link


Diskuze a otázky - Bramborový salát

úvodní strana | aktualizovat | dolů

Thomikayra

Thomikayra | 27. 12. 2010, 18:36:09 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Jak ho máte nejradši? Víc cibule, víc majonézy, víc zeleniny, víc brambor nebo jenom bramborovej salát v hlavě? !331!

reagovat

V diskuzi je 315 příspěvků a shlédlo ji 2937 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 120 | 150 | 300 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 23:26:28 | více příspěvků | napsat uživateli

Já v armádě nezhubl. Jako nováčka mě jmenovali podplukovníkem generálního štábu.

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 23:23:59 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Mražený pizzy jsou i v česku, ale to je podřadný jídlo. A v anglii maj hnusný jídlo, říkal to i Poirot. To už radši německou kuchyni, ta je podobná naší.

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 23:19:07 | více příspěvků | napsat uživateli

> Thomikayra
Oni jsou si celkem podobní s tím vlašákem, jen nemá brambory jako vlašák, ale právě jen ten salám, tak si to i člověk nemusí uvědomit. No a pochoutkový, to je snad největší zlo, co mohli vymyslet. !2!
Taky jsem slyšela... Kamarád je tam dodnes a když mi popisoval, jak si chodil do kuchyně tajně vyprosit kousky chleba, tak mi ho v ten moment přišlo líto. Ale bral to sportovně - nacpal si každou kapsu několika krajíci a bylo. !2!!1!

Thomikayra

Thomikayra | 15. 01. 2019, 23:03:00 | více příspěvků | napsat uživateli

> AlesekBB !811! To hodíš do peřin a nějak už to přelezeš !1250!

Thomikayra

Thomikayra | 15. 01. 2019, 23:01:09 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru No podle názvu mi něco říká, ale nikdy jsem si ho nekoupil. Možná jsem ho jedl někde na návštěvě a ani nevím, že to je paříž. Dřív jsem si párkrát koupil pochoutkový nebo vlašák, ale to bylo z nouze, narychlo se něčím nacpat s rohlíkem. Nejčastěji asi ještě když jsem byl v armádě. Tam byl hlad !542!

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 22:53:24 | více příspěvků | napsat uživateli

> muz.s.vlasy
No vidíš, tam by ses měl dobře - mají tam i ráj všech pizz, které stačí jen rozpéct.
Moc na tyhle věci nejsem, tak si radši uvařím něco jednoduchého, nebo si ohřeju jen párek.D

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 22:36:08 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Taky jsem línej vařit a ani to neumím. A kočky mi neuvařej. No kdyby uvařily, tak nejspíš jen myši na smetaně, španělskýho ptáčka, pečenýho hraboše.

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 22:26:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> muz.s.vlasy
Tam mají asi největší sortiment pro polotovary, páč jsou líní si vařit.

AlesekBB

AlesekBB | 15. 01. 2019, 22:14:54 | více příspěvků | napsat uživateli

> Thomikayra
To abych s sebou vozil štafle !1077!!1358!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 22:14:47 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
V anglii dávaj do pudingu různý věci, tak tady to měli v salátu.

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 22:12:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
Svíčková musí bejt ze svíček, na mase nezáleží. A už jsem jí nejedl léta. Vlastně jsem nic nejedl léta. Měli by prodávat mražený jídla, ale poživatelný.

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 22:10:31 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
No, pak už to není bramborový salát. Tyhlety "tunningy" v jídle nebývají moc oblíbené, asi jako ananasová nebo lentilková "pizza". !2!
Dobrý šéfkuchař by se z toho radši zabil.

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 22:09:59 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
Ty se jedí k němu. Musíš povinně sníst kousek kapra a pak si můžeš dát ještě 5 řízků a máš štědrovečerní večeři tak akorát.

skandian

skandian | 15. 01. 2019, 21:52:14 | více příspěvků | napsat uživateli

> muz.s.vlasy hmmm tak vy jste museli být extra bohatí, když jste dávali do bramborového salátu řízky!1278!!1278!!1278!

> ichiru ne ne kdepak, to je bramborový salát. A mňamkový. Ale na druhou stranu, když jsi uvědomím, kdo všemu je schopný ještě říkat svíčková, tak se nediv.

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 21:42:20 | více příspěvků | napsat uživateli

> muz.s.vlasy
Pro něj určitě, nicméně, nic to nemění na tom, že měl někdo "moc drahý salát".
Nebo to taky nikdo nesnědl a vysypali to praseti... Teda, za předpokladu, že zbytky nevyhodili do potrubí a nesnědla to ryba, která si ho spletla s červem.
Nezvratný osud VI(?)

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 20:50:47 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Stříbro je levný. Třeba do něj kousl a vylomil si zub. A za zubaře dal hromadu takových náramků.

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 20:38:27 | více příspěvků | napsat uživateli

Teď si vzpomínám, že jsem jednou na nějaké brigádě dělala asi 10 kg bramborového salátu na Vánoce a po ručním míchání jsem si pak až doma všimla, že mi chybí stříbrný náramek, který jsem měla na ruce... Neštvalo by mě to tak, kdybych nevěděla, že to bylo zrovna pro nějaký papalášský sraz podnikatelů...!2!!24!

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 20:19:49 | více příspěvků | napsat uživateli

> Thomikayra
To děláš dobře (jsou to všechno náhražky plné éček) - já to psala protože jsi tvrdil, že ten salát vůbec neznáš, přitom jsi na něj už musel někde narazit, je všude.

Thomikayra

Thomikayra | 15. 01. 2019, 18:50:17 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru Já si tyhle věci nekupuju. Radši to dělám doma když už. Tak jako brsalát, ten taky většinou dělá každej doma, i když se prodává.

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 17:33:26 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
A nedělala jsi náhodou ten vlašský? Tam je taky salám (vyjímečné kvality...) !2!
https://jaktak.cz/jak-udelat-vlassky-salat-pravy-vlasak-recept.html

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 17:30:58 | více příspěvků | napsat uživateli

> muz.s.vlasy
Tak to tak máš ale se vším dnes. Údajně se zase začíná objevovat, ale kde už nepíšou...

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 17:09:29 | více příspěvků | napsat uživateli

> skandian
sterilizované okurky - to jsou okurky, co už nemůžou mít děti ?
A salám tam může dát jen dement. Nebo v chudé rodině, kde nemaj na řízky a jedí ho samotnej, ale to by nebylo v česku.

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 17:06:38 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
Jo, všude na pultě s horou chemie. A píšou, že ten salám neseženeš, dělal se v době, kdy bylo jídlo ještě kvalitní a nebyly ve všem náhražky.

skandian

skandian | 15. 01. 2019, 17:04:39 | více příspěvků | napsat uživateli

jo tos mi připomněl, že do salátu tvrdý vejce!1278!

muz.s.vlasy

muz.s.vlasy | 15. 01. 2019, 17:03:50 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru
U mě nic neztvrdne a nezkazí se, všechno sežeru.

skandian

skandian | 15. 01. 2019, 17:00:56 | více příspěvků | napsat uživateli

umělci!1278!, tady máte super recept, tak si konečně udělejte něco dobrého k jídlu

https://www.toprecepty.cz/recept/180-bramborovy-salat-s-majonezou/

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 15:20:19 | více příspěvků | napsat uživateli

> Thomikayra
Mají ho všude na pultě a je super.
https://jaktak.cz/jak-udelat-parizsky-salat-podle-puvodni-receptury-recept.html

ichiru

ichiru | 15. 01. 2019, 15:18:49 | více příspěvků | napsat uživateli

> muz.s.vlasy
Křoupeš i suché rohlíky? !2!
My jo, ještě kdysi ve stáji...

Thomikayra

Thomikayra | 15. 01. 2019, 14:47:56 | více příspěvků | napsat uživateli

> ichiru Tak ten snad ani neznám.

Thomikayra

Thomikayra | 15. 01. 2019, 14:47:28 | více příspěvků | napsat uživateli

> AlesekBB Žirafí mládě !904!

předchozí | 0 | 30 | 60 | 90 | 120 | 150 | 300 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑