Diskuze a otázky - Techno párty v rašeliništi

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 10. 2007, 18:29:55 |

Přátelé, včera jsem zažil orgastický zážitek. Rozhodl jsem se, pozvat několik svých přátel na pořádný mejdan, abych konečně přišel do styku s lidskými bytostmi. Přeci jen hrát karty s africkým kozlem a smát se svým břitkým vtipům za hlazení prasečího rouna přibitého na zdi mého srubu omrzí i takového romantika, jako jsem já. Obeslal jsem několik učňů z nedalekého kravína, mlynářovu dceru Žofii, řidiče fekalového kočáru značky Tatra pana Jidáše a místního nástěnkáře, handicapovaného Waldemara, abych vedle něj svou krásou lépe na parketu kontrastoval. Připravil jsem pro své hosty několik chlebíčků z oslích škvarků, připravil několik druhů lahodných pomejí se zeleninou, vyudil dva sysly a napekl několik klobásek z mufloního ohambí. Též jsem se pustil do své zatuchlé garderóby, nasadil jsem si květované podvazky, přes ně teplé punčocháče ze sobí srsti, na svou huňatou hruď navlékl nátělník, na nohy umístil vkusné jarmilky a vytrhl si několik krysích chlupů z podpaží. Pomyslel jsem samozřejmě na slečny, které budou potřebovat v nočních hodinách dopravit domů, tak jsem umyl horkou vodou dobytčák, potáhl podlahu suknem z mechu a do rohu umístil své slipy s monogramem, to kdyby některé slečně táhlo za jízdy na uši.
Kolem 10 večerní, když zakokrhal kohout Václav, kterého jsem poté vyudil, se začal kolem mé kozí farmy shromažďovat dav příznivců techna v počtu asi 3 lidí. Nahnal jsem je vidlemi na parket, původně tedy výlevku zakrytou překližkou, a zapnul svého walkmana s pěti reprobednami. Z mé kazety se ozvalo zašramocení a pak se rozezvučily ty krásné tóny a z mých repro se počaly vyluzovat bubny. Zapnul jsem tři baterie, abych udělal světelnou show a roztočil na motouzu pánev pana Woka, abych docílil i zvukových efektů. Vběhl jsem s hlasitým pokřikem na parket s kolečkem, na které jsem si stoupl a začal poskakovat a hladit si svých 6 bradavek. Už se mezi tím začali scházet ostatní a již se nás na mém pozemku tlačilo přes 30. Dle vzoru americké produkce jsem popadl necky s pomejemi a potřísnil jimi zajisté rozvášněný dav, čítající hluchoněmou tetu, mého 70ti letého strýce Rudolfa a tělesně postiženého Waldemara. Naprosto jsem se nechal tou show unášet, mé ladné tělo se vlnilo v bocích za rytmů bubnů a zobcové flétny, dotýkal jsem se svým kuřecím pahýlem, který nosím pro štěstí na krku, tučných žen a pohyboval hlavou do rytmu, až mi padaly chomáče vlasů s cukrovitým posypem z mé huňaté hřívy. Kolem třetí ráno, jsem se ocitl ve chlévě s pracovnicí nuceného výseku Hedvikou, která mi svou lyšejnatou paží polaskala mé vztyčené kuře a já blaženě usnul. Ráno jsem shledal, že mi shořel walkman a někdo mi potřísnil dobytčák močí, ale to není nic proti tomu, co jsem nalezl v kotcích! Nějaký chuligán mi vypustil krmného sysla!! Doufám, že se toto již nebude opakovat a že příště přijdete na mou párty ve větším počtu..

reagovat

přijdete?

V anketě hlasovalo celkem 2 uživatelů

V diskuzi je 7 příspěvků a shlédlo ji 608 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 6. 11. 2007, 12:55:36

Mufloní ohanbí !1358!

uživatel eliminován | 17. 10. 2007, 18:39:11

jasny to si nenecham ujiiit !1259! !1259!

uživatel eliminován | 17. 10. 2007, 18:35:33

!1278!

uživatel eliminován | 17. 10. 2007, 18:34:19

!704!!704!!704!

BloodRain

BloodRain | 17. 10. 2007, 18:33:32 | více příspěvků | napsat uživateli

Mel bys nekde vystupovat, jako vzdy je to neco co dokaze pobavit jak formou tak obsahem !1298!

uživatel eliminován | 17. 10. 2007, 18:30:51

jeee ty ses vratil??? !11!

uživatel eliminován | 17. 10. 2007, 18:30:08

budu se na vás těšit!5!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

přítelromantikanástěnkářmejdanučeňstykdcerakravínbytostrašeliništězeďpártyzážitekhlazenívtipjidášsrubpankozelřidičtechnowaldemaraznačkažofiirounokartykočárfekalovéhotatra

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑