Diskuze a otázky - Vztah po měsíci, plus jak se k vám chová...

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:22:02 |

Zajímalo by mě, jak se k vám choval váš miláček po měsíci vašeho vztahu. Někdy se mi zdá, že se ke mně chová jako by jsme chodili spolu už minimálně rok...

Ptám se hlavně holek...


a ještě nechápu jednu věc... proč prostě hodný holky (popřípadě kluci?? ) musej hrát nějáký divadlo, jako že je ten druhej až tak nezajímá jen proto aby ho neztratili...?? Teď jsme k svému přeekvapení zjistila, že i tak hodnej kluk, jakýho mám, si muže hodně brzo přestat vážit mojí snahy starat se o něj a být s ním... jenže já tím skoro trpím,,, když mám třeba ráda pořádek... a když k němu přijedu tak mám potřebu aspoň trochu uklidit, protože chci uklidit i pro něj ale i pro sebe... pak on cce abych mu uvařila... pak se mu líbí i další věci, že by byl rád kybych dělala... ale co mi povídal než jsme spolu začali chodit, že by rád dělal, tak te´d proklamuje, že některý věci měnit nechce protože už je na ně zvyklej a že je to takhle na rychlo pro něj nezvyk... že až budem spolu že to třeba bude dělat ale že teď toho po něm chci moc... a že není takovej jakej si myslej že je, protože ta předešlá holka ho jen využívala a tak se bojí abych já ho asi taky nevyužila... Takže nějáká pipina která se covala blbě to zkazí někomu, kdo by byl hodnej rád....

Nevím... asi mě má rád... a já chci bejt hodná ale nechci ze sebe dělat husu... vzhledem k tomu, že je to muj první kluk, tak nemám jeho chování ke mně s kým porovnat a možná jsme i trochu naivní... tak se ptám vás, jak se k vám chovají vaše protějšky?

Ptají se vás, kdy vás zase uvidí, nebo se musíte ptát vy? Chtěj se s vámi mazlit, nebo musíte přijít vy? Umí usínat s vámi v náručí, nebo jim je "horko"? Vemou vás kolem krku nebo obejmou, když jste někde venku?

Pište cokoli vás k tomu napadne... nepotřebuju radu ale slyšet názory někoho jiného...

dík



reagovat

V diskuzi je 19 příspěvků a shlédlo ji 4628 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 14. 07. 2008, 19:23:28

Byla jsem se svym byvalym pritelem tri a pul roku celou tu dobu se choval krasne.Snidane do postele s nejakym varenim a spol jsem se nezatezovala jen ve svatecni chvile kdyz jsme chteli varili jsme spolu nebo on kdyz jsem se ja ucila na zkousky a naopak.Kouzelny slovicka jsem slysela porad ale ne tak aby se omrzeli.Urcite bych za nim nechodila s prosikem o zajem a o sex ci neco podobneho melo by to byt oboustranne.A to ze ho minule holka moc zneuzila a on to nechce opakovat je podle myho nazoru kravina a vymluva.Min se o nej starej a nech tu iniciativu takys trochu na nem.Mej svoje zajmy asi moc vidi ze jsi na nem tak trochu zavisla a citi se svazanej.

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 21:32:00

jo, taky nenávidím ty psychohrátky a divadlo, hrát nezájem, když to tak není...

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 21:29:34

Tak taky neco pridam. Prvni rok byl super jezdil jsem jen na vikendy a proste jeslti se nejake problemy vyskytly tak se resily rychle a v klidu protoze spolecneho casu jsme nemeli moc a radsi nez neco resit jsme delali jine veci. Po asi tom roce jsem se prestehoval a bydlime spolu uz 3 roky. Vztah se zacal menit vasnivost trosku vyprchala a stal se z toho pro me prijemny stereotyp (v tom smyslu jistoty ze doma na vas nekdo ceka), ktery obcas porusim nejakym darkem nebo prijdu driv z prace/skoly atd... . Nejhorsi asi je kdyz spadnou cloveku ruzove bryle, uz nedokazu prejit vsechny jeji nedokonalosti, ale tolerance je ve vztahu dulezita a nedokonalosti jsou obcas krasne ;)))
To co ty pises se me osobne nelibi protoze ja bych te sve nikdy neprikazoval co ma a nema delat kdyz mi nechce varit (coz nedela) tak se o sebe dokazu postarat sam.

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 21:13:13

Musíš si ho umět vychovat, kluk co si tě neváží je na hovno, schválně se ho nedotkni jako první, když budete spolu................!1382!

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:55:27

Upřímně je to tak dlouhé že jsem to ani nedočetl do konce!20!

B.A.R.U_sha

B.A.R.U_sha | 7. 04. 2008, 20:53:42 | více příspěvků | napsat uživateli

Já mám vztah 3 roky a pohodičkaaaa.........musíš si ho vycvičit....pěkně k obrazu svýmu!2!

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:53:29

k tomu zbytku se njak vbyjadrovat nechi!904! ale... ono usinat v obeti.. prvni pul hodky se to treba da, ale pak uz je cloveku vazne hic... to fakt neni zadna vymluva :D:D

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:51:59

ja teda nehraju divadlo ze me ten druhej nezajima ale spis se snazim davat najevo ze mi na ni zalezi a ze ji moc miluju!5!!1267!!764!

petulilika

petulilika | 7. 04. 2008, 20:48:16 | více příspěvků | napsat uživateli

u nás je to v podstatě pořád stejné jako na začátku,, pořád se navzájem překvapujeme, dokážeme se spolu smát i těm největším kravinám co dělámet, když je jeden smutný druhý ho utěšuje,,s tím mazlením to je vždycky tak nějak nastřídačku,,jasně taky se občas pohádáme ale to nevydrží víc jak jeden den a pak je to všechno zase ok,,prostě víc spokojená být nemůžu,, mám kluka o kterým vím že mě miluje a dává mi to najevo a on ví že ho taky moc miluju a že bych ho nevyměnila !950!

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:46:54

málo.. ale počkej... třeba si sem přijdu postěžovat za rok a to už teda bude horší pokud jo :D

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:45:59

jeej :) játo asi fakt napsala trochu huř než to je....!2! on mě využívat nechce... spíš že já bych uvítala z jeho strany víc pozornosti... prostě mi přijde že na měsíc vztahu mě "nepotřebuje" tak, jak bych si představovala... na televizi nekoukám skoro vubec, ale asi sem si nějákej romantickej vztah vysnila... když se vydíme tak se mi zrovna do náruče nevrhá... ale rád měě má... :D lidi dík jinak... asi něco moc řeším...

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:45:05

Mesic? A neni to moc? !785!

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:42:30

stejně krásně jako úplně na začátku!761!!761! a chová se tak pořád!761!!761!

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:40:25

Metztli_: no asi sem to napsala trochu huř než to je... samozřejmě že on se ke mně taky chová hezky... jen sem tam docela nechápu... spíš mě to přijde že já se na něj uvázala citově víc než on na mě... já puvodně mysela že on bude větší mazel než já ... podle toho jakpsal no, tak jsme trochu rozčarovaná, že ho většinou musím "otravovat já"... mi to tak přijde...

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:33:23

po měsíci v našem prvním vztahu? to bylo samý miláčku sem a miláčku támhle a miluju Tě a blá blá blá :) po měsíci v našem druhym vztahu už to bylo trochu mírnější, byli jsme starší..a po dvou letech a něco vztahu jsme na sebe stále celkem milý..
vyhazuju mu papírky pod postelí, protože on je prasátko, který večer žere a neumí si je uklidit, ptáme se tak střídavě, kdy se uvidíme, chce se se mnou mazlit víc on se mnou než já s nim, usne mi v náručí jen když je děsně utahanej, jinak nedokáže usnout, prej ho vzrušuju :D, objímam spíš já jeho..

ale některý lidi jsou prostě na veřejnosti "chladnější" no..horší je spíš to, že vysloveně chce, abys mu navařila a abys dělala další věci, i když tam nebydlíš..pěknej vyčůránek !20!

Electric_Lucy.H

Electric_Lucy.H | 7. 04. 2008, 20:31:27 | více příspěvků | napsat uživateli

ja nikdy tak dlouhej vztah asi nemela :D ale ted jsem spokojena :)

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:30:30

no já mám vztah 11 měsícu a je to lepší než po měsíci!1323!!1323!!1323!

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:29:01

podle toho, co pises, chce hosanek jen brat, ale davat to uz ne...

uživatel eliminován | 7. 04. 2008, 20:28:22

nj koukám, to je teda slohovka. taksem zvědavá jestli si to někdo aspoň přečte...


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vztahholkaklukměsícroksnahapřeekvapeníhodnejdruhejdivadlomusejmužjakýhoplusmámavěcnějákýmiláček

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑