Diskuze a otázky - Šťastný je ten kdo je úspěšný

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 7. 11. 2021, 07:37:46 |

Za každým úspěchem jsou výhody, bez výhod není možné dosáhnout úspěchu, to platí u všechno v nás a okolo nás, od počátku vzniku života na naší planetě. Výhody zde existují díky nevýhodám, aby elita měla výhody tak ostatní nemají výhody, a tak mají deprese a stres. Představme si internetové sociální fórum, které by bylo pro všechny dokonale anonymní a nebyli by zde pro nikoho možné výhody, a tak by zde nikdo nemohl logicky být úspěšný, jaký by to mělo smysl a logiku zde plýtvat svým časem?

Naše kultura je postavená na výhodách, díky kterým je zde rozdělní lidí na ty, co jsou nahoře a ty co jsou dole. Když naše egoistické myšlení zjistí to, že dosažení úspěchu je pro nás bez výhod nemožné tak následkem je stres a deprese, ocitli jsme se v začarovaném kruhu ubohosti, a tak se z nás stali logicky ubožáci, to vede k tomu, že hledáme náhražky za úspěch, takovou náhražkou jsou; pohádky, mytologie, pověry, fetiše, symboly, rituály, hnutí, sekty, náboženství, filosofie, politika, reklama, drogy, sex atd.

Propaganda a reklama nám tvrdí to, že nejsme otroci a že zde není rozdělní na otrokáře a otroky, to je mediální svatá lež, otroctví bylo a bude, pokud by zde nebylo možné otroctví, tak by se naše civilizace okamžitě systémově zhroutila a žili bychom zase jako divoká zvířata. Každá organizace je postavená na otroctví, vše je zde evolučně naprogramováno, aby to něčemu otrocky sloužilo, svoboda je iluze!  Pokud dojde ke zvýšení platů, tak následkem je i zvýšení cen, to vede logicky k inflaci nebo reformám.

Proč násilím zotročovat zvířata a lidi, když budeme moci už brzo zotročovat umělou inteligenci a roboty, najednou zde už lidi nebudou globálně mít zaměstnání a tím i peníze, robot prezident bude vyznamenávat roboty a lidi se z civilizace odsunou do rezervací a zde se oddělí muži od žen, aby zde tak daleko od civilizace genocida eliminovala zbytečné otroky.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 93 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑