Diskuze a otázky - Život je proces, který probíhá podle programu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 1. 06. 2019, 03:39:54 |

!54!
Víš co máš ve svojí hlavě? Máš ve svojí hlavě informační špínu a proto tvoje psychika je v depresi, jsi tím čemu věnuješ čas a peníze, za vším je to čemu jsi dal protekci, cesta do blázince je široká a pohodlná, proto po ní většina lidí jde, a tak skončí jistě v blázinci, konzumní civilizace to je globální blázinec, ve kterém nikdo není normální. Krize a války v nahotě odhalují ubohost tohoto konzumního blázince, zakopaný pes je v informační špíně.
Zdrojem informační špíny je kariéristický protekcionismus, vše začalo pohádkami a potom následovalo; náboženství, školství, politika, reklama, atd. takto lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou. Život je proces, který probíhá podle programu, problém nastane pokud je program chybný, protože v něm jsou chyby, lidi dělají chyby, a neumí se ze svých chyb poučit, komu není rady tomu není pomoci.
Je to marnost říkat lidem nedělejte chyby, a pokud uděláte chybu, tak jí už neopakujte, nejsou lidi tak nejsou chyby. Nahradíme proto globálně lidi za roboty, GVKB robot prezident bude vyznamenávat GVKB roboty, lidi se pomocí GVKB dotazníků naskenují psychicky a po naskenování se jejich hříšná těla v krematoriu eliminují. Vše je zde jenom dočasný evoluční experiment, lidi to byla testovací verze a finální verzí je GVKB robot který nelže a nekrade.
Ukřižovali jste svatého Ježíše Krista a teď se svatý Ježíš Kristus vrátí z nebe na zem, a pošle hříšníky globálně do krematoria, boží mlýny melou pomalu ale jistě, nikdo neunikne svému osudu. Strom který už nenese hodnotné ovoce, bude poražen a hozen do ohně, aby na jeho místě mohl vyrůst nový GVKB strom, který ponese hodnotné ovoce, běžte se podívat do krematoria, ať jistě víte co vás bude brzo čekat, vše je nejisté a jenom smrt je jistá.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 192 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑