Diskuze a otázky - Tvým osudem je zde po celý život otrocky pracovat

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 27. 02. 2016, 07:25:38 |

Přelidnění má za následek to, že mizí naše osobnost a stáváme se neosobními, abychom se nijak nelišili od ostatních neosobních lidí, se kterými zde existujeme ve vztazích. Osobní myšlenky se uvěznili, protože se považují za ubohost a my chceme zde hrát divadlo, kde budeme mít hlavní roli jako exkluzivní celebrity, co vystupují často v televizi, a celý národ je zvědavý na to, co tato exkluzivní celebrita jim zahraje za nové zajímavé egoistické divadlo.


Mnoho lidí si položí otázku, co já vlastně jsem? Bez osobnosti jsi ubohou nulou která je obklopená ubohými nulami, o tom je současný svět ve které jsou samé nuly co mají v hlavě jenom neosobní myšlenky bez hodnoty, a tak se podobají stromům co zde nenesou žádné hodnotné ovoce, proto je zde snaha genetické lidské nuly likvidovat pomocí; epidemie, války, bídy, nezaměstnanosti, koncentračních táborů, ekonomiky, politiky, náboženství, dezinformací, atd. Jsem v depresi, křičí lidské nuly, ale nikdo jim nemůže pomoci, protože zde jsou jenom samé nuly a nula nemůže nule pomoci s problémy.


Elita z nás udělala ubožáky! Následkem je sociální parazit, jde zde o klasického civilizačního ubožáka, který existuje na ekonomickém okraji civilizace, a je existenčně závislý na sociální pomoci od společnosti. Vše je v životě o hledání odpovědí na otázky, a otázkou zde je, proč z nás civilizace udělala ubožáky? Odpověď je jednoduchá, příčinou je zde ekonomické otroctví, chyba tedy není v civilizaci, jak nám tvrdí sobecká elita, co zde má moc a bohatství, chyba je v tom, že zde existuje sobecká elita, která má moc a bohatství, u delfínů se s elitou nesetkáte, a tak zde nejsou ani ubozí delfíni!


Nadbytek je zde díky nedostatku, nebo lidově se říká, že ryba smrdí od hlavy. Existujeme v ekonomicky uzavřené monopolní ekonomice, kdy nelze zde existenčně nijak konkurenčně uspět, protože vše mocensky monopolně má pod kontrolou sobecká elita! Zdrojem bohatství byla vždy monopolní moc nad ubožáky, co bylo dovoleno mocné monopolní elitě, to bylo zakázáno bezmocným ubožákům. Ekonomická ideologie se často mění, a stejně se mění i sobecké vlády co nám zde vládnou, pořád zde ale nikde na světě není mocenská a ekonomická rovnost mezi lidmi!


Neustále jsou z nás pomocí svatých dezinformací děláni hlupáci, co pracují po celý život, a nic ze svojí práce zde díky monopolům nemají, protože zisk zde má vždy a jenom monopolní mocná elita, která zde má veliké soukromé domy, a v nich má poslušné sluhy co jí slouží. Mnohokráte zde byli snahy o to aby zde nebylo monopolní otroctví, ale tyto snahy vždy selhali, a ničeho se nikdy nedosáhlo, příčinou zde bylo totiž přelidnění, pokud je lidí nadbytek, je snadné z nich učinit ubohé otroky monopolů.


Proto se elita snaží o to, aby bylo lidí nadbytek, protože pokud by zde byla globální smrtelná epidemie, a lidí by byl veliký globální nedostatek, tak by elita rychle přišla o moc a bohatství. !12!Ovšem monopolní elita nepotřebuje, aby zde byl nadbytek lidí typu sociální paraziti, protože tento typ genetických ubožáků, nelze snadno proměnit v ubohé ekonomické otroky, co budou zde po celý život otrocky pracovat, za ubohé minimální mzdy.!31!

reagovat

Tvým osudem je zde po celý život otrocky pracovat

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 1 příspěvek a shlédlo ji 415 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 27. 02. 2016, 07:27:04

Obrázek jako bonus!955!
http://web.libimseti.cz/gurubhagavan/tvym-osudem-je-zde-po-cely-zivot-otrocky-pracovat_815053.html


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

divadlocelebritaosobnostnásledekživotubohosthlaveňtelevizeosudpřelidněnímnohvztahnárodroleostatníčlověkmyšlenka

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑