Diskuze a otázky - Všichni prezidenti nám lžou, a proto jim nevěříme

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 05:53:56 |

Všichni prezidenti nám lžou, a proto jim nevěříme, problémem je zde to že prezidentem je člověk a každý člověk často lže s tím nejde nic udělat. Dlouho jsem přemýšlel, jak tento problém geniálně vyřešit globálně na věčné časy. Jediné možné řešení je začít vyrábět roboty prezidenty, robot prezident nebude lhát ani krást, a tak to bude dokonalý prezident, každých pět let zde bude nový model prezidenta, který bude lepší než ten starý model.

Logicky dojde k tomu, že se na všechny vysoké funkce dosadí roboti funkcionáři, bude zde tak robot; král, císař, šlechtic, papež, guru, prorok, prezident, předseda vlády, generál, ministr, poslanec, senátor, diplomat, soudce, notář, profesor, ředitel, celebrita, nadřízený atd. vyjde zákaz který zakáže globálně aby mohl člověk zastávat jakoukoli vysokou funkci spojenou s vysokým platen a výhodami.

Tím logicky zanikne; politika, náboženství, filosofie, propaganda, cenzura, kult osobnosti, protekce, korupce, války, inflace, pandemie atd. Vše budou globálně řídit jenom roboti, lidi zde budou jenom na špinavou fyzicky namáhavou práci, kterou budou dělat zadarmo, protože zde bude přídělový systém na zboží a služby spojený s bodováním lidí, takto zde konečně lidi nebudou lhát a krást, protože zde zvítězí globálně na věčné časy pravda a láska.

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 242 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 16. 11. 2022, 08:56:20

Evoluce dospěla k tomu, že každý člověk dostal od hlavy napojení na decentralizovaný mozek lidstva, a tak mohl být každý člověk ve virtuální realitě; prezidentem, králem, celebritou atd. protože vše byla jenom počítačová inteligentní hra, která nahrazovala skutečnou realitu. Problém této hry na prezidenta bylo to že rychle vyšla z módy, a tak nikdo nechtěl už být prezidentem a chtěl být tím co bylo právě v módě.

V módě bylo nejvíce být kouzelníkem který dokáže zázraky, v současnosti chtějí být kouzelníkem jenom malé děti co věří na zázraky. V civilizaci je vše o manipulaci a díky napojení mozků na decentralizovaný mozek lidstva se konečně vyřešil problém s tím, jak optimálně manipulovat s lidmi, aby zde už nebyli s lidmi žádné problémy.

Došlo k tomu, že se lidi vyráběli průmyslově tak že zde bylo jedno pohlaví a nebyli zde už muži a ženy, moderní rodina byla bez dětí a zde žil člověk s robotem, byl to obchod výhodný pro obě strany. Člověk nechodil do zaměstnání a staral se jenom o domácnost a do zaměstnání chodil jenom robot, protože dokázal pracovat jako robot.

Vita1971

Vita1971 | 16. 11. 2022, 05:59:22 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Ty dokud nechcípneš tak tu budeš blokovat diskuze píčovinama co, psychopate Azazeli


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

prezidentproblémčlověkmodelstarýcasusrobotřešenílet

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑