Diskuze a otázky - Víra v teorie je továrnou na problémy

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 06. 2022, 09:48:51 |

Často dochází k tomu, že z dálky vypadají teorie jako praxe, teorie je levnou náhražkou za praxi, teoreticky je bůh stvořitelem vesmíru a života, prakticky je stvořitelem vesmíru a života evoluce, teoreticky hodnoty vznikají z profesionální práce, prakticky hodnoty vznikají z parazitování mocných na bezmocných.

Nejhorší je že dětem dáváme místo praxe teorie, a tak z dětí vyrostou pitomci co dělají pitomosti, je třeba začít u dětí abychom děti ochránili od teorie tak budou naše děti od narození do 18 let vychovávat jenom autonomní inteligentní roboti na akumulátory, lidem bude globálně zakázáno vychovávat děti.

Děti budou během výchovy neustále testované na výkon a kvalitu, nekvalitní genetický materiál se optimálně recykluje, nemá smysl draho produkovat genetické zmetky, o které nemá digitální globální společnost zájem. Rodiče dětí budou muset platit společnosti za to že ona jejich děti vychová, pokud dítě bude během výchovy recyklováno tak logicky skončí rodičům nutnost platit společnosti na výchovu svých dětí.

Většina dětí, které budou globálně svěřené do výchovy robotům bude brzo po přijetí do výchovy ekologicky recyklována, pro žádné rodiče zde nebude možná protekce, tím se eliminuje degenerace a přelidnění. Lidem konečně dojde to, že plodit vadné děti je evoluční chybou, a tak zde budou rodiny bez dětí a konečně nebudou zde s vadnými dětmi problémy, nedostatek lidských zaměstnanců se vyřeší pomocí; autonomních robotů, umělé inteligence, automatizace, optimalizace, digitalizace, globalizace atd.

Je to celé jenom o prioritách, zájem evoluce byl a bude nad zájmem egoistického jedince, neustále na světě zanikají různé formy života, aby tak mohli evolučně vzniknout nové formy života, eliminovat násilně lidi pomocí války nebo pandemie to je evoluční chybou, je třeba vše dělat profesionálně a optimálně, z díla poznáme profesionálního tvůrce, nevěřte na populistické teorie!
!905!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 89 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑