nebyla možnost cestovat rychle a levně na veliké vzdálenosti a tak zde vzniklo mnoho kultur a každá kultura si myslí o sobě že je správná a že ostatní kultury jsou chybné. Následkem jsou logicky konflikty a války mezi kulturami, řešením rozhodně není multikulturní idealistická konzumní společnost, ve které je logicky mnoho neřešitelných problémů. Svět potřebuje novou moderní GVKB kulturu, díky které se budeme mít lépe, protože tato kultura bude založená na objektivní aktuální pravdě a čisté lásce.
!905!
Kultura je o tom čemu mají lidi dávat protekci a čemu nemají dávat protekci, dobrý hospodář ví co je správné a tak dává protekci jenom tomu co mu přinese užitek podle hesla přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, jak si to hospodář udělá takové to i má. Lidi nejsou hříšný dobytek který potřebuje svatého pastýře ( král, císař, sultán, šlechtic, prezident, předseda vlády, papež, rabín, prorok, mesiáš, guru ) lidi jsou tím co vytváří, pověz mi co vyváříš a já ti povím kdo jsi, pokud nic zatím nevytváříš tak jsi nula s nulovou hodnotou a proto závidíš těm co nejsou nulou, jak nebýt zde nulou o tom je tvoje budoucnost, nechtěj změnit druhé, chtěj změnit sebe tak že ukážeš světu to že nejsi nula.
!905!

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 611 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 03. 2020, 16:04:49

> 42.nitram
https://gvkb.blogspot.com/2019/01/tucet-genialnich-myslenek.html

42.nitram

42.nitram | 1. 03. 2020, 15:32:49 | více příspěvků | napsat uživateli

..lidi ne, ale ty dobytek ses !1358!!937!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑