Diskuze a otázky - Sex v hlavě

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:18:03 |

1. NA CO A K ČEMU MÁ CHLAP ŽENSKOU???
2. Zdravím ve spolek lidi i ženy.
3. Tuto základní otázku z nadpisu si kladu celý život od svých nácti.
4. Předem konstatuji fakta, že jsem vzhledově i osobnostně pro ženy přitažlivý chlap a pro subky
5. Pán, vztahů mám za sebou dost a ženských se o mě snažilo mimo net i na netu vždy dost a dost.
6. Nejdříve jsem tehdy na začátku své cesty chtěl svoji hodnou holčičku navždycky.
7. Časem jsem ale pochopil, že ženy neumí být konstantně, dlouhodobě hodné a dříve nebo později chlapa začnou srát a prudit přesně tak, jak se z prvotní fáze vztahu přepnou z hraného mužova gelfa na přání na sebe samy a začnou být samy sebou.
8. Každý vztah s ženou je od první chvíle čekáním na okamžik, kdy žena přestane hrát mužova gelfa na přání a začne být sama sebou, čímž se zpravidla vztah skončí tím či oním způsobem.
9. S ženskejma je to vždy o volbě nejmenšího zla, vybereš/"vybereš" tu která se nejvíce blíží k tomu, co hledáš (je od ní nejméně nejdál) a je ti s ní lépe (méně nejhůře), než s těmi ostatními.
10. Pak jsem byl donucen z velké části proti své vůli uznat vlastní jiným mužům kázaná moudra a uvědomit si, že (současné) ženy neumí svůj život, srdce, duši, mysl, tělo a city zasvětit jedinému muži a nejsou opravdové lásky a vztahu navždy schopny už ze své podstaty.
11. Jedna z nejtragikomičtějších věcí, kterými se ženy stále směšně jako svými pozitivy ohánějí, je jejich nemoc šílených krav, neboli balíček hrůzy obsahující přendávání věcí z místa na místo a upatlání všeho nikdo neví čím (říkají tomu uklízení).
12. Dělání něčeho, co nikdo neví, co to je, ale každý, kdo to nedělá taky, tak nic nedělá (nepojmenovatelné), nastrkání věcí do automatky (tzv. praní), dělání krabiček na sardinky z oblečení (tzv. žehlení), a v neposlední řadě produkování mužských žaludečních vředů a neuróz (tzv. vaření).
13. Shrňme si tyto ženskými nejčastěji zmiňované "zásluhy" a důvody pro pořízení si jich do domácnosti.
14. Nedospělý chlapec, natož dospělý chlap si umí sám nakoupit, najíst se, vyprat si, a uklízení, žehlení a šaškování řeší jen někteří babochlapi a některé buzny.
15. Potom tu máme spánek.
16. Ženy z neznámého důvodu vyžadují společný spánek a neposkytnutí této služby považují za akt nemilovanosti, odporu či kdoví čeho všeho se ve svých zmatených hlavinkách domýšlejí.
17. Věřte nevěřte, ale my chlapi se prostě jen chceme pořádně vychrápat a odpočinout si, což je v posteli s ženami na rozumné úrovni nemožné.
18. Žádné postranní úmysly v tom nejsou, ani vás chlap nemá méně rád, nemyslí na jinou, nejste mu odporné, není prostě žádný zásadní problém ve vztahu z jeho strany, když chce noc trávit bez vás pořádným, plnohodnotným spánkem.
19. Když se chlap pořádně nevyspí, nefunguje ve všech rovinách korektně-ano, myslím i tu rovinu, která ženy enormně zajímá (tedy vydělávání peněz a kvalitu péra a šukání).
20. Chlap se s ženskou nikdy plnohodnotně nevyspí tak, jako když spí sám.
21. Ženské jsou při spánku v posteli bezohledné, bezcitné a maximálně sobecké (nj, v čem jsou taky jiné, že), i když některé neúmyslně, ale to na faktech nic nemění.
22. Aby se muž s ženou vyspal, má tři možnosti: a) skopnout ji z postele (volí ti chlapi, kterým hodní, nevyspaní idioti a gentlemani z duše při bezesných nocích a rozlámaných ránech a dnech závidí) b) lehnout si na zem (volí gentlemani a nekoneční idioti a blbci c) odnést ji do jiného pokoje=vyvolá to tsunami otázek, vyčítavých pohledů, problémů a zhoršení kvality poskytovaných služeb (vaření, kouření, neotravování u bedny), takže většina mužů volí nespánek s ženou a dochrápávají se v práci nebo v hospodě.
23. Zveřejněné výzkumy logicky ne nadarmo prokázaly, že muže při společném "spánku" se ženou následně dočasně postihuje snížení mentálních schopností-tato snaha patří do ženského desatera společně s odstřihnutím muže od jeho koníčků a kamarádů, aby byl co nejvíce oslaben.
24. Mnozí by snaživě vykřikli, že je tady přece šukání.
25. Jistě, je.
26. Poprvé si říkáte:
27. To mělo bejt jako všechno, to jsem jako měl hovno cejtit?
28. Podruhé si říkáte:
29. Fajn, bylo to o něco lepší než posledně, to je nadějný.
30. Následně strávíte hodně let přesvědčováním sebe sama, že s nějakou další čubkou to přece musí bejt o něco méně nejhorší než s těmi předtím.
31. Pomalu snižujete své nároky, časem se naučíte vyrovnat s faktem, že nic s ženou se nevyrovná ani nejhorší onanii a porovnáváte hovno se sračkou, pardon, podrybenku s podrybenkou a lžete sami sobě, že na tom něco je.
32. A posté vám dojde, že to nikdy s žádnou lepší nebude.
33. Z mého osobního pohledu je tady bdsm a neomezenost bez hranic v milkování.
34. Ano, to na občasné setkávání a fajn hraní si stačí, ale na pořádný, nedej ďábel celoživotní vztah a lásku?
35. Ani omylem.
36. Samozřejmě tu je staré známé klišé, které praví, že ve dvou se to lépe táhne.
37. Jistě, s dobrým kamarádem snad.
38. Se psem určitě.
39. Ale s ženskou?
40. To ženy vyžadují vždy oporu a jistotu, byť samy nic takového muži nenabízejí.
41. Když je chlap ve sračkách, ženská mu akorát šlápne na hlavu, zaboří ho ještě hlouběji do bažiny a odrazí se od jeho kokosu za některým z náhradníků, které měla připravené v záloze celý vztah.
42. A jedinou neochvějnou jistotou, kterou ženské nabízejí, je zrada.
43. No a otázka, jestli je muži líp bez ženy nebo s ženou, si ani nezaslouží odpověď.
44. Každej chlap se může zeptat upřímně sám sebe, kdy mu bylo v životě nejlíp a nechť tak udělá nejlépe půl roku po konci nějakého vztahu, zpětně se zpravidla sám sobě hodně nasměje.
45. Zhruba kolem třicítky se smíříte a vyrovnáte s faktem, že ženy umí milovat jen samy sebe, nejsou pevného vztahu a oddané, věrné, opravdové lásky schopny a že v některých zásadních věcech prostě JSOU všechny ženy stejné.
46. Nikdy žena chlapa vnitřně nenaplní tak jako jeho koníčky nebo čas trávený s dobrým přítelem či kamarády, právě naopak, dříve nebo později ho vždy a každá naplní pocity nicoty, frustrace a sraček.
47. Takže opravdu to jediné, co každého chlapa ve skutečnosti nutí hledat si svou samici, jsou pudy a instinkty, to něco nepopsatelného v nás, o nás, bez nás.
48. Tak to funguje zhruba do té třicítky, kdy se muži honí za svým ocasem a instinktem, potlačujíce zdravý rozum, nezpochybnitelná fakta a stále stejné smutné zkušenosti.
49. Kolem třicítky už ale začne mít navrch rozum, většina vztahově zkušenějších mužů už umí objektivně hodnotit a bilancovat v souvislostech, a pokud si chlap vyloženě stále nelže, dojde ohledně žen k jedinému nezvratnému závěru.
50. Celý život jsem se poctivě snažil najít jediný rozumný a smysluplný důvod, proč mít ženu.
51. Teď, na sklonku života po celé té dlouhé trnité cestě a tuně zkušeností svých i každého ze svých známých musím konstatovat, že jsem za celý svůj život takový důvod nenašel a čím jsem starší, tím nesmyslnější vidím chování těch nepotřebných okunděných balvanů na krku.
52. S přibývajícími lety, zkušenostmi a rozumem jsem došel k poznání, že bez dokonalého souznění v posteli to ve vztahu nejde, ale nejdůležitějšími věcmi jsou právě ta jistota, oddanost, věrnost, sdílené koníčky a životní styly, a to, aby na sebe ti dva i při neustálém dlouhodobém bytí spolu působili vždy pozitivně a bylo jim spolu krásně, i kdyby rok nic nedělali a váleli se spolu v posteli, byli na pustém ostrově, nebo naopak museli dřít 24 hodin denně a starat se o děti v garsonce s minimálnimi platy..
53. Prostě, aby ti dva byli spolu šťastní a vnitřně naplnění a uspokojení, i kdyby celý život strávili mezi sračkami, krysami a potkany v kanále - tyhle věci hrají rozhodující roli v dlouhodobém vztahu a společném bytí, ne nějaké nepodstatné padání do kolen, motýlci v břiše, extrémní chybění a další projevy prvotní zamilovanosti, které tam samozřejmě při splnění výše zmíněného budou taky, ale už jako součást opravdové lásky navždy a ne jen bezcenných citových a pocitových klamů a sebeklamů.
54. Takže nejdůležitější a rozhodující roli hrají ve vztahu právě ty věci, které ženy neobsahují, nebo jich nejsou schopny ani ochotny a naopak se vždy orientují a řídí podle těch krátkodobých projevů zamilovanosti/zbožňování/whatever, na základě kterých posuzují vztah, muže a následně zrazují, opouštějí, přilézají, omlouvají se, prosí, zrazují-no vždyť to všichni dobře známe.
55. Ano jistě.
56. Kdybych potkal opravdu hodnou, vnitřně čistou holčičku s pevnými zásadami, čistými, smysluplnými přístupy k životu, vztahu a lásce, se kterou bychom plně souzněli v životě i v milkování, sdíleli koníčky a byla mi nejen mou láskou, ale i mým nejlepším kamarádem a přítelem, pak......konec pohádky a nesmyslných idiotských a panických snů o gelfech na přání, back to reality.
57. Je tragikomické a směšné, jak společnost a její normy nutí lidi mít nějakého jakéhokoliv partnera, jinak je z neznámých důvodů považují za neúspěšné.
58. V dnešní době už ale dávno platí, že úspěšným je ten muž, který se okunděnému balvanu na krku úspěšně vyhnul a může se jen s upřímnou soustrastí dívat na chlapy s alimentama, hypotékama, dluhama a obtloustlejma, uječenejma bednama semtexu na krku.
59. Z většiny nebožáků se tak stávají stíny ploužící se nicotou na trase postel-práce-banka/pošta-postel-práce.
60. Jistě, abyste měli jistotu, že to s ženskejma stojí za hovno a nikdy to s žádnou lepší nebude, je třeba několikrát rozlousknout ten hořkej obal a okusit tu slanou rozkoš.
61. Pak už asi nikdy nejste schopni pochopit kluky nebo panice pachtící se za sukní k chovu a ve svém začarovaném kruhu považující nesmyslně ženu a vztah za něco, co jim dá smysl života, ačkoliv jim ho to naopak zcela vezme.
62. Jen pro zajímavost, víte, kdy a která žena mi dala nejvíc a vnitřně mě naplnila?…
63. Moje kamarádka vždy, když jsme spolu hráli tulení basket, škádlili se nebo prali jako malé děti a pak si povídali na lavičce o sportu a o všem možném-tam jedinkrát jsem s ženou cítil vnitřní naplnění a uspokojení, zastavoval se čas a bylo mi opravdu fajn.
64. Chcete věrného partnera?
65. Pořiďte si psa nebo labuť.
66. Chcete něco, co by vás vnitřně naplňovalo, dávalo vám to vždy smysl a bavilo vás to?
67. Najděte si koníčka.
68. Chcete oporu a jistotu?
69. Doufejte, že naleznete opravdového přítele.
70. Na co a k čemu mít ženskou?
71. Aby chlapa srala, zrazovala, nenechala v klidu vyspat, okradla ho o jeho původní život, o milované koníčky, smysly života a věrné kamarády?
72. Never more.
73. Neděkuji, nechci.
74. Přeji upřímnou soustrast všem chlapům s okunděným balvanem na krku.
75. S pozdravem a přáním duševní a srdcové pohody, klidu a vyrovnanosti všem slušným a rozumným lidem
!12!

reagovat

V diskuzi je 59 příspěvků a shlédlo ji 1718 uživatelů .

předchozí | 0 | 30 | další

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).

Am_Fake

Am_Fake | 12. 05. 2008, 14:39:36 | více příspěvků | napsat uživateli

Huste....ale reknu ti to takhle..clovek je zvire..a zvire se ridi pudy...(a ten tvuj je hlavne sexualni...)
a priroda veli se parovat...;) a nebudu rikat duvody pro parovani...hehe mozna aby se nactky mohli chlubit pred kamoskama bo se s nima vsazeli?! :P...!1026!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:18:31

Všechny poučka na toto téma jsou zbytečné...at je na tom neco pravdy nebo ne...jelikož příroda je silnejší!1197!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:18:08

nebo ne?..nebo se tady nsad dělá mladším?

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:16:37

no a chlapečku..tak tobě je 17 let jo.hmmmm,promiň,ale musím se smát!1278!!1355!!1081!...občas mi to přijde jako,kdyby to psal nějakej starej mládenec..!1247!!1278!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:11:45

ja docet 75!1358! jinak souhlas... I kdyz jsou i vyjimky

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:08:24

hele,to znamená,že my ženský sme nějaký svině,co ničí chlapům život..nebo co...cože...hlavně s tím spánkem,chlapče,tpřečetla sem to asi do 22. a dál to nehodlám číst.Takovýto eseje s ,,inteligentníma žvástama číst,to je ztráta času...jo a nejsi žádnej Bůh...prober se...!!!!!!20!!1355!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:05:14

jak dlouho ti trvalo než si to psal???!2!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:04:12

souhlasim :)

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:03:21

rizek.............. JA RADSI MIZIM, PROTOZE NEKTERY ZVASTY HOLEK ME ZCELA NICEJ !20!

TAK JAKO JA MELA BEJT FAKT CHLAP... JA SEM TAK NESKUTECNE UJETÁ, ZE TO

NECHAPU...:D:D... HALE, MAZU VEN... ZATIM PAA.... A DOUFAM, ZE ZAS ZALOZI NECO

KDE S NIM BUDU MOC SOUHLASIT... TIM ME FAKT PREKVAPIL!! !969! !927!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:02:40

tebe asi zensky hodne zklamaly, co?...vsecky nejsou takovy...!1075!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:00:29

dlouhe moc na me!
1190!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 15:00:28

mandarinka
uvidime, jestli udrzi takhle vysoko nastavenou latku..
ne, od tebe jsem to cekal, protoze nejsi typicka..
!1026!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:59:45

z prvních 8 bodů sem usoudila, že ti sebevědomí vážně nechybí a, že seš strašně sobeckej, když chceš, aby se holka chovala podle toho, jak chce kluk...!898! každej se časem mění, jenom na sobě to nevidíš...!1414!

IceAngel00

IceAngel00 | 9. 05. 2008, 14:59:43 | více příspěvků | napsat uživateli

nece se mi to číst.. !1253!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:58:36

Asi si vezmu dovolenou na to abych si to mohl přečíst
!1187!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:57:01

!811! mazec mno.. !1107!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:55:07

nemám čas to čist

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:53:22

takovej sloh !502!

Reditel_zemekoule

Reditel_zemekoule | 9. 05. 2008, 14:52:10 | více příspěvků | napsat uživateli

!876! jj, tak nějak vokundělej balvan nakrku, never more.... s tím souhlasím

zatím jsem se u svejch koníčků setkal jen s tím že su blázen, debil, idiot........ njn, co chcete po ženskejch !876!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:51:56

moc dlouhe !1190!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:50:45

naprostej souhlas

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:50:05

RIZEK.......... JA HO TAKY NESNASELA, ALE TED MENIM NAZOR... TOHLE JE NAPSANO PO PRAVDE!! A JE TO DIVNY ZE SOUHLASIM, KDYZ SEM ZENSKA, VID?

GURU........... JA TI DAM NEHRAMOT, JA TO CETLA! !969!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:48:56

Samý nehramot

Negro007

Negro007 | 9. 05. 2008, 14:48:52 | více příspěvků | napsat uživateli

NA sex ti seru,mě zajímaj prachy.............

S.w.e.e.t.e.n.k.a

S.w.e.e.t.e.n.k.a | 9. 05. 2008, 14:48:04 | více příspěvků | napsat uživateli

moc dlouhý..!811!ale něco sem přečetla a pěkný a možná i něco pravdivý !1252!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:48:02

mandarinka
za ty srance, co psal predtim, jsem ho nesnasel..
ale tohle presne popisuje moje nazory a presvedceni o vsem..
!585!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:46:48

dlouhé nečtu

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:46:09

Sykorka: přesně.. kdo to jako má číst?!1228!

sykorka8

sykorka8 | 9. 05. 2008, 14:45:25 | více příspěvků | napsat uživateli

moc dlouhý..nebudu to číst!2!

uživatel eliminován | 9. 05. 2008, 14:44:05

RIZEK........... ZE JO, MA FAKT PRAVDU!1386!

předchozí | 0 | 30 | další


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Klíčová slova

ženanetchlapženskáhlavaotázkasexspoleknáctiživotfaktumzdravíčlověkcestačasvztahmámapánnadpisholčičkakladsubkyzačátek

Podobná témata

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑