Diskuze a otázky - Vše se rychle digitalizuje a optimalizuje

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 10. 2022, 19:04:30 |

Není důležité jak a kdy digitalizace a optimalizace začala, důležité je se připravit na budoucnost tak abychom se nedostali do problémů jako když přišla pandemie. Často zde jsou veliké akce, pomocí kterých se snažíme dosáhnout zázraků, ale tak to nefunguje, jde o to, aby digitalizace a optimalizace byla plynulým procesem který proměňuje naši společnost.

Největší brzdou evoluce je centralizace, ti, co jsou v centru mají strach ze změn, na které nejsou připravení a bojí se o výhody které mají. Ideální bude nahrazení všemocné elity za umělou inteligenci spolupracující s autonomními roboty, jenom tak dosáhneme odstranění chyb, které blokují globální nástup digitalizace a optimalizace. 

reagovat

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 211 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 28. 10. 2022, 07:42:02

Pojmenování čert nebylo populární tak se čerti přejmenovali na člověka, hříšníky jsme přejmenovali na lidi, čert je čertu peklem o tom to je. Jak došlo k tomu, že se z opice pomocí evolučního procesu stal čert? Za naší proměnou na čerty je to že jsme začali žít v pekle a tím že jsme se peklu evolučně přizpůsobili tak se z nás stali čerti a myslí na čertoviny jako je; lež, krádež, zrada, nevěra, násilí, válka, inflace, nezaměstnanost atd.

Kolik je na světě lidí tolik je na světě i čertů, pokud mají čerti děti tak se jim narodí čerti, jablko nepadne daleko od stromu. Pokud to v pekle nejde s čerty po dobrém tak se to řeší po zlém, miliony mrtvých čertů ve veliké zbytečné válce to je pro elitu pekla jenom statistika.

Pokud ale zemře v pekle prezident nebo král tak se najednou státní smutek vyhlašuje, jenom ve smrti si jsou čerti rovní. Proč je civilizace pro nás peklem, které z nás udělalo čerty? Centralizace proměnila ráj za peklo, snaha ovládat násilně vše z centra má za následek to, že je nám ten druhý peklem, a proto v pekle není láska a pravda.

Vita1971

Vita1971 | 27. 10. 2022, 19:14:21 | více příspěvků | napsat uživateli

Vše se rychle digitalizuje a optimalizuje !811! zase ty prášky na adrese Jakobiho 326 co !811! Jo pojebaná Praha bláznů v ulici Jakobiho 326 Azazeli !811!!811!!811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

digitalizaceoptimalizaceevolucedigitalizujecentralizaceproblémbrzdazměnapandemiespolečnostakcezázrakprocesbudoucnostpřípravapomocstrach

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑