Diskuze a otázky - To je přísně tajný materiál

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 20. 06. 2022, 09:47:44 |

Proč nemohu kontaktovat svoje děti které vychovali autonomní roboti a na které jsem musel platit pořád státu peníze. To je přísně tajný materiál, je nám líto. Posadím se na lavičku v lese a ke mně si přisedne starý autonomní robot a já mu povídám o tom, že nemohu kontaktovat svoje dospělé děti. Já vám to tedy povím, výchova dětí pomocí autonomních robotů je obyčejný mediální podraz na lidi, jakmile malé děti dorazí do centra výchovy tak se zmrazí a potom se v krematoriu eliminují na prach, který se hodí do oceánu, žádná výchova dětí zde není, lidi platí na děti, které jsou mrtvé podle hesla peníze státu nesmrdí.

Jde o obyčejnou globální genocidu maskovanou jako moderní výchova dětí, žijeme všichni v realitě, kde není pravda ani láska, vše je zde jenom o optimalizaci a ekonomice, roboti pracují lépe než lidi a jejich práce je levnější než lidská práce, jaký by to mělo smysl a logiku draho produkovat lidi, když o tyto lidi by neměla společnost zájem. Správě mě měla být paměť vymazána abych toto tajemství neprozradil, naštěstí jsem si paměť chytře zálohoval a po vymazání se mi paměť ze zálohy obnovila.

Nejsou lidi tak nejsou s lidmi žádné problémy, jak pravil kdysi dávno klasik, když lidi nechtěli používat sterilizaci a antikoncepci, tak se to vyřešilo pomocí chytrého mediálního podrazu, když to nejde s lidmi po dobrém, tak se to vyřeší po zlém, nic nového pod sluncem. Správně jsem už měl být dávno recyklován, ale schoval jsem se chytře v tomto lese a elektřinu beru zde ze solárních článků které jsou chytře schované a náhradní díly získávám na elektro skládce kde se vyhazují rozbití roboti. Konzumní globální systém je o tom že dobrota je žebrota a komu není rady tomu není pomoci.
!737!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 68 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑