Diskuze a otázky - Vaše psychika je jako automobil

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 05. 2019, 16:51:39 |

Umění relaxace je nejlepším lékem na psychické problémy, tak jako tělo odpočívá po veliké tělesné únavě tak i psychika potřebuje odpočívat po psychické únavě, každý člověk je originál, který se každý den mění podle situace, pokud někomu vyhovuje nějaký způsob psychické relaxace tak tento způsob nemusí vyhovovat tobě, každý člověk potřebuje osobní přístup a nejlepší bude, když budete léčit sami sebe, vždyť sami sebe dobře znáte a tak víte co je pro vás dobré a co je pro vás zlé. Klasickou relaxací je spánek, ale samotný spánek často nestačí k tomu aby jste byli šťastní a měli tak dobrou náladu.
U psychické relaxace jde o to se naladit díky aktivitě, která vám psychicky prospívá, může jít o; hudbu, fotografování, čtení knihy, sport, procházky v přírodě, chytání ryb, malování obrazů, atd. všeho zkuste a držte se toho, co vám dodá dobrou náladu a tak budete i dobře naladění, chybným řešením je brát prášky na stres a deprese nebo kouřit cigarety a pít slivovici.
Pokud by rady cizích lidí měli cenu zlata jistě by vám je nedávali zadarmo, jak si to každý udělá takové to i má, nestarejte se o cizí lidi, starejte se hlavně o sebe, dobrota je žebrota. Vaše psychika je jako automobil a potřebuje profesionální servis, pokud nemá automobil servis tak auto špatně funguje, vše je v psychice o tom čemu dáte protekci, největším problémem je povrchnost kdy děláte jenom povrchní psychický servis protože spěcháte, práce kvapná je špatná.

reagovat

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 508 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 20. 05. 2019, 16:56:39

https://youtu.be/PYBwfkIlFVQ
OK
!54!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

psychikaúnavarelaxacečlověkdobréuměníproblémdenautomobilpřístuporigináltěloléksituace

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑