Diskuze a otázky - !1124! Koronavirus je náhražkou konflikty a války !1124!

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 29. 03. 2020, 12:36:11 |

!1124!
Zde jde o priority, priority určují to, jak budeme rozlišovat klady a zápory, abychom poznali správné od chybného, bez optimální rychlé změny priorit, nic nedokážeme v nás a okolo nás změnit k lepšímu. Vše živé zde má svoje osudové limity, které jsou existenčními základy, na kterých vše co je zde živé stojí, z čerta anděla nikdo neudělá!
!1124!
Rychle problémy přicházejí a pomalu problémy odcházejí, takový je život, jsou věci, které nelze změnit po dobrém ani po zlém, takovou věcí je třeba to, že každý živý systém je zde dočasně, smrt je jistota, na kterou se lze spolehnout.
!1124!
Život má smysl, pokud je život spojen s růstem, jakmile se růst zastaví, tak přichází problémy a tím i deprese, když nevyrosteš, tak žiješ ve stínu toho, co vyrostlo! Nejde zde jenom o růst fyzický, ale jde i o růst ekonomický a psychický, je to obrazně jako na vysoké škole, nesložíš náročné zkoušky, tak nepostoupíš a vysokou školu s depresí opustíš.
!1124!
Evoluce je obrazně tou školou života, a ona optimálně neustále eliminuje to, co nesložilo náročné evoluční zkoušky, jedna věc je něco chtít, a druhá věc je to i mít, proč sociální ideologie evolučně zkrachovali, a jenom asociální ideologie evolučně fungují? Dobrota je žebrota, vše zde je obchod, ve kterém je něco za něco.
!1124!
Parazit je evolučně úspěšný díky tomu, že je jeho hloupý hostitel, dobrý k parazitům. Mnoho jsem se zajímal o to, jak z opice vznikl člověk, to muselo mít jistě nějakou příčinu? Tou příčinou je komunikace pomocí slov, a tak lze naše existenční zkušenosti, předávat snadno druhým, na počátku stvoření člověka je slovo a tím i lepší funkčnost společenství.
!1124!
Hlupáci opakují slova moudrých, a moudří neopakují slova hlupáků, později jsme se naučili gramotnosti, a tak jsme už nebyli závislí, na poslouchání lidí co měli v něčem veliké zkušenosti, nebo byli moudří. Nejúspěšnější filmy jsou o hodnotných slovech, mnohdy stačí jediná věta z filmu, a díky této větě je film populární velmi dlouho.
!1124!
Neber úplatky, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš! Svět se zbláznil díky úplatkům, hloupý je ten kdo úplatky dává, a hloupější je ten, kdo si je nevezme. Roste zde jenom to, co dostává trvale úplatky, boj s korupcí a zločinem, je stejně evolučně marný, jako boj s plevelem a parazity.
!1124!

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 398 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 29. 03. 2020, 23:15:27

https://www.gofundme.com/f/help-thirsty-koalas-devastated-by-recent-fires !1!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prioritaproblémživávěcdobrézlénáhražkaživotzměnakoronaviruskládazáporčertandělkonfliktzáklad

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑