Diskuze a otázky - Umělá inteligence se stane největším vynálezem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 11. 2021, 12:18:53 |

Jaké vynálezy proměnili opici na člověka? Proměna opice na člověka je spojená s vynálezy, které nám sloužili k tomu abychom se měli lépe, každý vynález je obrazně jako schod, po kterém můžeme vystoupit evolučně o něco výše, jsou schody malé a veliké, některé vynálezy nám sloužili jenom evolučně krátkou dobu a jiné nám slouží evolučně dlouhou dobu, některé vynálezy sloužili jenom malému množství lidí a jiné vynálezy sloužili velikému množství lidí.

Všechny vynálezy jsou spojené s tím že nám přinášejí nějaký užitek nebo výhody, po určité době dochází k tomu, že se vynálezy stávají samozřejmou součástí našeho života a naší společnosti. Beru všechny vynálezy jako složení zkoušky a postoupení evolučně nahoru, často dochází k tomu, že vynález se dlouho vylepšuje, aby nám lépe sloužil, někdy je zde snaha zablokovat vylepšování vynálezu, protože je zde strach ze změny.

Vynálezy nejsou spojené jenom s lidmi a jejich civilizací, vesmír a příroda zde existuje díky vynálezům vzniklým díky evolučnímu procesu, pokud je zde problém tak je snaha ten problém vyřešit, a tak vznikají vynálezy anebo vylepšování vynálezů. Často dochází k zneužití vynálezů ve válce, nebo při parazitování mocných na bezmocných.

Pomocí vynálezů se mění vše okolo nás, a to má za následek to, že my se měníme podle toho, co je okolo nás. Z lidí se tak stávají roboti na baterky, které ovládají jejich závislosti, nebude to už trvat evolučně dlouho a robot prezident bude vyznamenávat roboty, umělá inteligence se stane největším vynálezem, díky kterému zde evolučně člověk zanikne.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 141 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑