Diskuze a otázky - Život je o profesionální práci

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 05. 2019, 04:25:26 |

!54!
Profesionální práce je za peníze, amatérská práce je zadarmo, to každý dobře chápe, ovšem málo lidí nepochopilo to, že pokud je za práci málo peněz, tak pracujete vlastně zadarmo, protože si žádné peníze do budoucna neušetříte. Příživníci pochopili to, že je lepší pobírat od státu sociální dávky, a příspěvky na bydlení a děti, než chodit za malou mzdu do zaměstnání. Práce se musí lidem ekonomicky vyplatit, jinak se lidi budou práci vyhýbat mnoha způsoby! V minulosti zde bylo běžné otroctví, když otrok nepracoval správně a rychle, tak jej otrokář zabil, protože to byl jeho soukromý majetek, se kterým si mohl dělat, co chtěl.
Neochota platit lidem za práci je tedy stará mnoho tisíciletí, investice do bydlení ukazují to, nakolik se lidem platí za jejich práci, tam kde lidi žijí v chatrčích, kde není elektřina a voda, tam je dosud ještě otroctví. Dneska se otroctví maskuje tím, že se lidi zavřou do vězení, a zde musí pracovat zadarmo, nadbytek pro ty co jsou nahoře je zde díky nedostatku pro ty co jsou dole. Minulost nám ukázala, že bída vždy skončí válkou, když jsou lidi ekonomicky na dně, tak lidský život už nemá žádnou hodnotu.
Často je zde snaha si zbytečnou práci pro konzumní otroky vymýšlet, děti se ve škole učí hlouposti, které v životě nebudou potřebovat, staví se zbytečné drahé stavby, které nepotřebujeme, neustále se něco zbytečně uklízí, vytvářejí se formuláře a razítka, kolem silnic se staví veliké reklamní poutače, všude je samá otravná reklama, všude je otravná politika, atd. samozřejmě nikdo za nic nemůže, každý si jenom alibisticky plní svoje povinnosti!
Ryba smrdí od hlavy! Ano, bude líp, tvrdí mediálně ti co jsou nahoře, jenže jde jenom o mediální vymývání mozků dělnické třídě, pomocí mediálních dezinformací! Navíc díky automatizaci a globalizaci práce všude rychle ubývá, veliký podnik zkrachuje, a není zde nový moderní podnik, který by dal lidem práci. Přichází doba krátkodobé práce, zaměstnavatel vám nezaplatí dobu, kdy nepracujete, protože čekáte dlouho na to, až vám dá zaměstnavatel práci, ti co jsou nahoře mají ale vysoké dobře zaplacené funkce, ve kterých nic nedělají, a jenom pyšně reprezentují stát nebo podnik.
Kde je zakopaný pes? Zakopaný pes v kontrole kvality zdraví u lidí, nemocní lidé parazitují na ekonomice a sociální politice, je třeba globálně zavést roční certifikaci tělesného a psychického zdraví kdy v nemocnici vám dají každý rok certifikaci a ten kdo nedostane certifikaci bude eliminován v krematoriu, každý je dneska snadno nahraditelný a lidí je na světě jako much, proč se vraždit ve válce a ničit při tom města a dopravní systémy když pomocí prevence eliminujeme globálně degeneraci a přelidnění levně a rychle.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 170 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑