Diskuze a otázky - Svádění po internetu

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:12:49 |

Patříte také mezi kluky, kterým dělá problémy oslovovat dívky z očí do očí? Vědci proti tomuto jevu vyvinuli zázračný lék. Říká se mu internet. Má mnoho výhod oproti klasickému oslovení.

Jednou z největších je bezesporu čas. Nad svojí odpovědí můžete přemýšlet poměrně dlouhou dobu. Vystihnete tak lépe podstatu věci a napíšete i to, na co byste si za normálních okolností ani nevzpomněli. Rovněž můžete svůj text před odesláním ještě upravit.

Jako druhou výhodu bych jmenoval domácí prostředí. Pro mnohé z nás je představa oslovování cizí ženy na diskotéce s hlasitou hudbou velmi stresující.

Třetí, a dle mého názoru největší výhodou, je absence smyslových vjemů. Dívku nevidíme, neslyšíme, nedotýkáme se jí ani ji necítíme. Nejspíše si o mě teď někteří z vás dozajista myslí, že jsem blázen, protože se vědomě připravuji o největší požitek a ještě to uvádím jako výhodu. Ale představte si situaci, že váš vytoužený objekt zrovna nemá náladu a dává to posunky dost najevo i když se s vámi baví normálně. Hodně kluků to odradí. Po internetu tento kontakt nehrozí.

Muž si Chatuje

Čtvrtou výhodou je, že nemůžete být jen tak označeni za baliče, protože si přece normálně povídáte. A přinejhorším si stačí změnit nick jde se znova do práce.

Jestliže máte trochu štěstí, tak během rozhovoru najdete v profilu dívky nějaké její záliby, hudbu, kterou poslouchá apod. Naskýtá se vám tak velmi jednoduchá možnost začít o tomto tématu konverzaci. Tolik k páté výhodě.

Poslední věc, kterou bych rád zmínil, je, že většinou si vás najde a konverzaci začne právě dívka. Stačí mít jen zapnutý komunikační program v pravý čas (nejlépe 20:00 - 02:00).

Vše má bohužel i své záporné stránky. Pojďme se tedy ve stručnosti podívat i na ně. Jak již bylo zmíněno, po internetu není možné používat smysly. Samozřejmě si můžete zavolat pomocí telekomunikačního programu, ale to vám požitek z balení těžko nahradí. Svůj protějšek nevidíte. Webcam ani fotografie kontakt rovněž nenahradí. Navíc je celý proces neuvěřitelně zdlouhavý. Zkrátka - internet zde potvrzuje svoji pověst velmi neosobního média.

Pojďme se nyní podívat na jeden příklad začátku konverzace po Skype.

MÍŠA says: Ahoj Keeni..
Keen says: Ahoj
MÍŠA says: Newadí že ti píšu?
Keen says: Nevadí. Jen naprosto netuším kdo seš. :D
Keen says: Tak marně lovím v paměti, ale nic.
MÍŠA says: Mě neznáš,našla jsem si tě tady na skypu..heh ale jsem kousek od Roudnice :)
Keen says: Jo takhle... Mně to bylo divný, protože přes Skype mi obvykle nikdo nepíše. Mám ho jen aby se neřeklo.
Keen says: Ty máš ráda Boba Marleye?
MÍŠA says: Lol jasný
MÍŠA says: poslouchám hipec a rnb ..a ty?
Keen says: No já poslouchám skoro všechno (kromě extrémně tvrdých věcí, to fakt ne). Ale nejvíc asi bigbeat. Bude to asi tím, že hraju v bigbeatový kapele. :)
MÍŠA says: Jo aha,tag tjn..tag to se máš ;) a na copag hraješ?Jo a nemáš prosím tě fotku? :)

Pokud se divíte zmínce o Bobu Marley, tak tuto informaci jsem našel u Míši v profilu. Jestliže vás zajímá výsledek, tak byl neobyčejně výborný. Po dvou měsících se z toho vyvinul vztah trvající dodnes.

Ještě vám udělím radu na závěr. Není dobré začínat s ICQ, protože ho používá příliš mnoho lidí. Více se mi osvědčily programy jako Skype či MSN. Tím myslím alespoň na úvodní kontakt.

Podle mě není na škodu občas si zaflirtovat po internetu. Pokud jste stydliví, pomůže vám to "zasvětit se" do ženského světa. Ale opravdový vztah se z toho vyvine málokdy. I když výjimky existují. Viz náš příklad.

reagovat

V diskuzi je 10 příspěvků a shlédlo ji 1210 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 12:33:29

DeathBoy zato ty umís byt trapnej i bez kopírování

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 12:32:42

nuda jsi trapnej kopirovat umi kazdej!942!

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:42:46

docela zajímavý..teď estli to tak opravdu bylo!5!

Lalinka69

Lalinka69 | 11. 03. 2008, 11:35:55 | více příspěvků | napsat uživateli

!20!flirtovani mas na mysli?!2!

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:33:42

!946!!946!!946!

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:33:40

jen bych ještě doplnil, ze je vhodné první nick použít jako předskokana, kterej jde rovnou na věc a slečnu otestuje, vytáhne z ní nějaké informace, beze strachu, ze ji tím odpudí ... a pak teprve se jde na věc se svým "pravým" nickem, který uz ví, jak se má chovat !1347!

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:31:46

někdo na netu vypadá dost pěkně a v realu je to desný prostě......a nekdo zase naopak......a prostě je to složitý,....

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:28:10

ctrl + c pak ctrl +v.. to umí každej !1133!

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:20:26

jezisi ty zase radis

uživatel eliminován | 11. 03. 2008, 11:16:31

Přoč nenapíšeš něco z vlastní hlavy?


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

výhodainternetokoprostředídomácíodpověďvědecoslovenílékvěcdruhájevpodstatatextklukčasokolnostodeslánídobadívkaproblémsvádění

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑