Diskuze a otázky - Totalita eliminuje příživníky

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 03. 2019, 07:48:16 |

!12!
Pevnost řetězu určuje nejslabší článek, vše je zde o zatížení a jde o to aby nepraskl nejslabší článek řetězu, musíme pravidelně kontrolovat nejslabší články řetězu a tak se budeme mít lépe. Vše si je v principech podobné, co je zde tím nejslabším článkem, který musíme pravidelně pečlivě kontrolovat?
Tím nejslabším článkem jsou lidi, co neplatí veliké daně jde o; děti, důchodce, invalidy, nezaměstnané, příživníky, zloděje, lháře, milionáře, politiky, byrokraty, atd. Je to jako s nemocemi, pokud selže náš imunitní systém tak onemocníme, a někdy i na nemoc zemřeme, pobytem v civilizaci ztrácíme imunitu a tak stačí málo a onemocníme a jsme na tom zle, není zde jenom ztráta tělesné imunity, je zde i ztráta psychické imunity, co je to vlastně imunitní systém?
Imunitní systém je obrazně vysoká zeď, která nás chrání před konkurenty a nepřáteli, tato zeď se musí neustále kontrolovat, protože konkurenti a nepřátelé, se snaží tuto zeď násilně překonat, aby na nás mohli egoisticky parazitovat. Moderní doba je spojená s moderní digitální zdí kdy vytváříme digitální ochrany které nás chrání před konkurenty a nepřáteli, dobrota je žebrota.
Pokud se zabíjíme neustále po mnoho století, tak jde o selhání kontroly u lidí, co neplatí veliké daně, neplatíš veliké daně, tak jsi příživník a patříš do příživnického tábora, kde jsou příživníci pod kontrolou umělé inteligence a vojenských robotů, zde musejí zde mnoho fyzicky pracovat, aby si vydělali na jídlo a ubytování.
Chceš svobodu tak plať vysoké daně, konzumní civilizace nemůže být dojnou krávou pro hlupáky a lenochy. Je zde veliký problém s ekonomickou migrací, řešením je výstavba příživnických táborů, v příživnických táborech se oddělí muži od žen, aby zde nebyli problémy, taky se zde oddělí od sebe silní od slabých, chytří od hloupých, aby silní neubližovali neustále slabým a chytří hloupým.
Mnozí namítnou, že to je asociální dogmatický systém, ve kterém jsou ubožáci jenom ekonomickými otroky s nulovou hodnotou, tak to není, kdo se bude snažit, ten za vzorné výsledky v příživnickém táboře, dostane automaticky svobodu a možnost platit veliké daně, jak si to každý udělá takové to i má.
!31!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 140 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑