Diskuze a otázky - Zázraky zde jsou dočasně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 3. 11. 2021, 20:01:14 |

Idealismus je továrnou na zázraky v; pohádkách, umění, mytologii, náboženství, politice, reklamě atd. Snažil jsem se udělat Bibli tak aby vyhovovala moderní digitální době, nakonec mi došlo že problémem je informační obsah, který nejde už nijak optimalizovat tak aby mu současný člověk porozuměl. Ve snu mě napadlo to, že zanechám názvy kapitol a nahradím všude informační obsah mými geniálními myšlenkami z poslední doby.

Veliký problém jsem měl taky s výběrem optimální šablony v redakčním systému WordPress to jsem nakonec zvládl. S problematikou víry v boha jsem se setkal už jako dítě, protože jsem mnoho četl knihy a zde jsem se setkával s otázkou víry v boha a zázraky.

Víra v boha je obyčejná psychická závislost něco jako závislost na penězích, psychika je o problémech a závislostech, je snadné problém řešit pomocí náhražek jako je bůh nebo pivo, jenže je to jako s bolavým zubem a léky na bolest nejsou řešením, je třeba jít k zubaři! Často jsem se setkával s lidmi a organizacemi které odmítali opravit svoje chyby, komu není rady tomu není pomoci, jak si to uděláme takové to i máme.

Už dva roky je zde pandemie a následkem je blbá nálada kterou nikdo optimálně mediálně neřeší, pochopitelně nikdo za nic nemůže, každý si jenom plní profesionálně svoje povinnosti, kde je zakopaný pes? Příčinou každé pandemie jsou chyby, co dělají lidi, realita to jsou jenom programy, ve kterých jsou chyby, dokonalost je jenom v pravidlech, které se nezmění ani za milion let jde o pravidlo příčiny a následku nebo pravidlo protikladů mezi kterými je napětí a tato energie zde se vším pohybuje a následkem jsou evoluční změny.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 162 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑