Diskuze a otázky - Statistika ví, co se dobře prodává

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 05. 2019, 06:50:27 |

!54!
Vše se dneska točí okolo prodeje, není problém cokoli kdekoli vyrobit, problém je to dobře prodat, jednoduché to má monopol on si může diktovat ceny ale následkem je nefungující ekonomika a politika, v přírodě nejsou monopoly a centralizace proto příroda dokáže překonat všechny problémy se kterými se setkává.
Za každou lidskou krizí byli a budou monopoly a centralizace, nadbytek pro ty co jsou nahoře, vytváří logicky nedostatek pro ty, co jsou dole. Veliké změny u ekonomiky a politiky přicházejí vždy po veliké krizi nebo po válce, lidi musí klesnout na dno aby jim došlo že se musí mnohé od základů změnit, vše zlé je zde pro něco dobré, staré je mrtvé, ať žije to co je nové, o tom je evoluce.
Nevěřte politikům, že splní svoje sliby, sliby se slibují a jenom blázni se radují, aby nám všem zde bylo lépe tak musíme eliminovat centralizaci a monopoly, ryba smrdí od centralizace a monopolů, nemoc a bohatství nikdo dlouho nedokáže utajit. Místo minimálních platů a minimálních cen, je třeba zavést maximální platy a maximální ceny globálně. Abych byl konkrétní tak bych zavedl globálně maximální plat 60 000 Kč a maximální globální cenu zlata.
Už bylo dost kariéristických závodů a protekcionismu, proč by prezident republiky nebo ředitel banky nemohli mít plat 60 000 Kč hrubého? Čím menší budou platy nahoře, tím větší budou platy dole. Milion milionářů pomocí dluhů ovládá globálně konzumní civilizaci, je třeba mít těchto milion milionářů pod ekonomickou globální kontrolou, aby platili veliké daně a dávali svým zaměstnancům veliké platy, přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno, stejně si žádný milionář svoje miliony do hrobu nevezme.
!54!

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 236 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑