Diskuze a otázky - Zakopaný pes je v protekcionismu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 5. 05. 2019, 18:10:12 |

!31!
Proč naše inteligence stvořila konzumní očistec? Teoreticky by měla inteligence stvořit konzumní ráj, prakticky stvořila konzumní očistec, kde je zakopaný pes? Zakopaný pes je v protekcionismu, díky protekci se dostávají k moci a bohatství jednici co si to nezaslouží. Všechny náboženské a politické ideologie jsou zde díky protekci, pokud by protekce zanikla tak by zanikli i politické a náboženské ideologie, problém s ekonomickou migrací, nebo problém s nepřizpůsobivými příživníky, je v principu problémem protekce.
Milujeme to, čemu dáme protekci, za vším hledej protekci, ona je jako stín, před kterým nelze utéci. Mám se jít ven proběhnout, nebo se mám doma koukat na televizi, je to o tom čemu dáš protekci, každý má v hlavě uloženo pevně čemu on dá většinou protekci a to je náš pevný charakter. Protekce je vězení, ze kterého je obtížné utéci a pokud se nám útěk podaří, tak skončíme jistě v jiném vězení, kde nás zase uvězní protekce.
Veškeré umění se točí nejvíce okolo lásky, příčinou je to že žijeme ve světě kde je mnoho nenávisti, nenávidíme se navzájem, protože toužíme po protekci, dobytka je mnoho a koryt je málo, o tom jsou kariéristické závody. Vraždění Židů v koncentrácích po milionech ve jménu nacistické čisté rasy, bylo zase jenom o protekci pro ty, co mají čistou nacistickou rasu, pokud nechápete extrémistický Islám, tak jej spojte s protekcí, a okamžitě jej pochopíte, o tom to zde je!
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 151 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑