Diskuze a otázky - Za kolik upíšete peklu duši?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 24. 01. 2019, 08:41:57 |

Vše je zde jenom o smlouvách, jde o to se neprodat peklu levně
!31!

reagovat

Za kolik upíšete peklu duši?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 9 příspěvků a shlédlo ji 594 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 1. 02. 2019, 21:31:35

> skandian
Takový je život v pekle
!31!

uživatel eliminován | 1. 02. 2019, 08:31:03

z tvého psaní jdou na mě pekelné mdloby

uživatel eliminován | 29. 01. 2019, 10:14:43

> skandian
Zázraky jsou hůl, o kterou se opírají ubožáci. Naše kultura je založená na víře v zázraky, sliby se slibují a jenom blázni se radují, pokud chceme změnit něco k lepšímu, musíme mnoho pracovat tělesně a psychicky, bez profesionální práce ničeho hodnotného nedosáhneme. Dokud zde budou ti, co budou táhnout ekonomiku a ti co budou na ekonomice parazitovat, do té doby zde nebude božská spravedlnost, veškeré zlo vychází z hříšné duše, je třeba dát hříšníkům do hlavy svatý GVKB čip a tak se promění hříšný čert na svatého anděla, jiná možnost zde už není.
Svatý čip promění očistec v ráj, nová doba si žádná nové metody boje s hříšníky, místo pokřtění v kostele zde bude GVKB čip do hlavy, pro nikoho nebudou výjimky ani imunita, ve společnosti musí být logicky vše společné a nesmí zde být nic soukromé, vše co je zde soukromé to je hříšné, všechny chyby, které nám způsobují problémy, zde jsou díky tomu, že ve společnosti existuje soukromí majetek, a tím je zde hříšné pokrytectví.
Prevence je základem pro to abychom nemohli chybovat, budeme obrazně jako počítačové tiskárny, které nemají v sobě žádné informace o tom co je správné, a jenom dělají to, co mají a nejsou s nimi problémy. Blahoslavený chudý duchem je ten, kdo díky svatému čipu nemá v sobě žádné informace o tom co je správné, porušení svatých pravidel je jistou cestou do očistce, a proto zde nebudou pro lidi už žádná svatá pravidla, a bude zde jenom GVKB příkaz, který se jistě splní.
!11!

uživatel eliminován | 29. 01. 2019, 00:17:39

kouba, vy ste upad!898!

uživatel eliminován | 27. 01. 2019, 09:56:48

> Thomikayra
Vanilkovou
!11!

Thomikayra

Thomikayra | 25. 01. 2019, 22:39:26 | více příspěvků | napsat uživateli

Koukám, že už tu máme zase zmrzlináře. Jakou dneska máš? Vanilkovou nebo čokoládovou? !331!

uživatel eliminován | 25. 01. 2019, 21:23:52

Podívej se okolo sebe všude je mnoho hříšnosti a tak je zde svatost vzácností, neřešte hloupé hříšnosti, ale řešte to jak zachránit svět před hříšností, povrchní pokrytectví je základem na kterém stojí hříšná civilizace, nehromaďte to, co se budete muset mnoho starat, a starosti z vás udělají hříšného ubožáka, který kouří cigarety a pije slivovici. Blahoslavený je ten kdo je chudý a hříšný je ten kdo je bohatý.



Bohatství je začarovaný pekelný kruh ze kterého nejde uniknout, komu není rady tomu už není pomoci. Ano, nemůžete sloužit svatosti a hříšnosti současně, musíte si zvolit za svého pána svatost, jenom tak zachráníte svět před hříšností, umíte jenom useknout hlavu Janu Křtiteli, ukřižovat Ježíše Krista, upálit Jana Husa, dohnat k sebevraždě upálením Jana Palacha, atd. sloužíte Ďáblu a proto žijete v očistci. Z díla poznáme tvůrce, přírodní ráj stvořila svatost, konzumní očistec stvořila hříšnost.

uživatel eliminován | 25. 01. 2019, 07:09:56

> Thomikayra
Očistec z dálky vypadá jako ráj. Móda se stala svatým kultem, který milujeme, móda to není jenom oblečení, móda dneska je i v; náboženství, ekonomice, vědě, technice, programování, internetu, politice, filosofii, umění, sportu, školství, rodině, dopravě, bydlení, psychice, atd.



Módní novinka je zlatý důl, a tak zde jsou specialisti, co se starají o módu, a jsou i dobře zaplacení, protože oni určují, kam budeme všichni jako ovce směřovat. Spěcháme za úspěchem a tak jsme povrchními pokrytci, krásný povrch zvyšuje hodnotu zboží nebo služby, logicky se dělá vše pro to aby konzument nepoznal co je ošklivého ukryto pod krásným povrchem, z dálky očistec vypadá jako ráj.



Problém byl nalezen, co s tím uděláme? Můžeme přijmout nějaké módní řešení, jako je sezení doma před barevným monitorem, a konzumování módních informací a polotovarů jenže to se ocitáme v začarovaném pekelném kruhu a už zbývá jenom upsat svoji duši Ďáblu za to, že budeme mít módní novinky.



Cesta zpět není už možná, nemůžeme se vzdát výhod a jistot, které nám nabízí konzumní civilizace, musíme jít dopředu do budoucnosti, jak si to uděláme takové to budeme i mít, jak se ale bránit tomu že je nám mozek vymýván pomocí módy? Hledejte si dokonalé vzory a ty následujete, z díla poznáte co je dokonalé, a co je jenom módní zmetek.

Thomikayra

Thomikayra | 24. 01. 2019, 17:24:20 | více příspěvků | napsat uživateli

Mně v pekle nechtěj ani zadarmo !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

pekloneprodatsmlouva

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑