Diskuze a otázky - Ubožáci si hrají na celebrity

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 13. 08. 2022, 08:05:07 |

Podívejme se na pokrytectví pitomců z blízka, proč si pitomci hrají na to, co ve skutečnosti nejsou? Myslíme a jednáme podle situace, pokud jsme v situaci, kde je pokrytectví výhodné tak se z nás stanou pokrytci, co si hrají na celebrity. Chyba není v pitomci, který je pokrytec, chyba je v tom že vznikla v pitomé společnosti situace, která dělá z pitomců pokrytce! Z cizího krev neteče!
!905!
Jsme si cizí, a tak se z nás stali pokrytci, začíná to pohádkami, ve kterých dobro porazí zlo, a nakonec vše dobře dopadne a končí to propagandou a cenzurou! Vše zde jsou příčiny a jejich následky, pokud je zde problém tak příčinou problému jsou vždy chyby v nás nebo okolo nás, konzumní svět, ve kterém existujeme milion let je chybně evolučně naprogramován, protože je zbytečně složitý, nejde správně evolučně naprogramovat to co je složité a neustále se to mění podle situace.
!905!
Podívejme se na starý globální problém s pitomci, co porušují správná pravidla, podle kterých žijeme, zavírat pitomce za jejich chyby do vězení nebo do blázince to je pitomost! Je třeba začít pitomce nahrazovat za autonomní roboty a umělou inteligenci, pitomci se globálně odsunou z civilizace do rezervací a zde budou nazí žít stylem z ruky do huby, už nebudou mít díky protekci a korupci žádné výhody, díky kterým by si mohli pitomci hrát mediálně na populární celebrity.  

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 97 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑