Diskuze a otázky - Za deset let nás bude už na světě devět miliard

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 11. 2022, 12:38:07 |

Každých 60 let se na světě počet lidí zdvojnásobí a brzo se počet lidí na světě zdvojnásobí za pouhých 40 let! Za 10 let nás bude už na světě 9 miliard, dneska je nás na světě už 8 miliard a1 miliarda přibyla za 11 let. Problémem je veliký nárůst populace v chudých a zaostalých národech, v naší malé republice je za 100 let pořád stejný počest lidí, pokud nebudeme počítat ekonomické přistěhovalce z chudých národů.

Ano, lidově řečeno, lidí je na světě jako sraček, a tak život stojí za hovno, protože lidi mají v hlavě nasráno díky propagandě a cenzuře. Lidi se mají dobře, a tak se logicky přelidnili, následkem jsou ekonomické krize, které vedou k pandemii nebo válce. V přírodě, pokud dojde k přemnožení býložravců tak to vede k přemožení masožravců, co eliminují přemožení býložravců.

Tento přirozený regulační mechanismus ale u lidí nefunguje, protože člověk je na vrcholu přírodního konzumního systému jako invazní druh. Dalším problémem je nástup umělé inteligence a autonomních robotů, najednou bude robot prezident vyznamenávat roboty a práce zde pro lidi nikde nebude, to povede k tomu, že nastane genocida, protože lidi už nebudou mít žádnou hodnotu pro digitální civilizaci, ve které se nelže a nekrade. 

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 166 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑