Diskuze a otázky - SMS od UFO z vesmíru co mám odpovědět?

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 12. 2008, 14:25:58 |

Pošlete SMS mimozemšťanům do vesmíru

"Čekám na váš kontakt," nebo "Jsem zde, jsem připraven." Podobné textové zprávy posílají lidé za účelem kontaktu mimozemských civilizací přímo do vesmíru. Umožňuje jim to nová služba, která byla spuštěna v Británii, informuje server Telegraph.co.uk.

Textovky zaslané ze stránek Sentforever.com jsou skrze obrovský satelit zasílány přímo do vesmíru. V takovém prostředí se rádiové vlny šíří v postatě navždy, resp. do chvíle, než narazí do planety či hvězdy, vysvětlují na zmíněném webu hlavní lákadlo služby její autoři.

Oproti původnímu záměru - zasílání "věčných" SMS s vyjádřením citů, přáním k narozeninám či modlitbami - využívají lidé unikátní službu také ke snaze o kontakt s mimozemšťany. "Mnoho lidí zkrátka věří, že tu nejsme sami," uvedl pro zmínený list jeden ze zakladatelů služby, Chris Thomason.

Zaslání "věčné" zprávy je nabízeno po registraci zdarma. Zájemci si ale mohou za necelých deset liber objednat certifikát, který odeslání zprávy potvrzuje. Tím pak lze obdarovat svou lásku či jiného bližního člověka a originálně mu tak dát najevo své city.

Zprávy jsou do vesmíru zasílány pomocí největší satelitní stanice světa sídlící v britském městečku Goonhilly, kterou provozuje společnost British Telecom.
!5!

reagovat

SMS od UFO z vesmíru co mám odpovědět?

V anketě hlasovalo celkem 4 uživatelé

V diskuzi jsou 2 příspěvky a shlédlo ji 658 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Jacuzis

Jacuzis | 22. 12. 2008, 14:30:33 | více příspěvků | napsat uživateli

ja tam poslu at se stavi jednou na pivko sem

uživatel eliminován | 22. 12. 2008, 14:30:28

OK
!31!


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

vesmírkontaktsmsprostředíplanetarespslužbasentforeverhvězdavlnaúčelčekapostatětelegraphčlověkstránkaufosatelittextovkymámacivilizacebritániimimozemšťanserverzprávachvílecom

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑