Diskuze a otázky - Průmyslová výroba otroků

úvodní strana | aktualizovat | dolů

uživatel eliminován | 17. 11. 2021, 12:22:49 |

Mocní a bohatí otrokáři nejsou spokojení s kvalitou ekonomických otroků, a tak bude potřeba začít ekonomické otroky vyrábět průmyslově a průmyslově je i optimálně naprogramovat, vše je dneska o tom že to, co se dělá průmyslově je kvalitní a levné, nejsme tak bohatí abychom mohli dovolit to, že se budou ekonomičtí otroci rozmnožovat primitivně pomocí sexu a budou se primitivně vychovávat v rodině.

Moderní ekonomický otrok bude mít místo pitomého egoistického mozku GVKB počítač s umělou inteligencí, napojený bezdrátově na globální umělou GVKB inteligenci, takto zde skončí; války, konflikty, pandemie, katastrofy, reformy, krize, vandalismus, byrokracie, politika, náboženství, filosofie, sport, škola, rodina, soukromé vlastnictví, peníze, daně, clo, pokuty, zákony, pravidla, výhody, protekce, předpisy, propaganda, cenzura atd.

Na ekonomické otroky bude dvacet let záruka kvality a po uplynutí záruky se ekonomický otrok optimálně eliminuje. Vše je o tom, aby se amatérismus nahradil za profesionalitu, toho je možné dosáhnout jenom tím že starý model ekonomického otroka nahradí nový model GVKB ekonomického otroka, je to jako když jsme koně evolučně nahradili za automobily.

reagovat

V diskuzi je 0 příspěvků a shlédlo ji 141 uživatelů .

Pro přidání komentáře musíš být přihlášen(a).


Přihlášení
 
@libimseti.cz

registrovat se

Moje témata

Pro zobrazení tvých diskuzí se musíš přihlásit.

Oblíbená témata

Pro zobrazení tvých oblíbených témat se musíš přihlásit.

k obsahu ↑