Diskuze a otázky - Ztracený čas na internetu a u televize

úvodní strana | aktualizovat | dolů

vitkouba

vitkouba | 23. 12. 2020, 22:36:48 | příspěvky uživatele | napsat uživateli

Když ztratíte peníze tak máte z toho špatnou náladu, pokud ztratíte čas na internetu tak je to stejné jako ztráta peněz akorát si to neuvědomujete. Tak jako ztrácíte čas na internetu tak můžete ztrácet čas u televize nebo jinak. Čas je stejně hodnotný jako vaše peníze, proč si neuvědomujeme to, že ztrácíme čas na internetu nebo u televize? Sledování internetu a televize nám přináší radost, a tak si neuvědomujeme to, že ztrácíme čas, jenže tato radost je jenom iluze s nulovou hodnotou, žijeme ve světě náhražek, je nám od narození do smrti reklamou vymýván násilně mozek, následkem je to že se z nás stávají pitomci. Snažíme se mít uklizený byt, ale v hlavě máme nepořádek, jak si to uklidit v hlavě abychom nebyli díky sledování televize a internetu pitomci?

Nevěřte na zázračné léky na deprese a stress, léky mohou vyléčit tělo, ale nemohou vyléčit psychiku, psychiku může vyléčit jenom práce, která je dobře zaplacená. Statisticky je 90% práce v EU co lidi dělají špatně zaplacená a následkem je deprese a stres, není to nic nového pod sluncem, špatně zaplacená práce je zde mnoho století, vždy byli lidi rozdělní na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole, nahoře je ráj a dole je očistec. Všude kde je možné dosažení zisku, tam je i veliká konkurence a často je zde i protekce, dobytka je mnoho a plných koryt je málo, a tak zde jsou kariéristické závody, ve kterých je těžké uspět. Podívejme se na burzu, jak se zde vše nečekaně mění, akcie, co jsou jisté, nesou malý zisk a nejisté akcie jsou zase spojené s velikým rizikem.

reagovat

V diskuzi je 5 příspěvků a shlédlo ji 828 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

karel-lacina

karel-lacina | 10. 03. 2021, 22:18:10 | více příspěvků | napsat uživateli

Nesouhlasím. !5!

NejPřipojení TV - užijte si naplno digitální televizi!

NejPřipojení TV ve 3 variantách:
* 62 programů na 1 zařízení, archiv 7 dní, bez závazku za 139 Kč
* 62 programů na 4 zařízení, archiv 7 dní, bez závazku za 199 Kč
* 104 programů na 4 zařízení, archiv 7 dní, bez závazku za 449 Kč

Využijte slevy při online objednávce - stačí v objednávce zadat slevový kód LP10 a máte digitální televizi levněji!

vitkouba

vitkouba | 25. 12. 2020, 22:59:24 | více příspěvků | napsat uživateli

Reklama je virus, který na nás parazituje, od narození do smrti s námi skrytě manipuluje reklama a následkem jsou problémy, na které nemáme řešení. Reklama to je psychický virus, který umožňuje rozdělení lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Reklama nás nutí k tomu, abychom mnoho pracovali a mnoho utráceli peníze, a to co nepotřebujeme. Reklama stvořila konzumní očistec, ve kterém nemá život lidí logiku a smysl a následkem je stres a deprese což většinou řešíme slepou vírou v zázraky nebo konzumujeme léky na deprese či kouříme cigarety a pijeme pivo. Ptejme se, komu reklama slouží a zjistíme to, že reklama slouží parazitům, co mají díky protekci moc a bohatství, nadbytek vytváří nedostatek, lidově ryba smrdí od egoistické hlavy.

Je zcela jedno, jestli je zde; dogmatismus, populismus, feudalismus, socialismus, komunismus, kapitalismus, digitalismus, globalismus atd. všechny tyto veliké ideologie jsou založené na reklamě! Vše začíná pohádkami, které dělají z dětí pitomce, a potom to pokračuje školou, která dělá ze studentů pitomce, reklama je jako náš stín, před kterým neumíme utéci. Reklama proměnila svobodné bytosti v loutky s nulovou hodnotou, které mnohé snadno ovládá, pokud je zde dlouhodobý problém s příživníky, co se odmítají přizpůsobit konzumní kultuře, tak příčinou tohoto problému je reklama založená na sociálním populismu. Pandemie, která nám ekonomicky a psychicky mnoho tento rok škodí, je zde díky reklamě, která z obyčejné chřipky, udělala zabijáka, očkování proti pandemii je na hovno, je třeba pandemii ignorovat, chřipka byla a bude, s tím nic nejde udělat.

uživatel eliminován | 25. 12. 2020, 20:31:37

Nemyslím si že ztracený spíš užitečný nebýt televize a her tak by vzrostla kriminalita v ulicích o 90%. Myslím že je na čase aby všechny ty rádoby generace sněženek a machru z doby ledové 80's skauti, jednoduše odtáhli pryč očividně jim nevoní budoucnost protože do ní nepatří. A můžou si vzít s sebou i KSČM kofolu Kofola Mileny a ponožky v sandálech neboť Česko potrebuje exotické obohacení migrantskou vlnou. !12!

vitkouba

vitkouba | 24. 12. 2020, 09:32:49 | více příspěvků | napsat uživateli

Náš konzumní svět je založen na tom, že si musíme vše zasloužit a pokud je zde někdo hříšníkem tak si on logicky dárky na Vánoce nezaslouží to je logické. Dárky by měli dostat logicky jenom ti, co nejsou hříšníky, jelikož je ten druhý hříšník, tak bychom mohli zrušit Vánoce, jako zcela zbytečný svátek. Zde se dostáváme k tomu, že je ten druhý bezcharakterní pokrytec, který si jedno myslí a jiné říká, vše je zde dneska jenom hra o hodnoty podle pravidel, která určuje pokrytecká společnost, ve které žijeme.

Od narození nám reklama vymývá násilně mozek a snaží se z nás udělat loutky, které mnohé snadno ovládá. Internet a televize to je jenom továrna na reklamu, která nám vymývá systematicky mozky, některé totality se snaží o to zablokovat totalitní USA, aby nemohlo pomocí internetu a televize vymývat mozky v cizí totalitě, moje hra a moje pravidla o tom je každá totalita a každá organizace.

Moc je založená vždy na totalitě, mnohdy je totalita chytře skrytá a lidi si tak naivně myslí, že je zde demokracie. Nikde na světě není dokonalá demokracie, všude je totalita, ve které je rozdělení na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Jelikož s lidmi jsou jenom samé problémy tak už brzo dojde k tomu, že se lidi globálně odsunou z civilizace do rezervace a v civilizaci tak budou místo lidí autonomní inteligentní roboti na akumulátory.

Čím více je na světě lidí, tím více je zde i válek, to je logické, nejsou lidi tak nejsou války, umělá globální inteligence vyhodnotila lidi jako hrozbu pro civilizaci, a tak odsunula lidi z civilizace do rezervací a zde oddělila muže od žen, aby se už lidi nemohli rychle rozmnožovat, jako invazní druh, který egoisticky škodí ekosystému a civilizaci. Bylo zde v minulosti mnoho snah o to, aby se lidi změnili tak že zde s nimi už nebudou problémy, ukázalo se, že je to utopie, z čerta nikdo anděla neudělá, ten druhý je pitomec, co dělá po celý život samé pitomosti, podívej se konečně do zrcadla a pochop to, že v zrcadle spatřuješ pitomce, co si nezaslouží na Vánoce dárky.

SSBN

SSBN | 24. 12. 2020, 00:31:45 | více příspěvků | napsat uživateli

Je hezké, když člověk mluví z vlastní zkušenosti.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

časinternettelevizeradostpenízesledováníztrátanálada

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑