Diskuze a otázky - Víte co se vám nejvíce se vyplatí dělat?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 15. 05. 2019, 17:16:42 |

!54!
Každý to zná, že má špatnou náladu, když musí dělat to, co se mu nechce dělat. Všeho zkuste a dobrého se držte, jde o to, co je vím blízké a máte pro to i talent, většinou se setkáte s konkurencí a je těžké v konkurenci uspět, pokud narazíte na protekční prostředí. Pokud máte podávat veliké výkony, potřebujete mít i veliké zdroje, dobrota je žebrota. Častým problémem jsou nejisté investice, investujete mnoho času a peněz do něčeho a neuspějete, tím o investice přijdete, proč jste nepoznali veliké riziko, a tak jste chybovali?
Většinou někdo má užitek z toho, že jste o svoje investice přišli, je to otázka dezinformací, pomocí kterých ti co jsou nahoře, egoisticky parazitují na těch, co jsou dole. Dalším problémem je to že se vše rychle mění, to co je dneska pro vás výhodné, může být pro vás zítra už nevýhodné, z přátel se snadno mohou stát nepřátelé, situace se rychle mění a ten kdo se nepřizpůsobí, má problémy.
V reklamě je zboží nebo služba dokonalá v realitě je tomu jinak, stejné je to i s; politikou, náboženstvím, filosofií, školstvím, uměním, vědou, technikou, atd. jde o pokrytectví, ve snaze být úspěšný, si jedno myslíme a jiné říkáme. Pomocí dezinformací děláme z druhých hlupáky a druzí nám to oplácejí, a tak jsme v začarovaném kruhu, kde je místo pravdy lež, a místo lásky nenávist, nikdo za nic nemůže, každý si jenom plní svoje povinnosti.
Ti co vládnou, rozhodují o nás bez nás, vládne zde milion milionářů pomocí dluhů, prezidenti a ředitelé jsou jenom sluhové těchto milionářů, z lidí se stali jenom pevně utažené šroubky v tomto velikém konzumním globálním stroji na peníze, vadný šroubek se nahradí novým šroubkem a vše funguje bez problémů. Kdo může za války a krize? Za války a krize může špatná kontrola, je to jako u řízení auta, když řidič ztratí nad autem kontrolu, tak následuje havárie.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 251 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑