Diskuze a otázky - Vladimír Putin má dneska 70 narozeniny

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 10. 2022, 12:21:05 |

Lidi dneska žijí o mnoho déle než v minulosti díky tomu, že se mají lépe, než se měli lidi v minulosti a je zde i dobrá lékařská péče. Předčasně umírají ti, co se špatně starali o svoje zdraví, a tak umírají na nemoci které si sami způsobili. Vše je zde nejisté a jenom smrt je jistá, taky zde jsou krize a války které způsobují to, že mnoho lidí předčasně umírá, prezidentům je jedno že lidi zbytečně umírají, pro ně jsou lidi jenom čísla ve statistice!
!905!
Ekonomové by nejraději vyhlásili globálně zákon, že život každého člověka bude ukončen v padesáti letech a pro nikoho by zde nebyli výjimky, starý člověk je pro společnost jenom příživníkem, který se už nedokáže optimálně přizpůsobit změnám ve společnosti. Každý je dneska snadno nahraditelný někým, kdo je mladý a tím i zdravý. Svět je dlouho v krizi, a to se musí vyřešit tím, že život každého bude končit v padesáti letech, společnost nemůže být sociálním ústavem pro staré ubožáky.

reagovat

Kdy zemře Vladimír Putin

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 9 příspěvků a shlédlo ji 458 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 10. 2022, 08:41:33

U mnoha specializací musí uchazeči projít náročným testováním, aby s nimi neměl zaměstnavatel problémy, logicky by se měli začít optimálně testovat i uchazeči o místo prezidenta, aby se na místo prezidenta nemohl dostat nevhodný kandidát. Je zbytečné, aby zde byli volby na prezidenta a politiky, mnohem lepší je výběr pomocí testování.

Chceš vysokou státní funkci s vysokým platem a mnoha výhodami tak musíš každý rok projít náročným testováním, stát nemůže být sociálním ústavem pro staré nemocné pitomce. Jako první se bude u uchazečů na funkci prezidenta bude testovat programování ekonomiky a politiky, protože hlavní pracovní náplní prezidenta republiky je programování ekonomiky a politiky.

Už zde bylo dost vadných ekonomických a politických programů které v praxi nefungovali optimálně, protože ti, co tyto programy naprogramovali byli staří pitomci. Prezident zde nemůže hrát roli maskota který je díky reklamě populární, potřebujeme prezidenta, který nám bude vzorem dokonalosti a my tento dokonalý vzor budeme kopírovat.

Vita1971

Vita1971 | 19. 10. 2022, 13:30:20 | více příspěvků | napsat uživateli

> Postmaster Azazeli, zkus olíznout jadernou hlavici Ruských vojsk !811! Bude to možná lepší meducína než kterou bereš !811!

uživatel eliminován | 12. 10. 2022, 08:40:59

Heterosexuál, homosexuál, asexuál to je rozdělní lidí z pohledu sexu, vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud se stali pro nás děti problémem, tak následkem je snaha nemít děti, a tak je zde homosexuál a asexuál, taky je zde antikoncepce a potraty. V dávné minulosti byla veliká snaha mít hodně dětí, protože s dětmi nebyli veliké problémy.

Pokud jsou s dětmi veliké problémy tak to jistě má nějakou příčinu? Problémy máme s tím, co je nám velmi vzdálené, děti se nám stali velmi vzdálené, a tak máme s nimi veliké problémy, logicky je zde otázka a proč jsou nám děti v moderní společnosti velmi vzdálené?

Priority určují, co nám bude blízké a co nám bude vzdálené, děti nejsou naší prioritou, a tak jsou nám vzdálené, naší prioritou je práce za peníze, protože bez peněz nedokážeme existovat v centralizované pokrytecké společnosti. Je třeba začít s prodejem dětí státu, narodí se dítě a stát to dítě koupí od rodičů za tržní cenu a potom dítě vychová optimálně.

Každé dítě bude mít optimální vzdělání, díky tomu že výchova dětí bude spojená s tím že děti dostanou do hlavy digitální napojení na globální umělou inteligenci, která zajistí u dětí optimální vzdělání pomocí virtuální reality, ve které není možné dělat chyby. Takto dojde k zániku očistce a místo očistce zde bude ráj ve kterém je všude pravda a láska.

uživatel eliminován | 8. 10. 2022, 10:28:21

Politici si všude hrají na svaté bohy a myslí si, že jim to projde! Vše začíná pohádkami, co z nás dělají pitomce a končí to propagandou a cenzurou co z nás zase dělá pitomce, pravda a láska byla zavřená do vězení, protože zde s ní měli elity pořád samé problémy! Vždy se ptejme, komu zlo přináší dobro on je příčinou toho, že se máme zle, nadbytek vytváří nedostatek, není zde demokratický kapitalismus, jak nám hlásá televize, je zde všude mnoho století jenom pokrytecký egoismus, čerti si tak zde mediálně hrají na anděly.

Ti, co jsou díky protekci nahoře serou na ty, co jsou dole a je jedno, jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, komunismus, humanismus, dogmatismus, populismus atd. vše je to jenom hra o hodnoty, ti, co vyhrají určují, co je správné a co je chybné těm co prohráli, co je dovoleno mocným to je zakázáno bezmocným bylo a bude!

Každý, pokus o revoluci je násilně elitou potlačen, co se ale stane s příchodem umělé inteligence a autonomních robotů, nenápadně dojde k tomu, že se moc elitě odebere a všemu bude vládnout jenom umělá inteligence a ta dospěje k tomu, že ideálním řešením politické a ekonomické krize je nahradit globálně lidi za autonomní roboty, nejsou na světě lidi tak nejsou s lidmi problémy, vše je zde dočasně a vše se recykluje, jenom smrt je zde jistá ostatní je nejisté.

Vita1971

Vita1971 | 7. 10. 2022, 22:44:10 | více příspěvků | napsat uživateli

DzejkobDeRastignac = feťák

DzejkobDeRastignac

DzejkobDeRastignac | 7. 10. 2022, 20:48:55 | více příspěvků | napsat uživateli

Putin = Hitler

uživatel eliminován | 7. 10. 2022, 15:05:41

Stalin 21. století

mira-sek

mira-sek | 7. 10. 2022, 13:59:51 | více příspěvků | napsat uživateli

Putin bude věčnýýý !2!!2!!2!

Vita1971

Vita1971 | 7. 10. 2022, 12:37:02 | více příspěvků | napsat uživateli

> gurubhagavan Brzo jako ty Azazeli gurubhagavan psychopate !811!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

člověkminulostnemocdobréputinstatisdíkzdravíčíslosmrtnarozeninykrizepec

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑