Diskuze a otázky - Tady to podepiš a staneš se tajným StB agentem

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 04. 2019, 06:03:16 |

!54!
Kdyby někdo povídal, něco co zajímá tajnou policii, tak přijdeš a řekneš nám to, a my ti za to dáme peníze, tady to podepiš a staneš se tajným agentem. Vše zde jsou jenom procesy, smrt to je ukončení tělesných a psychických procesů, smrtí vše tělesné a psychické definitivně končí, ti co jsou nahoře a mají se tak velmi dobře, dělají vše pro to, aby zde žili velmi dlouho, ti co jsou dole a mají se zle, myslí na sebevraždu, a proto zde jsou drogy a dogmatické vymývání mozku, aby ti co jsou dole, nepáchali v depresi sebevraždy.
Proč totalita potřebuje tajné agenty, co prodávají policii tajné informace? Totalita potřebuje, aby měli lidi strach lhát a krást, lhát a krást mohou v totalitě jenom ti, co jsou nahoře, a ti co jsou dole, nesmí lhát a krást! Parazitování je proces, díky kterému se má dobře parazit, a zle se má jeho hostitel, kontrolovat a trestat, o tom je policie v totalitě, stačí jenom říci něco, co je zakázané v totalitě říkat, a jste ve vězení. Kdo nejde s námi, ten jde proti nám, a tak bude eliminován, o tom je totalita.
Nová doba má nové metody, přichází digitální sledování lidí, zaměstnavatel pozná podle telefonu, kudy se ve městě pohybuješ, a zjistí, co děláš v zaměstnání na počítači, už jenom zbývá dát těm, co jsou dole do hlavy GVKB čipy a udělat z nich loutky na dálkové ovládání, jenže kdo jinému jámu kopá, ten do ní nakonec sám spadne, a tak GVKB čipy dostanou nakonec do hlavy i ti co jsou nahoře jako prezidenti a ředitelé. Už nebudeme potřebovat tajné agenty ani policii a armádu, nebudeme ani potřebovat drogy a dogmatické vymývání mozku, GVKB čip konzumním otrokům zablokuje depresi, a možnost spáchat sebevraždu.
!54!

reagovat

V diskuzi je 9 příspěvků a shlédlo ji 479 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 11. 04. 2019, 18:19:28

> skandian
OK

uživatel eliminován | 11. 04. 2019, 17:55:04

> koubavit odpověděla jsem ti na úvodní příspěvek. Bohužel ty jsi nenavázal. Vedeš monolog? Nebudu tě rušit

uživatel eliminován | 11. 04. 2019, 05:19:46

> skandian
Tak zkus číst
https://www.gvkb.eu/
Potom to pochopíš
!1!

uživatel eliminován | 10. 04. 2019, 19:02:07

> koubavit jestli je tohle reakce na můj příspěvek, pak jsem to nepochopila

uživatel eliminován | 10. 04. 2019, 18:29:19

> skandian
Mnoho tisíciletí, se mají lidi blbě díky dezinformacím, dezinformace jsou virus, který způsobuje deprese u; ekonomiky, politiky, náboženství, filosofie, psychiky, atd. všichni pokrytecky lžou, a ten kdo lže ten i krade, a kdo nekrade, okrádá rodinu. Podívejme se na počítačový virus, on lže a tak vám ukradne peníze z vašeho bankovního konta, zločinci se přizpůsobili nové době a okrádají lidi pomocí počítačových virů, nemoc a bohatství nikdo dlouho neutají, ten kdo rychle zbohatl, je jistě lhář a zloděj, na vrcholu mocenské pyramidy jsou profesionální viry, kterým lidově říkáme hadi v oblecích, nadbytek je postaven na nedostatku. Největším virem v dějinách lidí je Bible, ve které je mnoho rad, jak na lidech pomocí svatých dezinformací parazitovat.

uživatel eliminován | 10. 04. 2019, 18:20:57

> koubavit to je pak jiný příběh. Hodně lidí říkalo, že muselo vstoupit do strany kvůli dětem. No pokud byly děti slabší v počtech a krasopisu, tak se není čemu divit. Lidi si dovedli vždycky odůvodnit i to největší zlo, co dělali. A teď je jim najednou blbý, že jsou vedeni v seznamech. Teď by se jim zase hodila na čistota svědomí.

uživatel eliminován | 10. 04. 2019, 06:05:10

> skandian
Jenže mnoho lidí chtělo být agentem

uživatel eliminován | 9. 04. 2019, 19:20:09

k tomu bych se vyjádřila asi tak, že kdo nechtěl, nemusel.

uživatel eliminován | 9. 04. 2019, 11:34:03

I ty se můžeš stát prezidentem naší republiky. Stačí mít více než 40 let, mít naše občanství, potom přihlásit, sehnat minimálně 50 000 podpisů od dospělých občanů a potom dostat hodně hlasů od voličů. Pokud nejsi bohatý a populární, tak tvoje naděje na zvolení jsou minimální, to je logické, proč nejsi bohatý a populární? Vědci použili statistiky a knihy k tomu, aby odhalili příčinu toho, proč nejsi bohatý a populární, mnoho let na tomto problému pracovalo mnoho vědců, a nakonec dospěli k tomu, že příčinou toho že nejsi bohatý a populární je to, že jsi neměl štěstí, a tak se na tebe lepilo jenom neštěstí. Takže nic nového neobjevili, protože víra v osud je zde s lidmi už mnoho tisíciletí, každý zde má svůj osud určen v okamžiku narození, kdy mu sudičky přisoudí osud a nic už s tím nenadělá. Takže tvrzení, snaž se a budeš úspěšný, je lež jako věž, bez štěstí, nebudeš v ničem úspěšný! Podívejte se na naše milionáře a prezidenty, z hlediska štěstí a dojde nám, že pokud by neměli štěstí, tak by se nestali milionáři nebo prezidenty. Život je hra, ve které je úspěšný ten kdo má štěstí, když je štěstí unavené, tak i na vola sedne. Úspěch může mít bohužel i blázen, někdy se daří i tomu, kdo myslí a jedná jako blázen, klasickou ukázkou je Mesiáš Ježíš Kristus, který díky svým bláznivým myšlenkám, stvořil největší náboženství na světě.


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

processmrtdobréstbpoliciezlodrogadogmaukončeníkonecsebevražda

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑