Diskuze a otázky - Vymývání mozků je zde evolučně dočasně

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 12. 11. 2022, 21:57:08 |

Tak jako se pomocí internetu globálně propojili počítače tak dojde k tomu, že se propojí i naše mozky, a tak vznikne decentralizovaný centrální mozek lidstva, tím zde zanikne pekelný očistec, ve kterém jsme měli v hlavě peklo a vznikne virtuální ráj díky kterému budeme mít v hlavě ráj, protože se zde už nebude lhát a krást. Vymývání mozků je zde evolučně dočasně! Ten druhý je nám peklem, protože nám konkuruje, jakmile se mozky globálně propojí tak nám ten druhý nebude už konkurovat, tím skončí naše hříšnost a tím i naše nemoci způsobené naší hříšností.

Myslíme a jednáme podle situace, pokud se díky propojení mozků změní naše situace tak se změní i naše myšlení a konání, už zde nebudou žádné problémy s lidmi a roboty vše bude propojeno do jednoho globálního systému, nebudou zde potřeba; peníze, vlastnictví, výhody, ideologie, propaganda, cenzura atd. skončí rozdělení na ty co jsou nahoře a ty co jsou dole. Budete jíst granule bez chuti a zápachu a budete si myslet že jíte domácí jídlo které vám chutná, budete zametat chodník a budete si myslet že sportujete a tím si zdraví zlepšujete. Dokonce dojde i na vaše sny kdy budete mít příjemné sny ve kterých se budete mít božsky, a tak si výborně odpočinete. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 489 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 13. 11. 2022, 06:17:35

Největší konkurence je mezi čerty v konzumním pekle, peklo je rozděleno na pět kategorií a nejlepší je první kategorie v této kategorii jsou čerti, co mají sekretářky a služebního řidiče.

Často se hovoří o pekelné pyramidě, kde na vrcholu jsou čerti první kategorie a dole v základech pyramidy jsou čerti páté kategorie, co mají díky bídě a problémům deprese, a myslí často na sebevraždu.

Mnohokráte zde byli snahy v pekle o svobodu a rovnost, jenže z čertů, co vypadají jako lidi anděly nikdo neudělá! Revoluce a války ukazují v nahotě to, že jsme čerti a že je naivní se snažit pomocí morálky a trestání z čertů učinit násilím anděly.

Povrch se může pokrytecky změnit, ale pod povrchem bude pořád hříšný čert, který bude chtít dělat zde čertoviny, jediná možnost je v globální digitalizaci, kdy každý čert vyplní na internetu dotazník a potom se jeho tělo v krematoriu eliminuje.

Andělé se budou se rozmnožovat jenom virtuálně kopírováním, pokud budou s inteligentním programem problémy, tak se on vymaže z virtuální reality.

Na fyzickou a psychickou práci zde budou jenom; stroje, roboti, programy atd. takto se vyřeší optimálně krize způsobená digitální zaostalostí, co bylo, to bylo, je třeba radikálně restartovat konzumní civilizaci, aby zde pravda a láska, zvítězila nad nenávistí a lží na věčné digitální časy.

Místo těla bude mít každý anděl počítač s linuxovou distribucí, napojený rychle na internet, je třeba konečně pochopit že největší hodnoty zde vznikají jenom díky inteligenci a spolupráci, lidské tělo není evolučně nastaveno na inteligenci a spolupráci, pokud něco nejde opravit tak se to musí logicky novým nahradit.

Vita1971

Vita1971 | 12. 11. 2022, 22:10:39 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster smrt tě čeká psychopate


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

mozekhlavarájpeklovymývánílidstvoočistecpropojilipočítačdíkinternetpomoc

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑