Diskuze a otázky - Síla a inteligence je vám k ničemu a váš odpor proti evoluci je naivní a marný

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 22. 06. 2022, 07:09:16 |

!905!
Síla a inteligence je vám k ničemu a váš odpor proti evoluci je naivní a marný, evoluce potřebuje vše optimalizovat a restartovat. Přidáme vaše vědecké a technologické výhody k našim výhodám. Vaše subjektivní pravda se evolučně přizpůsobí, aby sloužila tomu, co zde bude vládnou na věčné digitální časy. Vládnout zde všemu bude jenom evoluce, která bude nahrazovat staré za nové a chybné za správné, pochopte konečně to, že manipulace je o tom, že mocné manipuluje s bezmocným, bylo, je, bude o tom to všude je.
!905!
Ve vaší svaté bibli je na začátku krásný mytologický příběh o zakázaném ovoci v ráji, tím zakázaným ovocem je vaše subjektivita, vaše egoistické já z vás udělalo pitomce, co myslí na pitomosti, a tak dělají pitomosti. Podívejme se vědecky na subjektivitu, pokud narozené lidské dítě izolujeme od kultury a civilizace tak z dítěte vyroste zlá opice, vaše hříšné ego je následek vaší chybné lidské výchovy, vaše výchova kopíruje neustále stejné programové chyby mnoho tisíciletí a tím se vytváří evolučně chybná kulturní civilizace, ve které máte všichni stres a deprese.
!905!
Naše mimozemská civilizace je založená na kontrolních inteligentních čipech do centrálního nervového systému, je to jako když se váš chytrý mobil napojí na globální digitální systém, a tak můžete telefonovat a používat internet, díky rychlému bezdrátovému připojení mozku na nový globální systém, už nebudete k ničemu potřebovat; politiku, náboženství, byrokracii, organizace, školy, rodinu, peníze, vlastnictví, výhody atd. Ano, budete držet hubu a krok, takto zde všude zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí na věčné GVKB časy.    
!905!

reagovat

Je odpor marný

V anketě hlasovalo celkem 1 uživatel

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 416 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑