Diskuze a otázky - Zavřete oči, odcházím

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 23. 07. 2022, 14:08:25 |

Bylo mi líto toho, jak zde bylo mrtvo, a tak jsem se pokusil několikrát po sobě vnést sem život jenže je to marnost a honba za iluzemi.
Máte konečně možnost všichni sem vnést virtuální život a ukázat ostatním svoje kvality.
Kontakt
https://gvkb.webnode.cz/
!1394!

reagovat

V diskuzi je 33 příspěvků a shlédlo ji 934 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 5. 09. 2022, 09:01:17

Začíná to pohádkami a končí to propagandou a cenzurou, populistické ideologie zde jsou už mnoho tisíciletí, populistická ideologie je náhražka za objektivní realismus, civilizace vznikla díky náhražkám, nemáme originál tak hledáme za něj náhradu, a tak; místo pravdy je zde propaganda, místo lásky je zde obchod, místo praxe je zde teorie atd.

Toužíme všichni marně po tom, aby nám bylo v konzumním očistci lépe, následkem jsou populistické ideologie, které pomocí slibů a dezinformací z nás dělají pitomé ubožáky. Proč lidi z měst utíkají do přírody? Příroda je rájem a město je peklem, protože města to jsou továrny, které z lidí dělají roboty na dálkové ovládání, život má pro nás smysl, pokud jsme šťastní a pokud jsme nešťastní tak máme psychické nemoci a myslíme na sebevraždu.

Vše je zde o příčině a následku, současnost vznikla v minulosti a budoucnost vzniká v současnosti, je to celé o tom, co milujeme, a tak do toho investujeme hodnoty. Populistické ideologie to jsou vysoké domy bez základů, podívejme se do naší minulosti na populistické ideologie, které zanikly, příčinou zániku bylo vždy to, že ideologie nedokázala splnit to co slibovala!

Populistické ideologie to jsou teorie, které v praxi selhávají a následkem jsou ekonomické krize které často vedou k válce. Populární knihy to je zakonzervovaný čas a prostor, díky knihám poznáváme minulost a myšlení lidí, vesmírné a přírodní principy jsou pořád všude stejné, mění se jenom situace, ve které lidi existují. Ano, používáme antikoncepci, protože život v očistci nemá pro nás žádnou koncepci a už nevěříme na populistické ideologie.

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 16:05:42 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Vyskoč z okna

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 15:53:25 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Demente, pochop to, že ty nejsi psycholog, ale psychicky narušený imbecil a tragéd, už to pochod ty dementní hovado co sis vytvořil nějakou stránku že jako jsi!!!!!!! Táhni už do hajzlu zmrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 15:49:09

Komu není rady od lidové moudrosti tomu není pomoci, proč je tak těžké pomoci pyšným hlupákům? Problémem pyšných hlupáků je lenost tělesná a psychická, lenost je způsobená genetikou a výchovou, vše zde tak má svůj osud, který nejde změnit, jablko nepadne daleko od stromu.

Všechny ideologie dělají z lidí hlupáky, protože v realitě nefungují teorie, které jsou ideální, svět, ve kterém žijeme nikdy nikde nebyl pro lidi ideální, protože vše je zde evoluční experiment, a tak je každý živý systém materiálem na evoluční pokusy, smrt to je konec evolučního experimentu a po smrti pro nás není; převtělení, očistec, ráj atd.

Neustále se vše v nás a okolo nás mění, a tak vše co má počátek to má i konec, bohem zde jsou všemu zákony, které jsou; vesmírné, logické, chemické, fyzikální, přírodní, lidské atd. zákony dávají všemu jistoty na které se lze spolehnout, ten, kdo zákony porušuje musí počítat s potrestáním.

Jedna věc je vytvořit; zákony, předpisy, normy, pravidla atd. a druhá věc je zajistit, aby se vše přizpůsobilo a nebyli tak s tím problémy, máme zde mnoho nepřizpůsobivých lidí, co se chovají jako příživníci a my si s nimi neumíme poradit optimálně přitom řešení je jednoduché, nahradíme lidi za autonomní roboty ovládané umělou inteligencí, nejsou na světě lidi, tak nejsou logicky s lidmi problémy.

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 12:45:18 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni z Libka do prdele, psychopate!!!!!!!

uživatel eliminován | 4. 09. 2022, 12:39:47

Z díla se pozná to, kdo jsi, jaké je tvoje dílo? Statisticky je doloženo to, že je vzácnou výjimkou to, že zde někdo zanechá po sobě hodnotné dílo stvořili jsme společnost, ve které se vše točí jenom okolo pitomostí, a tak naším dílem jsou logicky pitomosti.

Podívejme se na politiku a její dílo, jejím dílem je nespokojenost lidí s politikou, a tak je zde logicky otázka kde je chyba v politice? Politici se starají o to, co jim nepatří, proto je zde nespokojenost s politikou, jakmile se staráme o to, co nám nepatří tak se o to staráme špatně, z cizího krev neteče a peníze nesmrdí, o tom to je! 

Ano, vím jistě kdo jsi, jsi nula, co si hraje na veliké číslo, vše je zde o tom, že z dálky nuly vypadají jako veliké číslo, čas má dost času na to, aby nám odhalil to, že lidi jsou nuly, co mají v hlavě vše vynulované. 

Vita1971

Vita1971 | 4. 09. 2022, 12:25:46 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Psychopate, ty nechápeš, že tu nejsi vítán? Táhni si psát tyhle píčovinyna ten svůj Xblog Azazeli, pedofile co tu otravuješ!!!

uživatel eliminován | 21. 08. 2022, 10:56:03

!905!

Vita1971

Vita1971 | 20. 08. 2022, 19:01:30 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni do hajzlu úchyláku

uživatel eliminován | 16. 08. 2022, 02:49:35

!1394!
!1333!
!1124!

Vita1971

Vita1971 | 15. 08. 2022, 13:15:47 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Co kdybys šel už vážně do hajzlu odtud z Libka co psychopate? Jsi tak trapný léčící se pacient, na vozejku, co projíždí Prahou a píše píčoviny.

uživatel eliminován | 9. 08. 2022, 08:30:52

Vše začalo evolučně tím, že vznikli evolučně programy, které se snažili dosáhnout naprogramovaného cíle, to byl počátek vesmíru a později i života, vše je zde evolucí naprogramováno a neustále jsou všechny programy testovány a optimalizovány proto je vše v nás a okolo nás v pohybu k naprogramovanému cíli, problémem je konflikt mezi programy a následkem jsou chyby.

Podívejme se kriticky na vývoj počítačů a programů pro počítače zde spatříme složitý evoluční proces který postupuje od jednoduchého ke složitému, neustále se musí staré počítače nahrazovat za nové počítače a staré programy za nové programy. Nejsou jenom programy pro počítače, jsou zde i programy pro; ekonomiku, politiku, náboženství, filosofii, stroje, mozek atd.

S příchodem Windows 11 přišla kontrola počítače, jestli není počítač zastaralý, aby se na zastaralý počítač, nemohl nainstalovat moderní operační systém. Pokud jste chytře překonali kontrolu při instalaci tak vás počítač při aktualizacích neustále upozorňoval na to, že jste neměli na starý počítač instalovat moderní operační systém.

To mě vedlo k myšlence na globální kontrolu rozmnožovacího procesu u lidí, vytvoříme novou kvalitní civilizaci, ve které se povolí rozmnožování jenom těm jedincům, co budou mít globální certifikaci na rozmnožování s roční platností, nemáš platnou certifikaci tak nebudeš mít děti společnost nestojí o to, aby se nám ubožáci rozmnožovali jako invazní druh.

Vita1971

Vita1971 | 8. 08. 2022, 11:55:32 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni do prdele z Libka Azazeli Miroslave Mrkvičko, psychopate !1298!

uživatel eliminován | 5. 08. 2022, 06:51:18

Myslím tedy žiji, co je to myšlení? Myšlení je programový proces, který směřuje k nalezení odpovědí na naše otázky, abychom nechybovali tak potřebujeme správné aktuální informace. Naše kulturní civilizace vznikla díky našemu myšlení a naší práci, vše je o investicích, které nám přinesou užitek, následkem je to že nadbytek vytváří nedostatek, rovnost je zde jenom ve smrti!
!905!
Vše je to jako ve sportu, do první ligy se dostane velmi málo sportovců a v této první lize se každý sportovec udrží krátkou dobu. To vedlo ke vzniku; centralizace, monopolu, protekce, korupce, propagandy, reklamy, cenzury, pokrytectví, podrazům, populismu, lžím, krádežím atd. když nejde uspět ve veliké konkurenci čestně tak se lidi snaží uspět nečestně a spoléhají se na to, že se jim to bude tolerovat.
!905!
Následkem je začarovaný kruh propagandy a cenzury, z ráje se tak stává pekelný očistec, neustále vychází mnoho knih na téma, jak být snadno a rychle bohatý, pravda je taková, že za každým bohatstvím je skryté zlo, protože dobrota je žebrota.
!905!
Elity, které nám zde všude mnoho tisíciletí centrálně vládnou, jsou složené jenom ze zlých lidí, vládnou nám pokrytečtí paraziti, podobné je to i v přírodě kde vede ostatní zlý jedinec, kterého ostatní hodní jedinci poslouchají. Tito zlí jedinci si nárokují egoisticky právo na oplodňování u více samic, aby tak měli hodně svých dětí.

Vita1971

Vita1971 | 4. 08. 2022, 19:20:02 | více příspěvků | napsat uživateli

nick Miroslava Mrkvičky ze sta nicků je frodo8090 > gurubhagavan ty víš jako jeho psychopatický borec !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 2. 08. 2022, 07:37:11

Nejde si nevšimnout toho, že většina lidí na světě žije v zaostalé společnosti, problém se zaostalostí není evolučně nový a je zde od té doby co je zde rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti. Na jedné straně zde jsou žebráci a bezdomovci a na druhé straně zde jsou mocné a bohaté elity, proč ti, co jsou mocní a bohatí, nepomohou optimálně těm, co jsou chudí a bezmocní?
!905!
Nadbytek je založen na nedostatku, problémem je zde centralizace kdy zisk z dělnické práce jde do mocného centra a v centru se zisk přerozděluje podle situace nebo podle programu. Zájem celku je nad zájmem jedince, a tak zde jsou války a pandemie, jakýkoli odpor proti ideologickému systému je naivní a marný, můžeme změnit evolučně jenom povrch ideologického systému, ale pod povrchem bude pořád pokrytecký egoismus!
!905!
Pochopte to, že dobrota je žebrota, to logicky znamená že nám vládnou všude mnoho tisíciletí lháři a zloději! Jaký má smysl jít k volbám prezidenta nebo politických stran, když na kandidátkách jsou jenom staří lháři a zloději, pokud by mohli volby eliminovat otroctví tak by se volby zakázali! Podívejme se třeba na naše špatné závislosti, víme mnoho tisíciletí velmi dobře jaké závislosti škodí lidem a společnosti, nevíme ale už jak eliminovat optimálně špatné závislosti u lidí a společnosti.
!905!
Většinou zde platí to, že ubožáci mají ubohé děti, je to o genetice a výchově, statisticky globálně většina narozených dětí se narodí ubožákům, a tak je jejich osudem ubohý život. Cesta od zaostalosti k vyspělosti je v tom že oddělíme muže od žen a na rozmnožování se vyberou jednici co jsou geneticky kvalitní, nic nového pod sluncem u rostlin a zvířat se šlechtění dělá běžně už mnoho století.
!905!
Vyspělá společnost se musí skládat jenom z geneticky kvalitních lidí, které se optimálně vychovají tak, aby z nich byli dokonalí jednici, se kterými nebudou žádné problémy. Nejsou na světě ubožáci tak zde není ani zaostalost, nejsme tak bohatí abychom pomocí sexu plodili genetické ubožáky, ze kterých se stávají lháři a zloději. 

Vita1971

Vita1971 | 1. 08. 2022, 15:30:55 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni do prdele!811!

uživatel eliminován | 1. 08. 2022, 06:17:32

Ekonomické je vše, co se dělá globálně, potřebujeme zavést globální daně a tím i globální optimální přerozdělování zisků z daní, pokud budou globální daně tak nemá smysl už clo a ochrana hranic, taky se bude moci zavést globální; politika, ekonomika, kultura, náboženství, jazyk, peníze, zákony, normy, pravidla, předpisy, výrobky, služby, záruka atd. takto se ze všech prezidentů stanou starostové co se budou starat o nějaké teritorium na světě.
!905!
Tím zde skončí daňové ráje a ekonomická migrace, mnohým se to může jevit jako naivní utopie, tak je to se vším, co si neumíme představit. Vše je o tom, jak si to uděláš takové to máš, továrnou na problémy je nahrazení praxe za teorie, mnoho tisíciletí jsme žili ve světě ubohé teorie, a tak se z nás stali ubožáci co žijí v ubohé civilizaci.
!905!
Všude platilo moje hra a moje svatá pravidla, každý pitomec si zde tak hrál na boha a následkem byli konflikty a války, bohem je zde jenom život, protože on nás stvořil, jiný bůh zde nikdy nikde nebyl a nebude. Nevěřte slibům, co vám lidi a organizace slibují, vše je to zde jenom o propagandě a cenzuře, protože peníze mocné a bohaté elitě nesmrdí.
!905!
Globálně bude všemu vládnout jenom GVKB umělá inteligence, která to spočítá všem, co zde dělají chyby, zavede se globálně pravidelné testování lidí na jejich hodnotu, od narození do smrti, nehodnotní ubožáci se eliminují v krematoriu, nejsme tak bohatí abychom mohli podporovat nehodnotné jednice, co se chovají jako; psychopati, devianti, pokrytci, pitomci, blázni, příživníci, vandalové, zloději, zločinci, paraziti atd.

Vita1971

Vita1971 | 31. 07. 2022, 23:18:59 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Táhni už do prdele, už jsi táhnul a furt se vracíš demente !!!! táhni do prdele ti tu píšu psychopate !811!

uživatel eliminován | 31. 07. 2022, 22:45:16

Ekonomické je léčit psychiku lidí globálně, logicky léčit psychiku osobně není ekonomické a jenom se plýtvá časem psychologa a časem psychicky nemocného člověka. V minulosti zde byli knihy, co se snažili léčit psychiku globálně, problémem bylo to že lidi málo četli knihy, co by jim mohli pomoci s léčením jejich psychiky a tyto knihy nebyli optimálně napsané. Potom přišla televize a internet, tím zde bylo mnoho digitálních systémů, co se snažili globálně léčit psychiku lidí, problém zde zase byl s tím že informace poskytované televizí a internetem nebyli optimální pro psychicky nemocné lidi, protože televize a internet má limity které nejde překročit.
!905!
Nebude to trvat evolučně dlouho a každý člověk na světě dostane do mozku bezdrátové připojení na globální umělou inteligenci, aby se tak zajistilo optimální globální léčení psychicky nemocných lidí, pro nikoho nebude výjimka nebo imunita, nebude na světě jedinec, který by neměl v mozku napojení na umělou inteligenci. Umělá inteligence odpojí mozek od reality a mozek už nebude znát žádnou realitu, a bude se tak optimálně starat jenom o tělo, aby tělo podávalo optimální výkon co nejdelší dobu.
!905!
Sluha nemůže sloužit mnoha pánům, protože jednomu pánu se zavděčí a jiného pána si tím rozhněvá, to je příčina toho, že je mozek psychicky nemocný, tím že se bude starat jenom o tělo, tak bude mozek psychicky zdravý, takto zde zvítězí globálně pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné digitální časy. Už zde nebudou možné; války, konflikty, krize, pandemie, inflace, vandalismus, protekce, korupce, konfidenti, lháři, zloději atd. zrodí se nová kulturní civilizace kde zájem celku bude nad zájmem jedince, ten, kdo nebude optimálně fungovat se eliminuje v krematoriu a tím zde skončí degenerace a přelidnění. Na práci stroje, na řízení strojů programy a lidi zde budou jenom na to, že budou vše neustále kontrolovat a nahlašovat chyby a problémy, kontrola je základem pro optimální fungování globální civilizace.

Vita1971

Vita1971 | 31. 07. 2022, 12:03:49 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Co tu furt smrdíš !811! Psychopate !811!

uživatel eliminován | 31. 07. 2022, 11:57:20

Jakmile se stane něco jednoduché tak následkem je inflace, často je zde proto snaha zabránit tomu, aby se stalo něco jednoduché, pokud by se studium vysoké školy stalo jednoduché, tak by zde najednou bylo vysokoškoláků jako sraček a vysokoškolský titul by vám byl na hovno. Nebude to trvat evolučně dlouho a přijde umělá inteligence a najednou se stane vše jednoduché a následkem bude život na hovno, protože robot prezident bude vyznamenávat roboty, už nebudeme potřebovat na fotografování mobily nebo fotoaparáty, protože fotky a videa budou vznikat jenom díky autonomním robotům co budou mít místo očí zoom objektivy a digitální snímače s velikým rozlišením na snímacím čipu.

uživatel eliminován | 29. 07. 2022, 06:51:30

Podívej se do zrcadla a spatříš boha, podívej se na cizího člověka a spatříš ubožáka, tak to zde funguje od té doby, co jsme se oblékli a tím se z nás stali pokrytečtí egoisti! Logicky následkem je hra, ve které si každý hraje na boha a tím dělá z cizích lidí ubožáky.
!905!
Neustále je zde snaha pomocí propagandy a cenzury udělat z lidí ubožáky, jsme si rovní jenom ve smrti, není zde žádný rozdíl mezi socialismem a kapitalismem nebo mezi věřícími a nevěřícími, všichni jsme jenom dočasným evolučním experimentem.
!905!
Zkoušel jsem použít myšlenky napsané v knihách a okamžitě jsem tyto myšlenky upravoval podle svých zkušeností a vznikli tak nové originální myšlenky, tak funguje evoluční proces, který neustále optimalizuje staré informace, a tak nahrazuje staré za nové.
!905!
Jaký má smysl chodit k volbě prezidenta nebo k volbě politické strany, když na kandidátkách jsou jenom staří ubožáci a jenom já jsem bůh. Kolik je na světě lidí, tolik je na světě ubožáků, a proto dojde evolučně k tomu, že zde místo ubožáků budou autonomní roboti a umělá inteligence, nejsou na světě ubožáci, tak zde nejsou s ubožáky problémy.

uživatel eliminován | 28. 07. 2022, 07:20:07

Dříve platilo pověz mi, co čteš nejvíce a já ti povím kdo jsi, dneska bychom řekli ukaž mi záložky ve tvém prohlížeči a já ti povím kdo jsi. Přichází doba digitální kontroly uživatelů digitálních systémů, to vedlo k tomu, že je zde snaha být ve virtuální realitě anonymní a používat techniku a programy které nám zajistí anonymitu. Peníze zlodějům nesmrdí a příležitost z nás dělá lháře a zloděje, jde o to najít konečně řešení pomocí kterého eliminujeme chyby co dělají lidi.
!905!
Nahradíme proto lidi za umělou inteligenci a autonomní roboty, nejsou lidi tak nejsou s lidmi problémy, všechny snahy o to změnit pomocí zákonů a morálky lidi jsou marné, stejně tak je marná snaha změnit lidskou společnost pomocí; organizace, rodiny, byrokracie, ideologie, umění, politiky, sekty, náboženství, centralizace, monopolů, reklamy, cenzury atd. lidská inteligence bude vždy hledat způsob, jak se mít dobře díky pokrytectví a egoismu.
!905!
Komu není rady od lidové moudrosti tomu není už pomoci, proč je tak obtížné poradit lidem a jejich organizacím? Příčinou je zde moje hra a moje pravidla, každý jedinec a každá společnost má svoje svatá pravidla a následkem jsou konflikty a války, proč zde na světě nemůžou být všude stejné; peníze, zákony, jazyk, normy, předpisy, morálka atd. příčinou je strach z toho že lidi ztratí svoje výhody, egoismus je jako rakovina, která proměnila ráj na očistec.

uživatel eliminován | 27. 07. 2022, 05:47:21

> primavera
Žijeme v realitě, kde jsme neustále o něčem informování, jenže tyto informace nejsou pro nás správné, správné informace nám zajistí to, že se budeme mít lépe než ostatní lidé. Správné informace jsou obrazně jako kouzla, pomocí kterých dokážeme zázraky, teoreticky by nám měli správné informace poskytnout; rodina, škola, zaměstnavatel, organizace, knihy, časopisy, televize, internet atd. prakticky je obtížné získat správné informace, protože správné informace mají velikou hodnotu.

Podívej se na sebe do zrcadla a zamysli se nad tím, jestli máš o sobě správné informace, všechny informace, které o sobě máš k dispozici jsou chybné informace, ve skutečnosti jsi nula, co zde má nulovou hodnotu, protože zde jsi dočasným evolučním experimentem. Věříš mnohému, aniž by sis ověřil, jestli jsou to správné informace, stala se z tebe ubohá loutka, kterou ovládá egoistická společnost, nebo situace.
!905!
Byl jsi evolucí vytvořen a výchovou nastaven k tomu abys zde byl loutkou s nulovou hodnotou, pandemie nebo válka jasně ukazuje to, že jsi nula s nulovou hodnotou. Je zcela jedno jestli jsi ředitel nebo žebrák, to jsou jenom iluze ve tvojí hlavě, způsobené tím že máš vymytý mozek pomocí propagandy a cenzury, nebude to už trvat evolučně dlouho a lidi dostanou do hlavy čipy které nahradí skutečnost za virtuální realitu, protože civilizace je založená na náhražkách.  

Vita1971

Vita1971 | 26. 07. 2022, 18:43:35 | více příspěvků | napsat uživateli

> primavera Agent na vozejku ten prý tu bude navždy jak si tu pořád říká, že je věčný !811!, tak uvidíme jak ho sekne ta smrtihlavka !811!

primavera

primavera | 26. 07. 2022, 18:02:30 | více příspěvků | napsat uživateli

Hlavne se neeliminuj, o takove poklady nemuzeme prijit, na pocest se kazdeho 5 dne v mesici, prihlasim a zavzpominam na spiciho agenta !451!

Vita1971

Vita1971 | 25. 07. 2022, 19:40:33 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan > Azazel-Andel Zavři dveře z druhý strany psychopate, už jsi trapnej !811!!811!!811!

uživatel eliminován | 25. 07. 2022, 19:04:19

> Azazel-Andel
Neustále každý slyší všude nářky na to, že někdo nemá čas a peníze, kam mizí čas a peníze to je základní otázka vesmíru života, a tak vůbec. Aby mohlo něco vzniknout tak musí jiné zaniknout, a tak pokud vzniká čas a vznikají peníze, tak musí i zanikat čas a zanikat peníze, je to zákon zachování rovnováhy, který platí všude ve vesmíru, a i v ekosystému.
!905!
Pokud lidi žijí dlouho tak následkem je přelidnění, a to vede k potratům a antikoncepci, jsou to příčiny a jejich následky, nadbytek vytváří nedostatek, v principech je si zde mnohé podobné, a proto zde existují podobenství a lidová moudrost. Neustále se snažíme jako lidi realizovat svoje vynálezy a neuvědomujeme si jaké to bude mít následky, problémem je to že se už nemůžeme vrátit zpět abychom chybu tak napravili.
!905!
Mnozí skeptici sebejistě tvrdí že peníze jsou zlo, protože zabíjejí pravdu a lásku, peníze nejsou zlo ani dobro, peníze jsou systém a my tento systém neumíme správně používat, a tak máme s penězi mnoho problémů, stejné je to i s časem který taky neumíme správně používat, a tak máme s časem mnoho problémů.
!905!
V mnohém mi to připomíná řidiče, co neumí správně používat to co na silnici řídí, a tak platí pokuty nebo havarují, stejně tak lidi neumí používat mozek, a tak se dostávají do problémů, vše je zde o tom abychom věděli, a tak nemuseli myslet, protože ten, kdo myslí chybuje. Proto nahradíme lidi za autonomní roboty a umělou inteligenci, nejsou na světě už nikde lidi, co myslí na pitomosti tak zde je dostatek času a peněz, lidi to byla testovací evoluční verze a finální verzí je autonomní robot.

Azazel-Andel

Azazel-Andel | 24. 07. 2022, 19:34:55 | více příspěvků | napsat uživateli

Co to vidí oko mé ďábelské.. jeden z dua Víťů už to tu vzdal. Hmm, hmm.. tak už tady zbyl jen sám voják v poli Vita1971. Teda spíš sám jak kůl v plotě (a to si ještě nejsem jistý tím "k" ve slově "kůl" :D )

A-A !897!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

životkvalitamarnosthonbakontaktmožnostiluzemiokoostatní

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑